Η Ψηφοφορία του αιώνα….

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αστα αυτα,καποιο μαγειρεμα επεσε!!!! :P

Ο Ambu χαλαρά ψήφισε και από το σπίτι και από την δουλειά! ;)

Πάντως σαν λύση ειρήνης καλή ήτανε. :)

Φίλε Maddog, ο Ambu παραλίγο να μην ψηφίσει γιατί έκανε κάτι περίεργα τον τελευταίο καιρό και όταν πατούσα τα Νέα Μηνύματα δεν μου έβγαζε καθόλου αποτελέσματα. Τελικά κάτι άλλαξα στον Πίνακα Ελέγχου και το είδα. Δεν θα το έκανα αυτό που λες ποτέ... Άλλωστε είναι φανερό ότι δεν το είχε και ανάγκη κάτι τέτοιο, αφού λίγο πολύ όλη η Ελλάδα πέρασε από τους 464 & 6128. Τέσπα, μέτρα τα μέλη που έχουν εκφραστεί υπέρ των Amstrad και κρίνε μόνος σου. Τί είναι τελικά αυτό που έχεις στο πατάρι δίπλα από τα Pixel μπροστά από το πτώμα;

Αρχηγέ μου...το λέει άλλωστε και το όνομά σου!!! CPC 464.....

Αν και το avatar σου μου θυμίζει φωτογραφία από τον spectrum...Τι παιχνιδιάρα και αυτή!!!!

akmakas είπε:
Αν και το avatar σου μου θυμίζει φωτογραφία από τον spectrum...Τι παιχνιδιάρα και αυτή!!!!
Άν δεν απατώμαι , το Thanatos του CPC ήταν port απο Speccy.

Οπως και v αλλα....

Η αλήθεια είναι ότι το έχω ξανακούσει αυτό,όπως έχω ακούσει και για άλλα παιχνίδια...Δεν είμαι όμως σίγουρος

akmakas είπε:
Αμάν.......Ο Amstrad πήρε κεφάλι......Τελείωσαν όλα...Πάω στοίχημα ότι και ο Billy έβαλε το χέρι του… :D Κύριοι η ψηφοφορία τελείωσε.. Το ποιο διάσημο micro της δεκαετίας του 80 στην δημοσκόπηση του φόρουμ,

ανακηρύχτηκε...........Ο AMSTRAD!!!!! Βλέπω να ανοίγουν σήμερα σαμπάνιες!!!!:anim-cheers:
...δηλώνω ένοχος !! :D ...τι να κάνω όμως; Είμαι απόλυτα σύμφωνος με τον keeper7k: ο Amstradάκος στην Ελλάδα ήταν Θεός. Ο Spectrum είχε πολύ καλή τιμή, ο Commodore είναι ο υπολογιστής με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως (διότι προσμετρώνται και οι "ψήφοι" της -τεράστιας- αγοράς της Αμερικής, όπου το δίδυμο Spectrum/Amstrad ήταν σχεδόν άγνωστό), παρ' όλα αυτά όμως στην Ελλάδα, απο ένα σημείο και πέρα ο Amstrad έγινε σχεδόν "καθεστώς" στα 8-bit (πάντα προσωπική άποψη!! :D )

billy!!!! και εσυ τεκνον Βρουτε???

Δεν παίζω, μου αφαιρέσατε τη ψήφο μου!!!Amstrad!!! :)

To ποστακι με την Amstradοδηλωση σου Candy μου , μεταφερθηκε οντως ... η ψηφος σου οχι :thumb: τι ειμαστε εμεις ? σαν κατι αλλους που εβαλαν να ψηφισουν και τα δεντρα ? :biglaugh:

telamonas επειδή είσαι λεβεντιά σου χαρίζω μια lacta σοκολατίτσα να γλυκάνεις την πίκρα σου! :)

Thanks Candygirl :)

Η τελευταια μου wonka Nutty Crunch Surprise Plush, δικια σου :cool:

NC44064.jpg

Όχι, να μην σου τη στερήσω.Σ'ευχαριστώ...(δεν το γλυτώνουμε το ξύλο με τις σοκολάτες πάλι) :)

Telamonas..............άσε τα γλυκά γιατί εσύ και ο billy μου την είχατε στημένη!!!! :D

Φιλε μου Akmaka εγω Spectrum ψηφισα αυτος ηταν ο πιο δημοφιλης micro - οι τελικες πωλησεις δεν εχουν καμια σημασια για μενα.

...νομίζω ότι όλοι δικαιολογούμαστε για την ψήφο μας, ο καθένας στο αγαπημένο του home-micro. Θυμηθείτε εκείνη την σοφή ελληνική παροιμία που λέει "αν δεν παινέψεις το home σου, θα πέσει να σε πλακώσει" (ή έστω, θα σου κρασάρει :D ).

Πίσω
Μπλουζα