Ευχαριστώ πολύ γλυκό μου Rapunjelaki!! Χαίρομαι που μπήκα στο πνεύμα!!
Σήμερα σας έχω μερικά ρουχαλάκια από τα τέλη του 90. Νομίζω ότι είναι 97-98. Η κούκλα που τα φοράει είναι η Cali (California) Girl Barbie.
H Cali δεν είναι βέβαια ρετροκούκλα μια και βγήκε το 2004 αλλά αποτελεί σταθμό στην ιστορία της Barbie γι' αυτό και είπα να την περάσω εδώ. Είναι η κούκλα που συζητήθηκε ίσως περισσότερο σε όλα τα χρόνια κυκλοφορίας της Βarbie και αυτό γιατί είναι η Barbie που χώρισε τον Ken!! Iδού και το επίμαχο βιντεάκι! Κάντε τον κόπο και δείτε το ως το τέλος που έχει και τη σκηνή του χωρισμού!!
Τώρα κατάλαβα και πως ξεπετάχτηκε το ανέκδοτο!! Το παραθέτω αν και δεν ξέρω ποιος το πρωτοσκέφτηκε:
Απελπισμένος πατέρας :xm: ψάχνει σε αχανές παιχνιδάδικο δωράκι για το βλαστάρι του. Μετά από ατέλειωτη αναζήτηση, και αφού είχε ροζουλιάσει το μάτι του,
ρωτάει από μία πωλήτρια να τον βοηθήσει λίγο με είδη και τιμές.
Πωλήτρια :kiss: : '' Φυσικά κύριε, για παράδειγμα εδώ έχουμε την Barbie Νοσοκόμα με 25Ε, την Barbie αεροσυνοδό με 30Ε, την Barbie μπαλαρίνα με 22Ε, την Barbie γιατρό με 35E, την Barbie χωρισμένη με 500Ε...''
Πατέρας
:'' Συγνώμη δεσποινίς μου αλλά όλες οι κούκλες που μου δείξατε κοστίζουν 20-30Ε, η Barbie χωρισμένη γιατί έχει 500E;''
Πωλήτρια :kiss: : '' Γιατί κύριε, η Barbie χωρισμένη πηγαίνει σετ με το αυτοκίνητο του Ken, το σπίτι του Ken, το εξοχικό του, την μπουτίκ και όλα τα αξεσουάρ...''
Θεϊκό έτσι; Και είμαι και γυναίκα...αλλά πολύ γέλασα!!