Η ιστορία της ευρωπαϊκής Barbie 1959-1980

Η ιστοριας της ευρωπαικης Barbie 1959-1980

Λατρεμένη Αναστασία μόνο το σώμα γράφει: matell 1966. Το κεφάλι δε γράφει τίποτα.Δεν είχε ρούχα όταν μου τη φέρανε.Πιστεύω ότι από τα καλοσχηματισμένα χείλη της κάτι μπορεί να βρούμε!!!Σε ευχαριστώ πάντως! :D

Τη βρήκα! Τρεις , ώρες έψαχνα αλλά βρήκα ποια barbie είναι!!!Είναι σε αυτή τη διεύθυνση:

http://www.barbiecollector.com/showcase/print.aspx?id=150426

και λέει:Καναδική ® Barbie

1988

Special Edition

Κούκλες του ® Κόσμου - Βόρεια Αμερική

Κωδικός προϊόντος: 04928

Γεια σας και Bonjour από τον Καναδά, το γείτονά σας στον Βορρά! Καναδική Barbie ® κούκλα είναι ντυμένη σε μια χαρακτηριστική καναδική ομοιόμορφη Mountie. κόκκινο σακάκι της είναι εμπνευσμένη από το εθνικό σύμβολο του Καναδά - το κόκκινο φύλλο σφενδάμνου. Οι μαύρες φουσκωμένος παντελόνι Της τονισμένα με χρυσά τελειώματα, και μπαίνει σε μαύρες μπότες. Φοράει ένα ευρύ γείσο Mountie καπέλο, σύμφωνα με την οποία καιρό ξανθά μαλλιά της πέφτει πάνω από τους ώμους της.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1986: Barbie Rockers

To 1986 κυκλοφορησε η καραΑμερικανοφατσα Barbie Rockers η οποια ακομα κι αν δεν εγραφε στο κουτι τι εποχη βγηκε εκανε μπαμ απο χιλιομετρα!!! :D Κοιταχτε μαλλι, κοιταχτε ρουχα! Σαν την Μαντονα στο Who's that girl ειναι!

Και μαλιστα αγαπηθηκε τοσο πολυ που βγηκε και η ρεπλικα της οπως θα δειτε στην συνημμενη φωτο απο μεγαλο ονλαιν καταστημα.

Εδω μπορειτε να δειτε και την διαφημιση οπου ολα τα αμερικανια λυσσανε και ουρλιαζουν για το φουξια τρεντυ ρουχο! Και δινανε και κασσετα με τα τελευταια χιτ. :xm:

 
Barbie Dinner Date

Και εδω παλι η αγαπημενη μας Mytinyworld εκανε το θαυμα της, :flower: :flower: :flower: και εντυσε μια ακομα γυφτοπουλα Barbie του 80 που ειχα μαζεψει και σουλουπωσει. Της εχω βαλει επιπλεον μαλλια, και δεν της εχω αλλοιωσει το αρχικο μακιγιαζ. Μονο ενα ελαφρυ τονισμα.

Το ρουχαλακι της ειναι απο την βινταζ σειρα Dinner Date και ειναι πραγματικα πολυ εντυπωσιακο! Τα σκουλαρικια δεν ανηκουν στο ρουχο.

Επλιζω να της φορεσα σωστα το καπελακι! :)
 
Η ιστοριας της ευρωπαικης Barbie 1959-1980

Λατρεμένη Αναστασία υπέροχη!!!Χίλια μπράβο και πολλά ευχαριστώ στην πολυαγαπημένη μας Mytinyworld!!! :D
 
Αυτός είναι ο κατάλογος της πρώτης μου Barbie, της Barbie με το άρωμα. Η Barbie άρωμα θέλει αποκατάσταση γι αυτό τα ρουχαλάκια τα φοράει η Happy Birthday Barbie...

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


Αυτή είναι η νυχτικιά που σας έλεγα ότι έχω σχεδόν ίδια από ΒΙΒΙΒΟ σε λευκό με ροζ

picture.php


picture.php


Και εδώ με τα αυθεντικά

picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η ιστοριας της ευρωπαικης Barbie 1959-1980

Καλή μου soufle σε ευχαριστούμε για τον υπέροχο κατάλογο και τις υπέροχες φωτογραφίες! ;)
 
Ευχαριστώ πολύ καλή μου Rapunjel! Μόνο που κάτι άλλαξα στη μηχανή και έχω πρόβλημα με τη φωτεινότητα... Anyway αυτό είναι από τα πρώτα μου ρουχαλάκια. Τα παπουτσάκια είναι πολύ νεότερα.

picture.php
 
Η ιστοριας της ευρωπαικης Barbie 1959-1980

Καλή μου soufle πολύ γλυκό και αυτό το φόρεμα! ;)
 
Ευχαριστώ πολύ καλή μου Rapunjel!!

Αυτά τα κομμάτια είναι ότι έχω από τον κατάλογο του 1988

picture.php


To σκουφάκι, το τσαντάκι και το καλσόν είναι από νεότερο σετάκι γιατί τα ορίτζιναλ τα έφαγε η μαρμάγκα...

picture.php


picture.php


Το καπελάκι είναι δια χειρός soufle διότι το αυθεντικό κατέληξε...

picture.php
 
Πραγματικα πολυ ομορφα τα ρουχαλακια αυτα Soufle μας! Αυτο το μπλε και εκεινο με την συνθετικη γουνα ειναι πολυ εντυπωσιακα!!! Ευχαριστουμε που μας εβαλες και τον καταλογο!!! :flower:

Σκεψου οτι η μαρμαγκα μου εφαγε την πρωτη και μοναδικη μπαρμπι που ειχα μικρη :( :( :( . Οποτε αν σου εφαγε μονο κανα ρουχο δεν πειραζει!!! :D

Συμβαινουν και χειροτερα! :p
 
Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Αναστασία!! Όσο για τον κατάλογο στεκόταν άχρηστος, τώρα προσφέρει κάτι!! Καλή μου και η δικιά μου πρώτη Barbie είναι σε κακή κατάσταση! Έχει σπάσει στο λαιμό και τα μαλλιά της είναι σα ποντικοουρές... ελπίζω να κάνω κάτι.

Εδώ περνάω μία ακόμη πρωτοτυπία της Μattel που ήταν τα ''πολυμορφικά'' φορέματα όπως αυτό της Barbie άρωμα. Ανάγονται στα τέλη των 80s τα παρακάτω αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς...Φορεμένα από τη Barbie Happy Birthday

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


Αυτό είχε και ένα λουλουδάκι στο στήθος...

picture.php


picture.php
 
Η ιστοριας της ευρωπαικης Barbie 1959-1980

Καλή μου soufle όλα είναι υπέροχα και μοναδικά!Κάποια από τα σύνολα τα είχα και μερικά τα έχω ακόμη.Να σαι καλά που ομόρφυνες με τις υπέροχες φωτογραφίες σου και το θρεντ της barbie! :D
 
Eυχαριστώ πολύ καλή μου Rapunjel!!

Για σήμερα η σειρά Fashion Finds και όσα κομμάτια βρήκα...

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


Τα παπουτσάκια είναι από άλλα σετ γιατί αυτά δεν είχαν. Οι κόκκινες γόβες είναι από άγνωστη κούκλα. Δεν ξέρω πότε κυκλοφόρησαν αλλά μοιάζουν για τέλη 80s...
 
Η ιστοριας της ευρωπαικης Barbie 1959-1980

Κι εδώ το κορίτσι μας έβαλε τα καθημερινά της ρούχα!Υπέροχα καλή μου soufle!

Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ!!! :D
 
Κολεξιον για ski

Rapunjelaki μου κάθε φορά με σκλαβώνεις με τα κοπλιμέντα σου!! Χαίρομαι που βλέπω ότι σας αρέσουν γι αυτό και θα προσπαθήσω να τα κατηγοριοποιήσω και να τα περάσω!! Έχω 6-7 χρόνια που συλλέγω ρούχα οπότε είναι αρκετούτσικα... #) #)

Εδώ η απόλυτη 80s Barbie με φοσφοριζέ στολή για ski!! (για να μη χάνεται στο χιόνι ??) Kαι δύο πιο πρόσφατα ρουχαλάκια για το κρύο της αρκούδας... Το τζινάκι είναι από άλλο σετ διότι δεν είχαν παντελόνι. Περίεργη άποψη για το κρύο έχει η Mattel...

picture.php


picture.php


Αυτό το έχετε δει και στη Λίζα όπου νομίζω της πήγαινε καλύτερα...anyway και στη Βαρβαρούλα καλό είναι...

picture.php
 
Μπραβο Soufle μας!!!! Πω πω φοβερη γκαρνταρομπα!!! Αν επιτρεπεται πως τα αποθηκευεις?

Κοριστια σας χρωσταω φωτογραφιση ακομα για τα ρουχαλακια απο την αγαπημενη Mytinyworld! Δεν σας εχω ξεχασει!
 
Η ιστοριας της ευρωπαικης Barbie 1959-1980

Καλή μου soufle υπέροχα και αυτά τα ρούχα της Barbie σου!Της πάνε πολύ τα παντελόνια!Όσο για το τελευταίο θα συμφωνήσω ότι πάει πιο πολύ στη bibi-bo μας! ;)
 
Καλησπερα σας!

Ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε δει ποτε barbie που να γραφει 1976, CHINA, σε πλατη και 1976 στο κεφαλι, αλλα να μην εχει λυγισμενα χερια; Βρηκα μια τετοια σε ενα παζαρι και μου εκανε πολυ εντυπωση. Επισης παρατηρω οτι εχει μικροτερο κεφαλι. Δεν υποτιθεται οτι τα καλουπια ειναι ολα ιδια; Οι αλλες δυο που ψαρεψα εκεινη την ημερα εχουν χαρακτηριστικα 1976,INDONESIA. Τα χερια τους ειναι λυγισμενα και το κεφαλι λιγο μεγαλυτερο.
 
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια Αναστασία μου και Rapunjelaki μου!!

Αναστασία μου ο τρόπος αποθήκευσης αποτελούσε και αποτελεί το βασικότερο μου πρόβλημα!! Η έκφραση ''σα σαρδέλες'' δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια την πραγματική εικόνα!! :D :D Άσε που το σπίτι είναι μικρό και πρέπει κάθε φορά να σκαρφίζομαι νέους τρόπους αποθήκευσης!! Δε λένε όμως πως η ανάγκη σε κάνει δημιουργικό; Ειλικρινά με θαυμάζω :p :p μερικές φορές για το ταλέντο μου στο στούμπωμα :rofl: :rofl:!! Έχουν επιστρατευτεί οι δύο ντουλάπες Bibi bo (μονή και διπλή) διάφορα κουτάκια και κουτούδια, σακουλίτσες, βαλιτσάκια...Αρχικά κρατούσα τις συσκευασίες των ρούχων αλλά όταν είδα και απόειδα κράτησα μόνο μερικές εικόνες από τα κουτιά, μπας και αξιωθώ και αντιγράψω κανένα, και τα υπόλοιπα τα πέταξα. Όλα τα παραπάνω βέβαια περιέχουν και τις κούκλες, τα επιπλάκια, τα μέσα μεταφοράς και το σπίτι που αναγκάστηκε να λυθεί. Τα έχω βάλει όλα πάνω από την ντουλάπα, που υποτίθετε ότι ήταν χώρος για πατάρι, και κάθε φορά που θέλω να βγάλω φωτο δημιουργώ μια μικρή... Χιροσίμα. Κάποιες φορές και ένα μικρό Ναγκασάκι μη σου πω!! Η μαμά soufle τραβάει τα μαλλιά της και στη Βιλαρίμπα ακόμη τρίβουν... :D :D

Δωροθέα μου εγώ δεν μπορώ να σου πω κάτι γιατί δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά ίσως αν περάσεις μερικές φωτογραφίες να βοηθήσεις τα κορίτσια να βγάλουν άκρη. Υπάρχει περίπτωση το κεφάλι και το σώμα να ανήκουν σε διαφορετικές κούκλες και γι' αυτό να σε μπερδεύει; Ειλικρινά δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω... Τα κορίτσια πάντως έχουν ποστάρει πολλά στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των Barbie καθώς και πηγές, ίσως σε βοηθήσουν!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα