Η ιστορία της ευρωπαϊκής Barbie 1959-1980

Προσπαθω βρε παιδια να τις δειξω οσο πιο καλα μπορω, ωστε να φαινονται τα μακιγιαζ τους και αν ποτε τις πετυχετε στον δρομο σας να μπορειτε να τις αναγνωρισετε!

katerinak μου το χιλιοπλυμενο ρουχαλακι ναι ειναι ολοσωμο, αλλα επειδη ειχε ξεφτισει του εραψα κατι χαντρουλες και τωρα ειναι εντελως ασχετο. Για αυτο δεν σας το ποσταρα ολοκληρο, να μην σας μπερδευω!

Lne είπε:
θελω να ρωτησω ακομα, εβαλες κατι μεσα στο καυτο νερο κ ποση ωρα αφησες τα μαλλια μεσα??
Lne μου το καυτο νερο ειναι σκετο, δεν εβαλα τιποτα μεσα! Τα μαλλια τα αφησα περιπου 2 λεπτα και μετα τα περασα στο κρυο νερο!
 
ευχαριστω αναστασακι!! επειδη χθες βρηκα μονο χρονο για να ασχοληθω εκανα ακριβως το ιδιο. λειτουργει απιστευτα ευχαριστω!!
 
Αναστασία, σ' ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες! Είναι πολύ όμορφες κούκλες και οι δύο, αλλά ειδικά η Sun Sensational Gold με συγκίνησε πολύ γιατί έχω παίξει μαζί της. Δυστυχώς δεν την είχα εγώ, την είχε όμως μια παιδική φίλη μου που είχε και την πισίνα και μου την έδινε συχνά για να παίζω μιας και μου άρεσε πολύ.

Πηγαίνω συχνά στις αλυσίδες παιχνιδιών (λόγω της μικρής) και χαζεύω τις καινούριες barbie! Δε μπορώ να τις συμπαθήσω με τίποτα....είναι εντελώς κοκκαλιάρες, με κακοβαμμένα χείλη , τα ρουχα τους δεν έχουν καθόλου φαντασία,και τα μάτια τους, κυρίως, δε σου λένε τίποτα.

Γενικώς, πιστεύω ότι άλλαξε το γυναικείο πρότυπο και άλλαξε και η κούκλα-νομίζω ότι έχει χάσει τη γλυκύτητά της και πολύ με στεναχωρεί αυτό :(
 
τελικα ολο λογια ειμαι.... παλι δεν αντισταθηκα σ αυτο το μοναδικο ρουχαλακι BARBIE CRYSTAL FASHIONS του 1992!!!το φορεσε η Sun Jewel του 1993 που βρηκε επιτελους κατι αναλογο της αξιας της να φορεσει!! :wink:

attachment.php
 
Lne ειναι πολυ ομορφο το φορεμα αυτο,με υπεροχα χρωματα και σχεδιο!!!!!!!!η κουκλα σου ειναι ετοιμη για πασαρελα!!!!!!!

με γεια σου και σ ευχαριστουμε πολυ για τη φωτογραφια :)
 
Αναστασία μου, χόρτασε το μάτι μας μπάρμπι!!! :animeek:Τι κουκλάρες που είναι όλες τους! Αμάν βρε παιδιά και με έπιασε κι εμένα τώρα τελευταία μια μπαρμπολατρεία και είναι και δύσκολοι καιροί.... :precry2:

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το καπελάκι της σούπερσταρ, η αλήθεια είναι ότι τα μισά συγχαρητήρια πάνε στη μαμά μου που επλεξε με το βελονάκι ένα σκουφάκι-βάση πάνω στην οποία έραψα τις πούλιες!! Να τις χαίρεσαι Αναστασία μου, είναι η μία καλύτερη από την άλλη!! :flower:

Lne, τέλειο το φόρεμα!
 
katerinak κ mytinyworld σας ευχαριστω πολυ πολυ!!

καποια στιγμη θα σας δειξω πως της εφιαξα αυτο το αφρο μαλλακι!! :animeek:
 
Θα ήθελα να υποβάλω ένα ερώτημα?Γιατί οι Barbie από την Estrela πουλιούνται πανάκριβα στο διαδίκτυο? Θεωρούνται σπάνιες και για ποιο λόγο?
 
spirtoulis είπε:
Θα ήθελα να υποβάλω ένα ερώτημα?Γιατί οι Barbie από την Estrela πουλιούνται πανάκριβα στο διαδίκτυο? Θεωρούνται σπάνιες και για ποιο λόγο?

spirtouli δυστυχώς δεν ξέρω το λόγο για να βοηθήσω!

Κατ' αρχάς καλώς σας βρίσκω και πάλι!!! Δηλώνω απερίφραστα ότι τα έχω φτύσει και ίσα ίσα καταφέρνω 1-2 φορές την εβδομάδα να μπαίνω για ένα δεκάλεπτο. Επίσης έχω επανεκτιμήσει την έννοια του ύπνου... Πήρα θάρρος από τις τελευταίες διαφημίσεις που πέρασε η katerinak και επειδή έχω τραβήξει αυτες τις φωτό καιρό τώρα νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να τις περάσω. Πρόκειται για το 1990 Barbie Chocolate Shop. Tη σκηνή ''ζωντανεύουν'' οι 1990 Barbie Ski Fun που δεν φοράει τα αυθεντικά της ρουχαλάκια αλλά 1990 Barbie Ski Fun Fashions και ο 1990 Ken Costume Ball που φόρεσε το μπλουζάκι του 1990 Ken Ski Fun. Το ποιο φαντασμαγορικό είναι το παραθυράκι που έχει νερό και όταν το γυρνάς πέφτει χρυσόσκονη και ψείτικο χιόνι!!

1990BarbieChocolateShop.png


1990 Barbie Chocolate Shop.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
soufle τι καλα που επεστρεψες και παλι!!!!!!!!!!!!πολυ ωραιες οι φωτογραφιες και τα σκηνικα της σοκολατεριας!!!!!!!!!!!!!τη σοκολατερια την ειχες αγορασει τοτε που κυκλοφορησε ή ειναι πιο προσφατο αποκτημα;

:thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: για τις φωτογραφιες
 
Katerinak, ευχαριστούμε για τις διαφημίσεις. Soufle πολύ ωραία η σοκολατερί σου. Η καστανή κούκλα που φαίνεται στο κουτί ποια είναι?
 
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Όχι katerinak δεν είναι παιδικό μου παιχνίδι, την αγόρασα πριν 1-2 χρόνια.

spirtoulis είπε:
Η καστανή κούκλα που φαίνεται στο κουτί ποια είναι?
Η καστανή κουκλίτσα στο κουτί είναι η 1990 Μidge ski fun εδώ μπορείς να τη δεις στο κουτί της


 
ρετροπαρεα μουυυυ!! χαθηκα αλλα επεσαν πολλες δουλειες...επεστρεψα ομως με μια κουκλιτσα την Barbie Style του 1992. ειναι γλυκητατη!!

το μονο που παρατηρησα εντελως τυχαια ειναι οτι, η κουκλα που ειναι στη φωτο στο πισω μερος του κουτιου ειναι διαφορετικη απ την κουκλα που ειχε μεσα. εχω κοντινη φοντο να το δειτε κ σεις.αυτο το καταλαβα απ το μακιγιαζ κ ειδικα απ τα ματια.

το πανω μερος του κουτιου ελειπε κ ειχε σκονιστει οποτε την εβγαλα την επλυνα ολη για να την φωτογραφισω. αμφιβαλλω παντως οτι η κουκλα ειναι αλλη,δλδ αντικατασταθηκε γιατι ηταν δεμενη στο κουτι, φοραει το αυθεντικο ρουχο κλπ...

attachment.php
attachment.php


κοντινη φωτο της κουκλας κ φωτο της κουκλας που ειχε στο κουτι αντιστοιχα
attachment.php
attachment.php


υ.γ. soufle μου θελω να σου στειλω pm κ μου λεει οτι ειναι φισκα τα εισερχομενα σου κ δε μπορεις να λαβεις αλλα!!κ υπεροχες οι φωτο σου!!!μ αρεσει το chocolate shop!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πολυ ομορφη η κουκλα σου Lne!!!!!!!!!!!να τη χαιρεσαι!!!!!!!!!!εχει αυτο το διαφορετικο μακιγιαζ αλλα ειναι το ιδιο γλυκια με αυτη που εχει η ζωγραφια του κουτιου :)

μου αρεσουν πολυ το φορεμα και τα μαλλια της :)

παρατηρωντας καλυτερα την κουκλα,νομιζω οτι το σχημα του προσωπου της δεν ειναι τοσο στρογγυλο οσο αυτο της φωτογραφιας(εχει πιο μεγαλο μετωπο),εσενα σου φαινεται το ιδιο;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
σ ευχαριστω πολυ κατερινακ!!

δε νομιζω παντως οτι εχει διαφορα στο σχημα του κεφαλιου, απλα η κουκλιτσα στο κουτι εχει γυρει το κεφαλι ελαφρως μπροστα γι αυτο φαινεται πιο μικρο...πιστεψε με το μελετησα ωρα!!
 
Lne είπε:
δε νομιζω παντως οτι εχει διαφορα στο σχημα του κεφαλιου, απλα η κουκλιτσα στο κουτι εχει γυρει το κεφαλι ελαφρως μπροστα γι αυτο φαινεται πιο μικρο...πιστεψε με το μελετησα ωρα!!
γι αυτο μου φανηκε διαφορετικο,σ ευχαριστω για την πληροφορια :)
 
καλησπερα κ απο μενα κοριτσια :) υπεροχο το θεμα με τις barbie,μου πονεσαν τα ματια μεχρι να το διαβασω!ειναι καταπληκτικες οι κουκλες,εχω παθει πλακα με τη scarlet o hara κ τη silkstone!δεν ηξερα καν οτι η mattel βγαζει συλλεκτικες,πανεμορφες αλλα απλησιαστες βρε παιδι μου!τις θελω ολες!χαχαχαχαχα!νομιζω οτι την επομενη φορα που θα παω jumbo θα παρω μια barbie οπωςδηποτε!λετε να μου μπηκε το μικροβιο ?δυστυχως απτις παλιες μου barbie μονο δυο διασωθηκαν...DSC02764.jpg

η πρωτη ειναι η teen talk κ η αμερικανικη της εκδοση ελεγε το περιφημο"math is tough" ,η δικη μου βεβαια μιλαει ελληνικα,η μαλλον μιλουσε γιατι εμειναν μεσα οι μπαταριες κ μαλλον χαλασε ο μηχανισμος....

κ η δευτερη ηταν η αγαπημενη μου,χριστουγιεννατικο δωρο κ δεν επιτρεποταν ΚΑΝΕΙΣ να την ακουμπα!χαχαχαχα

βεβαια πλεον ειναι κ οι δυο ξυπολητες,απτη μια λειπει το δαχτυλιδι κ δεν ξερω κ τι αλλο αξεσουαρ κ θελουν κ οι δυο ενα καλο πλυσιμο....

αυτα απο μενα :D

DSC02760.jpg
 
markkons πανεμορφες και οι δυο σου κουκλες!!!!!να τις χαιρεσαι!!!!! η δευτερη Barbie που ηταν και η αγαπημενη σου,μηπως θυμασαι πώς λεγοταν;

:thanx2: :thanx2: :thanx2: για τις φωτογραφιες

ΥΓ:ωραιο το αβαταρ με τη Σαντυμπελ :)
 
σ'ευχαριστω katerinak! happy holiday του 1991 λεγοταν,την ειδα πιο πανω στα μηνυματα,σε μια φωτο με ενα χριστουγεννιατικο δεντρακι,δεν θυμαμαι πιο μελος την εχει ανεβασει..

αγαπημενη κ η σαντυμπελ-μπελ κ ο μαρκ κ απιστευτη στεναχωρια για τις περιπετειες που τους επιφιλαξε η μοιρα.....χαχαχαχα
 
Πίσω
Μπλουζα