SuperStar Barbie Sparkle 1976 - Sparkle Eyes Barbie 1991 - Hollywood Hair Barbie 1993
Χαιρομαι που σας αρεσε το ρεπορταζ μου απο το ψωφοκρυο παιδια μου!!!
Εγω ειχα γινει χιονανθρωπος και η μπαρμπι καθοτανε στην χλιδατη ζεστασια της βιτρινας!!!
Τρελλαθηκα με τα μπαρμποεσωρουχα της Lne μας!!! Υπεροχα!!! Και δεν τα ειχα δει ποτε!
Αμαν... ποσο καιρο εχω να ποσταρω βρε παιδια? Ξεφτιλα!!! :xm:
Εχω ξεκινησει να βγαζω απο την αρχη φωτο τις κουκλες μου, για τον νεο μου ιστοχωρο. Περιμενω πακετο απο κινεζο με παπουτσια, γιατι ειναι οι μισες ξυπολητες, μονο που εχει περασει ενα διμηνο και ακομα να φτασει!!! Την αλλη φορα εκανε ενα τριμηνο... Υπομονη!
Και τωρα ξεκινω με μια σειρα απο μπαρμπι, μερικες πρωην ξεμαλλιαρες στις οποιες εκανα reroot, και αλλες κουρεμενες αλλα ακομα υπερηφανες!
Αλλα πριν απο ολα θελω να σας δειξω
ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ απο την
Mytinyworld μας, η οποια καθησε και μου συντηρησε το ρουχο που φοραγε μια σπανιοτατη
SuperStar Barbie Sparkle του 1976. Οχι απλα εκανε ολικη επαναφορα στο φουστανι, αλλα εραψε απο την αρχη το καπελο!!!! Και μου βρηκε και μποα!!! Οταν το πηρα στα χερια μου μιλαμε καραφλιασα απο την δουλεια που εκανε η κουκλομανα μας!!!!
Και τωρα παμε κατευθειαν στο ποστ γιατι αρκετα σας ζαλισα!
1. SuperStar Barbie Sparkle του 1976.
Αυτη η κουκλα κυκλοφορησε μονο στην Ευρωπη, και ειναι παρα πολυ σπανια.
Σε εναν πληστηριασμο οι αμερικανοι σφαγιαστηκαν για 700 περιπου δολλαρια για μια τετοια κουκλα
mint in the box, φυσικα. (Εδω ο κοσμος πειναει...αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.)
Η δικια μου δεν ειναι
mint in the box και για αυτο την αγαπω πιο πολυ, την οποια ανακαλυψε η Φανταστικη
Mytinyworld μας σε παζαρακι ηταν μια τετοια αριστοκρατισσα κουκλα. Την περιμαζεψε, της επανεφερε το φουστανι στην αρχικη του μορφη, της εραψε το απιστευτο καπελο με τα στρας και της παρηγγειλε μποα απο την Κορεα.
Μου την εστειλε με πολλή αγαπη και εγω της αλλαξα χερια (την ειχανε μασησει....) και της προσθεσα μαλλια. Το προσωπο της και το σωμα της ηταν σε τελεια κατασταση. Η κουκλα εγινε καινουρια!!!
Μετα απο μια βδομαδα ανακαλυψα σε παζαρακι μια αλλη SuperStar Barbie. Αυτην στο κεντρο. Της ειχε σπασει ο λαιμος και της ειχαν χωσει το κεφαλι μεχρι τους ωμους... Ηταν και λιγο ξεμαλλιαρα. (στα δεξια ειναι μια μπαρμπι που σας εχω ηδη δειξει, ειναι η sweet heart.)
2. Sparkle Eyes Barbie του 1991
Αυτη η Μπαρμπι εχει την ιδιαιτεροτητα οτι τα ματια της ειναι δυο πετραδια. Την ειχαν κουρεψει και της ειχαν πατησει την φραντζα κοκορακι.
Εδω μπορειτε να δειτε πως ηταν η αρχικη της μορφη οταν κυκλοφορησε (πηγη:flickr). Βρισκεται στα αριστερα.
Η κεντρικη κουκλα, με τα ροζ σκουλαρικια ειναι η Secret Hearts. Δωστε σημασια στο σκουλαρικι γιατι με ειχε μπερδεψει τρελα, οπως θα δειτε παρακατω
Λοιπον ειδαμε οτι στην παραπανω φωτο απο το flickr πεσαμε τυχαια επανω στην
Secret Hearts Barbie.
Κοιταχτε εδω λοιπον την αριστερη μου κουκλα.
Ειδατε τα σκουλαρικια της? Ειναι αυτα της
Secret Hearts.
Η κουκλα ομως διαφερει! Καμια σχεση!
Ομως οταν αυτη η κουκλα που σας δειχνω επεσε στα χερια μου φοραγε αυτα ακριβως τα σκουλαρικια. Και μαλιστα ητανε τοσο καλα χωμενα στο κεφαλι της που ημουν σιγουρη οτι η κουκλα τα φοραγε απο την αρχη! Εμπλεξα λοιπον τα μπουτια μου να βρω γιατι αυτη η κουκλα εμοιζε τοσο πολυ στην
Hollywood Hair Barbie!!!
Δειτε εδω την Hollywood Hair πως κυκλοφορησε.
Δειτε παρακατω και την δικη μου. Προσεξτε τα ματια της. Ειναι σιγουρα μια
Hollywood Hair Barbie του 1993 στην οποια ομως καποιος της αντικατεστησε τα σκουλαρικια με εκεινα της Secret Hearts! Και μαλιστα χωρις να σπασει ουτε τα σκουλαρικια ουτε να χαλασει το βινυλιο της κουκλας. Τα συγκεκριμενα σκουλαρικια ειναι απο εκεινα που στο τελειωμα τους μοιαζουμε με αγκιστρι. Οταν τοποθετηθουν και πας να τα βγαλεις σπανε πολυ ευκολα!. Τελος παντως οποιος εκανε αυτην την αλλαγη ηταν πολυ τυχερος που δεν τα διαλυσε.
Την φραντζα δεν την πειραξα. Την προσθεσα μονο μαλλια γιατι στο πισω μερος ειχε παθει οξεια ψωριαση!
Οτι ρουχο σας εδειξα και το φορανε οι δικες μου (εκτος απο εκεινο της superstar με το στρας καπελο) ειναι οριτζιναλ ματελ αλλα ασχετο με τις κουκλες!
Δυστυχως επειδη τα ρουχα τα βρηκα χυμα και απο δευτερο χερι, δεν εχω αξιωθει να κατσω να βρω τι ακριβως ειναι. Αυτα ειναι για τις κουκλομανες με ειδικευση στο αξεσουαρομαζωγμα, που θελει πολυ κουραγιο, πολυ υπομονη και πολυ διαβασμα! :flower: