Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Να αναβιώσω κι εγώ με τη σειρά μου το "νεκρό" topic καθώς μόλις τώρα το ανακάλυψα. Σίγουρα το nickname μου κάτι θα λέει σε όσους διάβαζαν το USER!moumiaq είπε:Πρώτη φορά αγόρασα το περιοδικό απο ένα περίπτερο στην Πλατεία Αττικής , καθότι είχα αγοράσει το πρώτο μου Pc ενα 386/DX 40 ΜΗΖ και το τέυχος νομίζω είχε review το Rise Of the Robots και το Ufo Enemy Unknown κάπου στο '93.Ψαρωμένος απίστευτα τότε παρόλο που είχα επαφή με τα games (ειχα c64 απτο 89) θυμάμαι το απίστευτο τεύχος περί Σατανισμού και PC Games που είχε review το Ultima Pagan.Τι να πω έχω απίστευτα έντονα συναισθήματα απο εκείνη την περίοδο.
Και μα την Mystra!Omenforever είπε:ΜΑ ΤΟΝ TEMPUS!!!
Μπας και τον χάσει το ΣΔΟΕ...cutlaroc είπε:έχει μεταφερθεί βέβαια δεν είναι εκεί που ήταν
Είσαι μακρινός ξάδερφος του Angry Video Game Nerd;ShadowCaster είπε:ακόμη προσπαθείς να ξεκολλήσεις τον εμετό από την οθόνη
Καμία σχέση, απλή συνωνυμία (???)dr_slump είπε:Είσαι μακρινός ξάδερφος του Angry Video Game Nerd;
Φρικιαστική απειλή από τον άνθρωπο που είχε δώσει 99% στο Gabriel Knight!ShadowCaster είπε:Μήπως εσύ προτιμάς να κηρύξω "πόλεμο" γενικότερα στη Sierra;
Και 25% στο King's Quest VII...Omenforever είπε:Φρικιαστική απειλή από τον άνθρωπο που είχε δώσει 99% στο Gabriel Knight!![]()
Τώρα να σου πω ότι το θυμάμαι, ψέμα θα είναι... Αν μου πεις αριθμό τεύχους, θα το τσεκάρω στο σπίτι...Omenforever είπε:Άσχετο: Τι ΕΠΟΣ ήταν το review του Warlords 2! \m/
Τεύχος 52, Νοέμβριος 1994.ShadowCaster είπε:Τώρα να σου πω ότι το θυμάμαι, ψέμα θα είναι... Αν μου πεις αριθμό τεύχους, θα το τσεκάρω στο σπίτι...![]()