σωστο κι αυτο,οπως εγραψα και πιο πριν ειναι το μοναδικο μειονεκτημα που εχει σε σχεση με τις υπολοιπες ηθοποιους της λισταςpanp είπε:Άσε που η Δώρα θα μηδενιζόταν, γιατί δεν είναι ούτε σε ντουσιέρα ούτε σε μπανιερα... Γιατί σιγά-σιγά θα φτάσουμε στη "Γαλάζια λίμνη"! Χε χε χε...Ελενα for ever !
Το παρήγορο είναι ότι δεν θα μάλωνα με πολλούς από εδώ για να κερδίσουμε την καρδιά μιας γυναίκας!!!Maddog είπε:Εγώ πιστεύω ναι, η Έλενα θα κέρδιζε οποιονδήποτε "αντίπαλο", υπάρχει σκληροπυρηνικό fan club στο Retromaniax...
miki-mik7 είπε:Όταν ο άνδρας έχει περισσότερες καμπύλες από την γυναίκα...
Μπρρρρρ..... :supergrin:
Nemo είπε:
,,,, οσο για το Σαμψων και Δαλιδα παραθετω .... παραλειπομενα τα οποια μου ειχαν κανει εντυπωση ...
-Στην πρεμιερα ο σκηνοθετης Cecil B. DeMille ρωτησε το Groucho Marx την γνωμη του για την ταινεια. Ο G.Marx απαντησε , "Well, there's just one problem, C.B. No picture can hold my interest where the leading man's tits are bigger than the leading lady's."
-
πηγη http://www.imdb.com/title/tt0041838/trivia
Eκτός μπανιέρας/ντουζιέρας, σαφώς οι υπόλοιπες είναι πιο γοητευτικές.BETTY BOOP είπε:Ψήφισα την Έλενα Ναθαναήλ ως την πιο γοητευτική γυναίκα στην ντουζιέρα/ μπανιέρα...
ευχαριστω πολυ ΒΒ !! μου ελυσες την αποριαbambinella 100 είπε:Nικη Τσιγκαλου, χωρις δευτερη κουβεντα, katerinak!
Εδω η Καραγιαννη ετοιμαζεται για....Μις Πετραλωνα!katerinak είπε:Η Μαρθα Καραγιαννη στη μπανιερα στην ταινια "το ανθρωπακι"
ο τιτλος αυτος αναφερεται,αν δεν κανω λαθος,και σε αλλη ταινια παλι απ τη Μαρθα Καραγιαννη..πρεπει να τον ειχε κερδισει σ εκεινη την ταινιαbambinella 100 είπε:Εδω η Καραγιαννη ετοιμαζεται για....Μις Πετραλωνα! Καλα, δεν ειναι τιτλος καλλιστειων αυτος! Πεθαινω στο γελιο μολις τον ακουω!
εννοειται οτι θα ενημερωσω για ο,τι νεοτερο σχετικα με τη "Μις Πετραλωνα"bambinella 100 είπε:Χαχαχα! Σοβαρα; Δεν το θυμαμαι αυτο. Αμα θυμηθεις ποια ειναι η ταινια, katerinak, πες το μας σε παρακαλω!