Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
σωστο κι αυτο,οπως εγραψα και πιο πριν ειναι το μοναδικο μειονεκτημα που εχει σε σχεση με τις υπολοιπες ηθοποιους της λισταςpanp είπε:Άσε που η Δώρα θα μηδενιζόταν, γιατί δεν είναι ούτε σε ντουσιέρα ούτε σε μπανιερα... Γιατί σιγά-σιγά θα φτάσουμε στη "Γαλάζια λίμνη"! Χε χε χε...Ελενα for ever !
Το παρήγορο είναι ότι δεν θα μάλωνα με πολλούς από εδώ για να κερδίσουμε την καρδιά μιας γυναίκας!!!Maddog είπε:Εγώ πιστεύω ναι, η Έλενα θα κέρδιζε οποιονδήποτε "αντίπαλο", υπάρχει σκληροπυρηνικό fan club στο Retromaniax...![]()
miki-mik7 είπε:Όταν ο άνδρας έχει περισσότερες καμπύλες από την γυναίκα...
Μπρρρρρ..... :supergrin:
Nemo είπε:
,,,, οσο για το Σαμψων και Δαλιδα παραθετω .... παραλειπομενα τα οποια μου ειχαν κανει εντυπωση ...
-Στην πρεμιερα ο σκηνοθετης Cecil B. DeMille ρωτησε το Groucho Marx την γνωμη του για την ταινεια. Ο G.Marx απαντησε , "Well, there's just one problem, C.B. No picture can hold my interest where the leading man's tits are bigger than the leading lady's."
-
πηγη http://www.imdb.com/title/tt0041838/trivia
Eκτός μπανιέρας/ντουζιέρας, σαφώς οι υπόλοιπες είναι πιο γοητευτικές.BETTY BOOP είπε:Ψήφισα την Έλενα Ναθαναήλ ως την πιο γοητευτική γυναίκα στην ντουζιέρα/ μπανιέρα...
ευχαριστω πολυ ΒΒ !! μου ελυσες την αποριαbambinella 100 είπε:Nικη Τσιγκαλου, χωρις δευτερη κουβεντα, katerinak!![]()
Εδω η Καραγιαννη ετοιμαζεται για....Μις Πετραλωνα!katerinak είπε:Η Μαρθα Καραγιαννη στη μπανιερα στην ταινια "το ανθρωπακι"
ο τιτλος αυτος αναφερεται,αν δεν κανω λαθος,και σε αλλη ταινια παλι απ τη Μαρθα Καραγιαννη..πρεπει να τον ειχε κερδισει σ εκεινη την ταινιαbambinella 100 είπε:Εδω η Καραγιαννη ετοιμαζεται για....Μις Πετραλωνα!Καλα, δεν ειναι τιτλος καλλιστειων αυτος! Πεθαινω στο γελιο μολις τον ακουω!
εννοειται οτι θα ενημερωσω για ο,τι νεοτερο σχετικα με τη "Μις Πετραλωνα"bambinella 100 είπε:Χαχαχα! Σοβαρα; Δεν το θυμαμαι αυτο. Αμα θυμηθεις ποια ειναι η ταινια, katerinak, πες το μας σε παρακαλω!