Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είναι προφανές οτι έχεις 3D Monitor! Καλορίζικο βρε!Omenforever είπε:Εγώ θα έλεγα να αγκαλιαστούμε όλοι, και να ψάλλουμε μαζί:
http://www.youtube.com/watch?v=gwQ0rhYZO1I
ελα ρε.. με μια φορα δεν γινεσαι...pooky(1) είπε:Omen ΔΕΝ αγκαλιάζομαι μαζί σου.
Είπαμε να αναφερόμαστε σε ΡΕΤΡΟ πρώτες φορές και όχι σε σύγχρονες!!!!!!!!!
Dimitrios είπε:Το topic δημιουργήθηκε στο subforum: "Η Ζωή στα 80's". Τι να δοκίμασα πρώτη φορά με αποτυχία όταν στο τέλος της δεκαετίας του 80, ήμουν 6-7 ετών;![]()
Μανο μου το ξερεις οτι αυτο δεν ισχυει για τους Μοderators,μακαρι αν ασχολουμασταν με οσα μας ευχαριστουσε.η νοοτροπία "αν ένα θέμα δε σου αρέσει,μη postάρεις και μην ασχολείσαι με αυτό,μη μπαίνεις να το διαβάζεις",προφανέστατα θα έπρεπε να είναι καθολική.Κάνω λάθος και σε αυτό;
Νικόλα,αυτό το ξέρω,αλλά δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες.Εννοούσα ότι αν σε κάποιο μέλος πιθανώς δεν αρέσουν και τόσο όσα γράφονται εδώ,κάλλιστα μπορεί να ασχοληθεί με τα άλλα Χ χιλιάδες νήματα του GRM.Aardvark είπε:Μανο μου το ξερεις οτι αυτο δεν ισχυει για τους Μοderators,μακαρι αν ασχολουμασταν με οσα μας ευχαριστουσε.
Τρομερή αίσθηση η πρώτη φορά μόνος στο φοιτητικό σπίτι! Δεν συνειδητοποιείς οτι κάνεις μια ζωή όπως την θες χωρίς κάποιον να σου επιβάλλει πράγματα και, ναι, μέχρι τα μέσα του δευτέρου έτους (κατά μέσο όρο) χορταίνεις junk food.GinaP είπε:Πρώτη μέρα μου ως φοιτήτρια το 2002, μόνη μου στο καινούργιο μου σπίτι!!! ένιωσα θεϊκά και ως ήμουν μπροστά στην τηλεόραση με μια πίτσα αγκαλιά!!!