Omenforever
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 1.668
We get the picturemanosfp είπε:Πρώτο ξυρισμα, πρώτη οδήγηση αυτοκινήτου,πρώτη φορά sex,atari 2600 unboxing. Όλες απίστευτες εμπειρίες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
We get the picturemanosfp είπε:Πρώτο ξυρισμα, πρώτη οδήγηση αυτοκινήτου,πρώτη φορά sex,atari 2600 unboxing. Όλες απίστευτες εμπειρίες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
αυτο δεν ειναι ρετρο,αυτο εγινε χθες εκτος αν εννουσες μονη σε ενα παλιο μου σπιτι των 80ςGinaP είπε:Πρώτη μέρα μου ως φοιτήτρια το 2002, μόνη μου στο καινούργιο μου σπίτι!!! ένιωσα θεϊκά και ως ήμουν μπροστά στην τηλεόραση με μια πίτσα αγκαλιά!!!
-αποτρίχωση με αποτριχωτική ταινία (!): στην Α Γυμνασίου...(αυτό πόνεσε!!!)BETTY BOOP είπε:πρώτη φορά που:
-έκανα ποδήλατο χωρίς τις βοηθητικές ρόδες: Α δημοτικού
-έβαλα γυαλιά: στο τέλος της Δ τάξης. Απέφευγα να τα φοράω της ώρα της γυμναστικής...
-αδιαθέτησα: στην Ε τάξη
-έβαλα σιδεράκια: από Α γυμνασίου μέχρι και Α Λυκείου...Εκείνο το διάστημα θυμάμαι, δεν έτρωγα τσίχλες και καραμέλες. Επίσης στην Α Λυκείου είχα βάλει και εξωστοματικό βοήθημα στα δόντια, αυτό με το λάστιχο γύρω στο λαιμό και εφαρμόζει στα δόντια...
Εχω ακουσει οτι λενε οτι αν δεν πεσεις απο την μηχανη 2-3 φορες δεν εχεις μαθει να την οδηγας σωστα!!Ισχυει??ΦΖΠ1 είπε:Αντίστοιχη είναι και η εμπειρία της πρώτης πτώσης από μηχανή... Και για μένα, δεν ωριμάζεις ποτέ οδηγικά αν δε σου συμβούν (και) τέτοια...
Για αυτο εγω δεν πηρα διπλωμα μηχανης ποτε..ΦΖΠ1 είπε:Δεν είναι θέμα πόσες φορές... Και μία ίσως να είναι αρκετή... Άλλοι οι νόμοι της μηχανής, και, πιθανοτικά, όσο πιο πολλές πτώσεις, όλο και κάτι χειρότερο θα συμβεί...

Φυσικά ο πατέρας μου άρχισε να βρίζει και να φωνάζει, οπότε έληξε άδοξα η πρώτη μου οδηγική εμπειρία. Ευτυχώς τα επόμενα καλοκαίρια πήρα το κολάι και έκτοτε πορεύομαι κανονικά, μέχρι να βρεθεί το επόμενο χαντάκι