Η Snes συλλογή μου!! (geo2004z)

geo2004z

RetroMasteR
Joined
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.063
Αντιδράσεις
48
images






Έπειτα από πολλά χρόνια υπομονής, συλλογής και διαπραγματεύσεων, έφτασε επιτέλους η ώρα να παρουσιάσω τη συλλογή μου από Snes Pal παιχνίδια!

Πριν αρχίσουν λοιπόν οι φωτογραφίες και οι εικόνες, θα κάνω γρήγορα-γρήγορα ορισμένες παρατηρήσεις:

α) Η συλλογή απαρτίζεται μόνον από παιχνίδια pal εκδόσεως που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη, δε συλλέγω αυστραλιανά παιχνίδια (εξαιρούνται 4 NTSC παιχνίδια που τα λατρεύω)

β) Όλα τα παιχνίδια είναι πλήρη με κουτί, βιβλιαράκι και κασετάκι που λειτουργεί στην κονσόλα

γ) Ορισμένα από αυτά είναι, όχι μόνο πλήρη, αλλά ολοκαίνουρια, σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα καθώς ψάχνω τα παιχνίδια σε όσο το δυνατό πιο άριστη κατάσταση γίνεται

δ) Επί πλέον, ορισμένα εξ αυτών είναι σφραγισμένα με τη ζελατίνα της Νιντέντο και αυτό είναι το αγαπημένο μέρος της συλλογής μου, καθώς κάθε παιχνίδι το έψαχνα επί μήνες για να μην πω χρόνια. Αυτά, ευρίσκονται στην εικόνα που τα έχω στη βιβλιοθήκη στην πρώτη και δεύτερη σειρά από πάνω. Ενώ στην εικόνα που τα έχω σκορπισμένα στο πάτωμα, είναι εκείνα των τριών τελευταίων σειρών. Φαίνεται καθαρά η ζελατίνα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο της Νιντέντο.

ε) Τέλος, δημοσιεύω μία εικόνα με τα 10 αγαπημένα κομμάτια της συλλογής μου!!

attachment.php







attachment.php







attachment.php







Favorite top 10 pieces!!





attachment.php

 
Ωραιος μεγαλε σε παραδεχομαι.Η συλογη σου ειναι ολα τα λεφτα και ευχομαι να αποκτησεις τα τριπλασια απο ωσα εχεις.Φανταστικη η συλογη σου.Ελπιζω ομως να τα παιζεις και να μην τα εχεις μονο στα κουτια.
 
αχχ :dribble: , υπέροχη,καταπληκτική συλλογή! πολλά μπράβο για την αφοσίωση και την υπομονή σου!

μιας και γνωρίζεις,να φανταστώ ότι πλέον δεν πρέπει ούτε κατά διάνοια να σκεφτεί κάποιος να ξεκινήσει κάτι τέτοιο ε (λόγω των τιμών που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη...) ;
 
Παπαπαπααααααα....

Φτου-φτου.....Τι ωραία πραγματα είναι αυτά :D

Να τα χαίρεσαι με πολλές πολλές ώρες παιχνίδι!!!
 
Εξαιρετικη συλλογη. Να σαι καλα να την χαιρεσαι!
 
Δώσεεεεεεε :)

Αυτά είναι, εις ανώτερα!
 
Καταπληκτικός Γιώργο. Τα σφραγισμενα απογειώνουν την ιδαιτερότητα της συλλογής σου.
 
Σας ευχαριστώ όλους! Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν σε μία κοινότητα όλα τα μέλη μοιράζονται, εκτιμούν και σέβονται τις συλλογές από βιντεοπαιχνίδια. Μπορεί να υπάρχουν στοιχειώδεις διαφορές εξ αιτίες των διαφορετικών προτιμήσεων του καθενός μας, όμως το χόμπι είναι κοινό....συλλογές από ρετρό παιχνίδια!!

metalcandyman είπε:
Ελπιζω ομως να τα παιζεις και να μην τα εχεις μονο στα κουτια.
Όχι απλά τα παίζω φίλε μου, τα καίω!! Να αναφέρω μόνο ότι τον τελευταίο μήνα που είχαμε κατάληψη έπαιξα με την κοπέλα μου και τερματίσαμε τα εξής: Super Mario Allstars, Super Mario World, Yoshi's Island, Donkey Kong Country 1,2,3. Μάλιστα το DKC 3 όχι μόνο το τερματίσαμε αλλά το φτάσαμε στο 103% και ξεκλειδώσαμε όλες τις πίστες.

Μόνος μου έπαιξα και τερμάτισα τα: Mega Man X,X2,X3, Mega Man 7, Actraiser, Mystical Ninja και Soul Blazer. Ομολογώ ότι ο περασμένος Σεπτέμβριος ήταν ο πιο "καμμένος" από την εποχή που ήμουν ακόμη 14 ετών.

krem13 είπε:
μιας και γνωρίζεις,να φανταστώ ότι πλέον δεν πρέπει ούτε κατά διάνοια να σκεφτεί κάποιος να ξεκινήσει κάτι τέτοιο ε (λόγω των τιμών που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη...) ;
Χμμμ....είναι λίγο σχετικό το ότι μπορεί κάποιος να ξεκινήσει κάτι παρόμοιο καθώς αποκλείεται να θέλει να πάρει τα ίδια παιχνίδια που έχω κι εγώ. Αν όμως εννοείς τη συλλογή από Snes boxed παιχνίδια γενικότερα θα απαντήσω ναι, είναι κάπως πιο δύσκολο αυτή την εποχή. Ευτυχώς, άρχισα πριν κάποια χρόνια και έτυχε να βρω παιχνίδια σε ελληνικά καταστήματα ξεχασμένα. Όμως και στο ebay οι τιμές ήταν χαμηλές. Σήμερα, η συλλογή από snes pal παιχνίδια θεωρείται πολύ δύσκολη, ακόμη και από AES.

demizz29 είπε:
Τα σφραγισμενα απογειώνουν την ιδαιτερότητα της συλλογής σου.
Ναι τα άτιμα! Όσο και να θέλω να το κρύψω δε μπορώ, τα λατρεύω τα σφραγισμένα της Νιντέντο! :wub:
 
Ωραίος Geo! Δεν χορταίνω να βλέπω τις φωτογραφίες σου ξανά και ξανά! Όσο για το τοπ 10 σχεδόν συμφωνούμε. Πολύ καλό και αυτό. Αν μπορείς πες μας ποιό είναι το ιερό δισκοπότηρο της συλλογής σου.
 
Απιστευτη συλλογή,μπράβο και απο εμένα... ;)
 
Αν και δεν είμαι fan του SNES, σίγουρα μπορώ να εκτιμήσω μια προσεγμένη συλλογή. Καλόπαιχτα!
 
johnny_salonica είπε:
Αν μπορείς πες μας ποιό είναι το ιερό δισκοπότηρο της συλλογής σου.
Ενδιαφέρουσα ερώτηση και ομολογώ ότι δεν το σκέφτομαι καθόλου για την επιλογή του αγαπημένου μου. Το holy grail μου είναι φυσικά το Donkey Kong Country 2 για τους εξής λόγους:

1) Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών

2) Είναι το μοναδικό κομμάτι του παιχνιδιού σφραγισμένο με τη ζελατίνα της Νιντέντο, έως σήμερα δεν έχει βρεθεί ή δειχθεί κάπου ένα δεύτερο κομμάτι

3) Έπρηξα επί 1.5 περίπου χρόνο το συλλέκτη που το είχε για να μου το πουλήσει, τελικά υπέκυψε!! :D

4) Μου έχει γίνει ήδη τεράστια προσφορά για το παιχνίδι από Αυστραλό συλλέκτη και αυτό με πεισμώνει ακόμη περισσότερο να το κρατήσω. Ποτέ δε βάζω τα χρήματα πάνω από ορισμένες αξίες, εκτός βέβαια αν μιλούμε για αστρονομικά ποσά.

Donkey Kong Country 2 Pal Sealed

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι να πω.... Να πω ότι τρέχουν τα σάλια μου? Ε, ναι! Τρέχουν τα άτιμα!....

Η 1η μου "σοβαρή" κονσόλα ήταν ένα SNES (και μάλιστα όταν μου το πήρε δώρο η μητέρα μου, ήταν στα φόρτε του το NES και για το SNES δεν είχαν ακόμα κυκλοφορήσει παιχνίδια!)....

Συγχαρητήρια για την απίστευτη συλλογή σου - δεν έχω λόγια! :)
 
Πραγματικά πολύ ωραία συλλογή.

Είμαι και εγώ Fun της Nintendo (περίφανος κάτοχος NES - Κάποτε θα ποστάρω την ιστορία για μα το αποκτήσω)

Μπράβο και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!
 
Πολυ ομορφη συλλογη. Αληθεια, τα Terranigma/Final Fantasy III/Chrono Trigger ειναι εργοστασιακα σφραγισμενα; Σου πηρε πολυ καιρο για να τα βρεις ετσι;
 
ΤΑ ειδα ολα που λενε..Ειμαι κγω κατοχος αυτης της τελειασ κονσολας..Πολλα μπραβο φιλε μου
 
συγχαρητηρια φιλε για την καταπληκτικη συλλογη σου.! να σαι καλα, να τα χαρεις οπως εσυ θες!
 
Σας ευχαριστώ πολύ!! :)

Getta Robo είπε:
Αληθεια, τα Terranigma/Final Fantasy III/Chrono Trigger ειναι εργοστασιακα σφραγισμενα; Σου πηρε πολυ καιρο για να τα βρεις ετσι;
Μιας που το ανέφερες φίλε μου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι τα σφραγισμένα παιχνίδια είναι εκείνα που αναφέρω στο πρώτο μήνυμα. Δυστυχώς, δεν έχω το Final Fantasy III ή το Chrono σφραγισμένα, όμως θα τα ήθελα πολύ. Παρόλα αυτά, να αναφέρω ότι τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια είναι κοινά, δηλαδή υπάρχουν πολλά γνωστά κομμάτια σφραγισμένα στο χώρο που όμως είναι ακριβά. Παρόλο που θεωρούνται κοινά, η τιμή τους είναι αυξημένη εξ αιτίας της μεγάλης ζήτησης, είναι τα πιο ποθητά παιχνίδια μαζί με το Final Fantasy II. Λίγο πιο σπάνιο όμως είναι το FF II Καθώς δεν υπάρχουν πολλά γνωστά κομμάτια και όποτε βγαίνει κάποιο στο ebay γίνεται χαμός. Όμως τα άλλα δύο σφραγισμένα είναι κοινά και ανά πάσα στιγμή διατίθενται στο ebay προς πώληση.

Όσο για το Terranigma είναι και αυτό τόσο κοινό, όσο και το Chrono Trigger. Προσωπικά, έχω δει περίπου 20-30 κομμάτια σε διάφορους συλλέκτες και σε ebay. Όταν μιλάμε για snes pal sealed, 20-30 γνωστά κομμάτια είναι πάρα πολλά καθώς τα περισσότερα παιχνίδια έχουν 4-5 γνωστά copy. Παρά όμως το μεγάλο αριθμό σφραγισμένων κομματιών, παραμένει ένα ακριβό παιχνίδι, μάλλον επειδή είναι RPG.
 
Φίλε geo η συλλογή σου ΔΕΝ περιγράφεται. Και μονο που βλέπω seald ZELDA για μένα είναι μια συλλογή απο μόνο του. Είχα βρεί στο ebay ένα τέτοιο με VGQuallity στα 5000$. Πολύ καλή προσπάθεια που αξίζει μια περιουσια και παραπάνω. Βλέπω αδικείς με τις φώτος σου ένα VGQ graded game! Πόσα χρόνια ασχολείσαι για να την αποκτήσεις ??
 
Ενταξει geo,respect.Σουπερ συλλογη και ακομα καλυτερο ολα ειναι ΜΙΝΤ(το ιδιο κολλημα εχω κ γω).ΑΝ θες μας λες ποιο απο ολα αυτα σου στοιχισε περισσοτερο να το αγορασεις κ σε τι τιμη.Κ μια ερωτηση ακομα,τα παλια παιχνιδια τα βρισκεις ακομα κ σημερα?Πρεπει να εχεις γυρισει ολη την ελλαδα,ετσι???
 
Πίσω
Μπλουζα