geo2004z
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 51
Έπειτα από πολλά χρόνια υπομονής, συλλογής και διαπραγματεύσεων, έφτασε επιτέλους η ώρα να παρουσιάσω τη συλλογή μου από Snes Pal παιχνίδια!
Πριν αρχίσουν λοιπόν οι φωτογραφίες και οι εικόνες, θα κάνω γρήγορα-γρήγορα ορισμένες παρατηρήσεις:
α) Η συλλογή απαρτίζεται μόνον από παιχνίδια pal εκδόσεως που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη, δε συλλέγω αυστραλιανά παιχνίδια (εξαιρούνται 4 NTSC παιχνίδια που τα λατρεύω)
β) Όλα τα παιχνίδια είναι πλήρη με κουτί, βιβλιαράκι και κασετάκι που λειτουργεί στην κονσόλα
γ) Ορισμένα από αυτά είναι, όχι μόνο πλήρη, αλλά ολοκαίνουρια, σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα καθώς ψάχνω τα παιχνίδια σε όσο το δυνατό πιο άριστη κατάσταση γίνεται
δ) Επί πλέον, ορισμένα εξ αυτών είναι σφραγισμένα με τη ζελατίνα της Νιντέντο και αυτό είναι το αγαπημένο μέρος της συλλογής μου, καθώς κάθε παιχνίδι το έψαχνα επί μήνες για να μην πω χρόνια. Αυτά, ευρίσκονται στην εικόνα που τα έχω στη βιβλιοθήκη στην πρώτη και δεύτερη σειρά από πάνω. Ενώ στην εικόνα που τα έχω σκορπισμένα στο πάτωμα, είναι εκείνα των τριών τελευταίων σειρών. Φαίνεται καθαρά η ζελατίνα στην οποία αναγράφεται το λογότυπο της Νιντέντο.
ε) Τέλος, δημοσιεύω μία εικόνα με τα 10 αγαπημένα κομμάτια της συλλογής μου!!
Favorite top 10 pieces!!