Κάντυ-Κάντυ μέρος 2ο σχόλια αναγνωστών

Άφησες τα γραπτά και βγήκες για ψάρεμα καλή μου Κρίστι;;; :biglaugh:

Καλώς ήρθες niriarchitect!!
 
Πρώτα απ' όλα να πω καλως ήρθες στο καινούργιο μας μέλος :D και να κάνω μια παρατηρηρούλα στην φίλτατη Χριστίνα...Απο Αντονικές πάσχουμε αγαπητή μου!!! :( :(

Μην βάζετε αμέσως στα λόγια το κορίτσι!!! :angry:

ΥΓ Καλή μου...Σε παρακαλώωωωωωω πες μου πως είσαι Αντονικιάααα!!! :cry: :cry:
 
....Η κα Κρίστι (δεν φταίω εγώ, εσεις μου το κολλήσατε), βλέπει τα σχόλια των mets & miss..... δεν αντιδρά....κυρία...( φτου σου κοριτσι μου)... και βγάνει απο το φόρουμ ( μπας και φιλοτιμηθεί να δουλέψει σήμερα,- εκτός απο τον κόσμο-)

:p :p:p:p:p:p:p
 
Να καλωσορίσω και εγώ την καινούρια Candysister μας!!! :flower:

ΜissKristie περαστικά στο μωρό σου
 
Γειά σας παιδιά!

Γειά σας, καλώς σας βρήκα! Χαίρομαι που μπήκα στο forum γιατί είμαι λάτρης του retro! διαβάζω τα σχόλιά σας και έχουν πολύ πλάκα! όταν ήμουν μικρή είχα δει μόνο τα πρώτα 12 επεισόδεια της Κάντυ σε βίντεο και ήμουν Αντονικία!(στο επεισόδειο που είχα μείνει ο Άλμπερτ μόλις είχε πρωτοεμφανιστεί και ήταν αρκούδα!) Μεγάλωσα με την απορία τι γίνεται στη συνέχεια! Πρόσφατα είδα όλα τα επεισόδεια κ διάβασα το manga και κατέληξα φανατική Αλμπερτικιά! :heartcloud:

Χριστίνα, εγώ δεν μπορώ να γράψω με τόση μαεστρία ώστε να προσθέσω και εγώ συνέχεια! Άσε που μου άρεσε τόσο πολύ η δικιά σου που δε θέλω να φανταστώ άλλη εναλλακτική! Εξάλλου και εγώ το καημένο περίμενα τόσα επεισόδεια να δω την Κάντυ να καταλήγει με τον Άλμπερτ και μου έδωσες τη χαρά!
 
Αχ, μις πεπερ μου!!! Αστο, κοριτσι μου... θα ερθω εγω με το μερος σου, γιατι δε βλεπω φως στο τουνελ... :D

Ασε που μαζευτηκανε πολλες γυρω απο το θειο και θα μου το φανε το παλικαρι! :eek:

Οποτε βλεπω να ...εμφανιζω τον Αντονυ σε κανενα φικ και θα κανουμε prive party με τη μις!! :flower:

(τωρα που το ξανασκεφτομαι... αν ερθει και ο θειος στο πριβε θα ειναι ακομη καλυτερα... η αναλογια θα ειναι ενα προς ενα!!) :cool:

Τωρα, ποιο χαπι μου ειπε ο γιατρος να παρω;; Πρωτα το πρασινο και μετα το ροζ, ή πρωτα το ροζ και μετα το κοκκινο;; Γμτ, παλι τα ξεχασα!!!
 
Ο Άντονυ ταιριάζει απόλυτα στη Μισσπέπερ αφού και το κορίτσι μας είναι πολύ ρομαντικό και ευαίσθητο. Και το καλό είναι που δε χρειάζεται να τον μοιράζεται με καμιά άλλη στο φορουμάκι μας. Ενώ εμείς οι Αλμπερτικιές (να μην αναφέρω και τις Τερυκιές :p ) τον χωρίζουμε σε πενήντα κομμάτια... :xm:
 
Κι εγώ ρομαντικό κορίτσι είμαι... να κρατήσω το θείο μόνη μου;;; :tease:

Καλά πάω να πάρω το ροζ τώρα, και μετά θα δω τι άλλο θα διαλέξω! :D


 
Juanita είπε:
Ο Άντονυ ταιριάζει απόλυτα στη Μισσπέπερ αφού και το κορίτσι μας είναι πολύ ρομαντικό και ευαίσθητο. Και το καλό είναι που δε χρειάζεται να τον μοιράζεται με καμιά άλλη στο φορουμάκι μας. Ενώ εμείς οι Αλμπερτικιές (να μην αναφέρω και τις Τερυκιές :p ) τον χωρίζουμε σε πενήντα κομμάτια... :xm:
:animlaugh: χουανιτάκι, είσαι φοβερή.Εσυ κορίτσι μου έπρεπε να δουλεύεις σε προξενείο!!!!!!
 
:cry: :cry: :cry: ....!!Μα για στάσου...γιατί κλαίω;Το Χουανιτάκι έχει δίκιο....Ο Άντονυ είναι όοοοοοοολος δικός μου!!! :hurrah: :hurrah: :hurrah: ...

ΥΓ Μέτς καλή μου...το ρόζ είναι δεύτερο...απο τα ίδια παίρνω και γω...Πρώτα είναι το κόκκινο!!!Μην τα μπερδεύεις και πάθεις και τίποτε...Αν και απο ότι βλέπεις και στην περίπτωση την δική μου...τζάμπα τα παίρνουμε...:animeek:
 
μη στεναχωριέσαι miss. θα σου γράψω και σένα ιστοριούλα με τον Άντονυ
 
Σήμερα; :flower:

Τι να κάνω η ....:burn:(μαύρη)...Ένας άνθρωπος προθυμοποιήθηκε να γράψει για τον Άντονυ...Δεν είμαι ανυπόμονη...θα μπορούσα να σου έχω ζητήσει να το γραψεις... χθες ::)

ΥΓ Με την ησυχία σου βρε...άλλωστε και ο Άλμπερτ μια χαρά παιδί είναι! ;)

Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες (να παραδειγματίζεσθε οι υπόλοιπές Αλμπερτικές και Τερρικές,όπως σας έχω πει,μια Αντονικιά ,με έχετε πρέπει να με προσέχετε! #) )
 
Χριστίνα ....Εύγε....μόλις διάβασα την ιστορία σου και πρέπει να σου πώ ότι σκέφτηκα μια πάραφραση της φράσης του τέλους των παραμυθιών... ξέρεις αυτό που μας ελέγαν οι παπούδες μας... "ότι τελικά ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα"....στην περίπτωση μας βέβαια....

"οι καλοί ζουν καλύτερα και οι κακοί καθόλου".....

Εύγε και πάλι εύγε :cheers: :cheers:

Πολύ όμορφη ιστορία πάντως.....
 
Χριστινα μπραβο. :cheers: Επιτελους η δικαιωση της Καντυ
 
Πίσω
Μπλουζα