Βρε κοριτσια, μη μαλωνετε τζαμπα! Φανταστικος ηρωας ειναι ο Αλμπερτ και δημιουργημα της γυναικειας φαντασιας. Αυτα διαβαζετε και μετα θελετε να χαστουκισετε το ετερο σας ημισυ, που ειναι κανονικος ανθρωπος #) Συνελθετε λιγο... Ax, γι'αυτο λεω οτι πρεπει να απαγορευτουν τα ΑρλεκινJuanita είπε:Xεχε... αύριο η Ντομ θα αναρωτιέται γιατί δεν έπεσαν χαστούκια εκατέρωθεν των δύο πλευρών...
Έρωτας είναι η αιτία... :flower:
σόρρυ, αλλά σπόιλερ δεν κάνω (ωχ, καλέ άσε το τηγάνι, πέταξα καρούμπαλο)Χριστινα, πολυ νωρίς τους ενωσες και το φοβαμαι... Τι τους επιφυλασσεις αραγε;;;
δεν ξέρω αν αυτό θα το επέτρεπαν οι κανονισμοί, επειδή οι συνέχειες, είναι μικρές.Καθε νεα συνεχεια να τη βαζεις ως ξεχωριστη απαντηση στο θεμα,
Γιατί καλέ;;;8)metsgr είπε:Τι σορόπια ειναι αυτα!!! :dribble::dribble::dribble:
Και τωρα αντε να μαζευτουμε!!
Και είμαι και σε περίεργη ηλικία... με τόσα σιρόπια... πρέπει να με προσέχετε...metsgr είπε:....
Καλα, η πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο ηταν "τα υπογλωσσια στη χουανιτα επειγοντως!" Σορρυ χουανιτα μου, αλλα ξερεις... καλλιο να σου βγει το ματι παρα τ'ονομα!!! :tongue:
Μην αφηνεις δουλειες ατελειωτες καλη μου Χριστινα, γιατι θα το χασουμε το κοριτσι!!
Χριστίνα, πες μας τουλάχιστον lease: αν θα μας δώσεις τη χαρά να δούμε την Ελίζα να τρώει μια ξεγυρισμένη χυλόπιτα - την τρίτη κατά σειρά, μετά από αυτή του Anthony και του Terry!! (Έτσι θα έχει και το 3 στα 3!!! )ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:Όσο για τις νύφες που ετοιμάζει η θεία Ελρόυ στο παλικάρι μας.........σπόιλερ δεν κάνω :sealed:
Για χυλόπιτα δεν ξέρω αν θα μου βγει, πάντως, ένα ειναι σίγουρο. Η εκδίκηση που θα πάρω θα είναι καθαρά ελληνική υπόθεση, αφου θα λάβει χώρα σε ελληνικό έδαφος ( σε κάλυψα; οχι; το φαντάστηκα )nessie είπε:Χριστίνα, πες μας τουλάχιστον lease: αν θα μας δώσεις τη χαρά να δούμε την Ελίζα να τρώει μια ξεγυρισμένη χυλόπιτα - την τρίτη κατά σειρά, μετά από αυτή του Anthony και του Terry!! (Έτσι θα έχει και το 3 στα 3!!! )