Stratulator
ΠαρταΟλας
- Αντιδράσεις
- 1.694
Μπα, εμένα μου θύμισε ότι έχει έλθει στην κλιμακτήριο!perlastar είπε:Νομίζω ότι το ίδιο πράγμα μας θύμισε
Koρυφαίο θέμα Rio :animlaugh: Kυρίως αυτό που είπες για τη ζεμπεκιά τα σπάει!
Ο πρωταγωνιστής του Manos με το πέπλο με τα κόκκινα σχέδια των χεριών και με το πάθος που έχει λέγοντας "Μanos" και προσπαθώντας να φοβίσει, είναι για πολύ γέλιο. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει το πόσο μεγάλη ντροπή ένιωσαν οι ηθοποιοί όταν πήγαν να δουν την πρεμιέρα, και κρύβονταν στον κινηματογράφο!
Όσο για το φίλο μας τον Reed, μοιάζει σαν να υποφέρει από δυσκοιλιότητα και ο Κόμης Δράκουλας είναι σαν τραβεστί
Αν το ρωτουσατε θα απαντουσε οτι απλα παρακολουθει Discovery/National Geographic ...RIO είπε:Creature From the Haunted Sea (1961). Το " τέρας " μάλλον " παίρνει μάτι " το ζευγάρι...
Προβολή συνημμένου 106158
RIO είπε:" Oh Mon Amour..." τρυφερές στιγμές από το The Aligator People (1959)
Θα μπορουσε να γραφει το συννεφακι απο πανω."Mη μου πεις ...Εφαγες σκορδο"
Ίσως επειδή πρέπει να τα έχει οικονομήσει για τα καλά αφού με τόση προώθηση το έχουν κάνει σταρ οι ΣκωτσέζοιRIO είπε:πονηρό βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα από το τέρας του λοχ νες. The Loch Ness Horror (1981)
Uskoke είπε:Η φίλη μου στη Σκωτία μου εξήγησε τι είναι στην πραγματικότητα το τέρας του Λοχ Νες, ήταν φόβητρο για τα παιδιά σαν τον δικό μας μπαμπούλα. Για να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους στην λίμνη, όπου πολύ συχνά πνιγόντουσαν (είναι πελώρια λίμνη 20 μίλια) τους λέγανε ότι στη λίμνη υπάρχει ένα τέρας. Έτσι δημιουργήθηκε ο μύθος του τέρατος του λοχ νες Τέρας φυσικά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.