Καλως σας βρηκα,νεα καμπινα και απο εμενα

Tι διαστάσεις είναι τα ξύλα που θέλεις να κολλήσεις αυτοκόλλητα;
 
καλησπερα τελονιο

τα πλαινα ειναι 46χ64 cm
το κοντρολ πανελ 19χ55 cm
το μπροστα του κοντρολ πανελ 9.5χ55 cm
η μαρκιζα 12χ55 cm
 
Και τι θέμα θέλεις να έχουν τα αυτοκόλλητα;
 
επισης τα 30 ειναι πολλα γιατι εδω που τα λεμε ετοιμα τα εχουν βρει και εχουν κανει μια συνθεση, δεν ειναι διμιουργη του ιδιου αυτου καθε αυτου γραφικου.
Τα 30 ευρω ειναι πολυ λιγα αν σκεφτεις τον χρονο που χρειαζεται ενας γραφιστας για να σου κανει αυτην την σύνθεση, ακομα και με ετοιμα assets, όπως εσυ την θελεις, και με τις αλλαγες και διορθωσεις που θα θελεις αργοτερα.

Οποτε ναι, θα πρεπει να βρεις καποιον να στο κανει δωρεαν στο φιλικό η να το κανεις μονος σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τα 30 ευρω ειναι πολυ λιγα αν σκεφτεις τον χρονο που χρειαζεται ενας γραφιστας για να σου κανει αυτην την σύνθεση, ακομα και με ετοιμα assets, όπως εσυ την θελεις, και με τις αλλαγες και διορθωσεις που θα θελεις αργοτερα.

Οποτε ναι, θα πρεπει να βρεις καποιον να στο κανει δωρεαν στο φιλικό η να το κανεις μονος σου.
φιλε μου δεν αναφερθηκα σε γραφιστα, αλλα σε ετοιμα που εχουν φτιαξη σε δικες τους διαστασης και το πουλανε 30 ευρω και δεν σου κανουν καμια αλαγη διωρθωση αυτο ειναι και αν το θες το περνης, το πολυ να σου μεγαλωσουν η μικρινουν λιγο της διαστασης, επισης και αλλη που δεχοντε καποιες αλαγες χρεωνουν εξτρα 30-40 ευρω.

Χωρεις παρεξηγηση, διαφωνω μαζι σου οτι ειναι λιγα τα 30 ευρω, εκτιμω τον δημιουργω και η δουλεια του ανεκτιμιτη, τον γραφιστα που το περνη ετοιμο και απλα του φτιαχνη διαστασης ισως και μια μικρη παρεμβαση, την εκτιμο και αυτη φυσηκα αλλα οχι σε αυτο τον βαθμο, 10 λεπτα απο το χρονο του ειναι να ανοιξη ενα photoshop η οποια αλλη εφαρμογη κανει χρηση, οποτε τα 30 ευρω σε αυτη την φαση ειναι υπερκτημημενα, αν αναλογιστης οτι αυτη την δουλεια θα την πουλση σε 50-100-200 πελατες και δεν ειναι αποκλιστικη.

Για αυτο κοιτω να το φτιαξω μονος μου, απλα ψαχνω να βρω πηγες της προκοπης.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα παιδια,ανεβαζω μερικές φωτογραφίες μιας και κονεύω να τελειώσω και την καμπίνα.
Φιλε bolero2004 και εγώ μονος μου βρήκα τις φωτογραφίες που εκτύπωσα αλλα δεν θέλεις να σου πω ποσες φορες πήγα για εκτύπωση και ποσο μου κόστισαν εν τέλει.

Τα 30 ευρώ επιμένω οτι είναι λίγα αρκεί να στο ταιριάξει και στο σχήμα της καμπίνας ,σε κάθε άλλη περίπτωση βρες τις εικόνες που θέλεις να βάλεις αρκεί να ειναι στα 300dpi αλλα και σε μεγάλη ανάλυση.

IMG_2778.jpgIMG_2779.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
ωρεος ο φιλος, βλεπω φτιαχνης μεγαλο εσυ, εγω φτιαχνω bartop.

βρηκα ακρη σχετικα με τα artwork, μολης τελειωσω με την κατασκευη μου, θα σας ανεβασω φωτο επισης, θα φτιαξω και ενα ποστ εδω με τα σχεδια του bartop cabinet, οπως και templates για να προσαρμοζετε ευκολα και γρηγορα οτι artwork θελετε κατι σαν και αυτο εδω, θα φτιαξω και μερικα artwork φυσηκα να τα μοιραστω εδω μαζι σας.
 
Πσσσ... Τι λες τώρα... :bigeyes: είναι Πανέμορφη !!! :worship:
 
Πολύ ωραία γίνεται. Το κάσωμα θυμίζει λίγο Sega Naomi.
 
Κοντεύω δυο χρόνια που παλεύω για να δούμε .Η οθονη είναι 43 ίντσες άρα θα φαίνεται σαν ακουμπισμένη πάνω στο κασωμα ,μικρή παραχώρηση όμως μιας και θέλω να παίζω και καινούργια παιχνίδια .
 
Σχεδόν 4 χρόνια πάλευα με το Daytona USA να τελειώσω. Οπότε δεν τα πας και άσχημα από θέμα χρόνου.
 
Ωραια καμπινα :thumbup::thumbup::thumbup: Ρετρο παιχνιδια 80ς - 90ς εγω δεν θα επαιζα σε αυτη την καμπινα λογο οθονης αλλα για πιο συγχρονα arcades ειτε απο pc ειτε απο ps 3 κλπ ειναι οτι πρεπει.:thumbup::thumbup::thumbup:
 
Έχω σπίτι μια 40αρα οθονη που την πήρα για αυτήν την καμπίνα και μια 32αρα .Νομίζω ότι η 32αρα ταιριάζει καλύτερα E9EDB46C-CDE9-4813-B688-9CFF93668C23.jpeg701E72A4-0A6E-4E87-B528-B6F88AEE5774.jpeg
 
Συμφωνώ για την 32αρα!!! :thumbup:

Η 40αρα οθόνη είναι ότι πρέπει για να φτιάξεις και ένα digital pinball φλιπερακι... :whistle:

Edit
Το ξέρω σου βάζω ιδέες αλλα είναι για καλο σκοπό :fafoutis:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ήθελα την μεγάλη οθονη και για να παίζω ps5 αλλά και επειδή έχω φτιάξει ένα σύστημα περιστροφής της οθόνης έτσι ώστε να παίζω και vertical arcade αλλά και φλιπερακια,με πολύ κόπο έχω φτιάξει και τα παιχνίδια ,αν βάλω την 32 άρα δεν θα γίνεται αυτό δυστυχώς
 
Νομίζω 25 με 27 ίντσες θα είναι ιδανική και για την περιστροφή.
 
Απορρίφθηκε η ιδέα της 40αρας και σκάλισα το ξύλο έτσι ώστε να μπει χωνευτη η 32αρα ,το αποτέλεσμα μου αρέσει αν και έχασα την δυνατότητα της περιστροφής .Τα κενά που δημιουργήθηκαν λόγω της αλλαγησ Θέσης και μεγέθους της οθόνης σκέφτομαι να τα κλείσω με ένα plexiglass στο οποίο θα κολλήσω αυτοκόλλητα .Για να δούμε πως θα βγει ,είμαι κοντά στο τέλος μετά από αρκετό καιρό .

IMG_2872.jpg
 
Πρόσεξε μόνο αν είναι πιο χοντρό το plexiglass και βγάνει έξω από τα πλαινά ξύλα (έστω μικρομετρικά) θα είναι άσχημο.
 
Πίσω
Μπλουζα