Καλύτερη Κονσόλα 6ης Γενιάς

Καλύτερη Κονσόλα 6ης Γενιάς

  • Microsoft XBOX

    Ψηφοφορίες: 1 14,3%
  • Nintendo Gamecube

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Sega Dreamcast

    Ψηφοφορίες: 3 42,9%
  • Sony Playstation 2

    Ψηφοφορίες: 3 42,9%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    7
Μόνο που από τα 120 εκατομμύρια δεν το αγαπάει κανείς αρκετά για να το ψηφίσει στο poll. :D
 
37 ατομα στα 2200 μελη μαλλον δεν αγαπαν τις κονσολες γενικα. :xm:
 
Ας το παλέψω λίγο ακόμα... :nervous:

 


Δηλαδή το Cube πούλησε 21.000.000 κομάτια προερχόμενο από μια εταιρία όπου έχει την πιο "σκληρή" πολιτική εναντίων της πειρατείας και ο αντίπαλος του που δεν χρειαζόταν ούτε καν τσιπάκι πούλησε λιγότερο από τα μισά; :rofl:


 
Δεν ηταν ουσιαστικα αντιπαλος.Το DC ειχε ηδη γινει discontinued οταν κυκλοφορησε το Cube.

Αν θελουμε να παμε ενα head-to-head μεταξυ των 4 διεκδικητων οσο αφορα τη ποιοτητα αλλα και την αναλογια ποιοτικων τιτλων στο συνολικο παλμαρε,το Cube βγαινει ανετα τελευταιο και καταιδρωμενο και μαλιστα με τεραστια διαφορα απο τον τριτο (PS2)
 
Αν η Sega είχε χρήματα για να κρατήσει το Dreamcast σε παραγωγή περισσότερο από τους 18 μήνες που το κράτησε (Σεπτέμβριος 1999-Μάρτιος 2001 στην Αμερική) δεν νομίζω ότι θα ήταν έτσι ακριβώς τα σκορ σε πωλήσεις...

Lamecube πήρα και εγώ (καινούριο από μαγαζί) το 2006, όταν πλέον κόστιζε 70 ευρώ. Κάπως έτσι έκανε η Nimbimbo 21 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά και αυτό έλεγε και ο Wally πριν. Τόσο δυσνόητο είναι πια;

Και εν πάσει περιπτώσει, έστω και αργά πολλοί κατάλαβαν πόσο αδικήθηκε το Dreamcast που κατά γενική παραδοχή ήταν κονσόλα μπροστά από την εποχή της.
 
@wally

Χμμ μάλιστα. Χαζή ερώτηση

Αφού το wii είναι όπως λες πρακτικά ένα cube και συνεχίζουν να βγαίνουν ακόμα χάλια τίτλοι όπως λες, η τεχνολογία του είναι αρχαία σε σχέση με 360/PS3 γιατί τότε πουλάει περισσότερο ακόμα?

Έτσι όπως τα λες το cube (με όνομα Wii) τα βάζει με μεγαθήρια και τα πατάει κάτω στο DC που είχε γίνει discontinued θα σταμάταγε?

Ο κόσμος συνεχίζει να το αγοράζει σαν τρελός, ο κόσμος συνεχίζει να το χαίρεται σαν τρελός αλλά είπαμε

...αυτοί δεν ξέρουν γιατί δεν διαβάζουν beyond3D και neogaf και είναι casualάδες :)

Πόσο μάλλον 120.000.000 άτομα που έχουν πάρει PS2 :)
 
Παρολο που ειναι τεχνικα ~1,5 Gamecube γιατι δεν εχουμε δει γραφικα αντιστοιχα του Rogue Squadron2? Γιατι οι ΑΑ τιτλοι του ειναι λιγοτεροι απο τα δακτυλα του ενος χεριου? Γιατι η αναλυση δεν μπορει hardware-ικα να ξεπερασει τις 480 γραμμες ΑΚΑ του εχουν βαλει σιδερομπαλες στα ποδια?

O λογος απλος.Ειναι ενα παιχνιδι και πλασαρεται σαν τετοιο.Το Wii εκουσια δεν εχει φιλοσοφια σοβαρης κονσολας.Στοχευει σε μεγαλυτερο (και ενιοτε αλλο) κοινο απο οτι οι παραδοσιακες κονσολες.Αντιθετα το Cube ειχε στοφα κονσολας απλα δεν το βοηθησαν οι τιτλοι και οι συνθηκες.

Ειναι τυχαιο που πολλοι φανατικοι Ν (ας μην πω ονοματα) επελεξαν να μην το αποκτησουν και να συνεχιζουν να παιζουν Eternal Darkness και Viewtiful Joe στο Cube?
 
Δεν απάντησες στην ερώτηση μου :)
 
Συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια ΙΜΗΟ.
 
FLAME WAR!!!!!!!

 


FLAME WAR!!!!!!!


ΟΟΟΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!
 
Telamonas.stokos είπε:
...υπαρχει μια μεγαλη μεριδα σημερινων ρετρομανιακων που δεν αγορασαν ποτε DC στα χρονια που κυκλοφορουσε αλλα σημερα ειναι πεπεισμενοι οτι ηταν η καλυτερη κονσολα της γενιας της.
Μα η πεποίθηση,πόσο μάλλον το δικαίωμα γνώμης και η ψήφος που πηγάζει από αυτήν,δεν πάει απαραίτητα με την κατοχή της οποιασδήποτε κονσόλας νομίζω...

Και μη ξεχνάς ότι υπάρχουν και πολλοί που αγόρασαν μία κονσόλα,αλλά στην πορεία παραδέχτηκαν την ανωτερότητα μιας άλλης...
 
Telamonas.stokos είπε:
το DC ειχε τις μισες πωλησεις απο το Cube και απλα αναρωτιεμαι γιατι ΟΛΟΙ τωρα το θεωρουν την καλυτερη κονσολα της γενιας αυτης αλλα δεν το αγορασαν ποτε....γιατι αν το ειχαν αγορασει θα ειχε τριπλασιες πωλησεις απο το Cube πχ.
Μήπως γιατί με τα χρόνια που περάσανε και απαλλαγμένοι από το διαρκές brainwashing του μάρκετινγκ εκείνης της εποχής, που ενίοτε βέβαια χωρίζει τους αγοραστές σε στρατόπεδα, απλά μπορούμε να δούμε λίγο πιο αντικειμενικά τη συγκεκριμένη gaming περίοδο;

Και για να σου δώσω και μια πιο προσωπική απάντηση, ως κάτοχος και των τεσσάρων κονσολών έκτης γενιάς (και πίστεψέ με, τις έχω πραγματικά ξεζουμίσει και τις τέσσερις!), γιατί το Dreamcast μου έδωσε και μου δίνει την περισσότερη διασκέδαση (εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που παίζουμε videogames βρε παιδιά, όχι η μόδα που επικρατεί κατά διαστήματα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια!).
 
Ναι βρε Μανο μου ωραια τα λες - αλλα οταν 11.000.000 ανθρωποι απεκτησαν την κονσολα που πιστευαν οτι ειναι η καλυτερη και 200.000.000 αλλοι αγοραζουν ολες τις υπολοιπες - δεν μπορεις σε μια δημοσκοπηση το 2008 να βλεπεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια θεωρει καλυτερη την πρωτη ?

Κατι δεν παει καλα. Και ξαναλεω οτι το DC πουληθηκε αρκετα στην Ελλαδα και σε αντιθεση με αυτα που λεει ο Wally - υπηρχε πολυ stock εδω για χρονια μετα την παυση της παραγωγης του.
 
...Και να προσθέσω πως ο Pooky και εγώ γουστάρουμε flame war, οπότε ετοιμαστείτε για μπούφλες (ιντερνετικές) ! :D

:bash: :diablotin: :headbangdude: :armed:
 
Με την ιδια συλλογιστικη Ψηλε - χρονια μετα και αφου εχουμε κρινει και κατακρινει ολοκληρη την 6η γενια - γιατι πχ δεν βγαζουμε καλυτερη κονσολα το ΧΒΟΧ που και καλυτερο hardware ειχε απο το DC και απιστευτους τιτλους επισης ?.
 
TallMan είπε:
γιατί το Dreamcast μου έδωσε και μου δίνει την περισσότερη διασκέδαση
Δε σε καλύπτει καθόλου αυτό ως απάντηση; ;)

Πουθενά δε μίλησα για specs ή πωλήσεις εξάλλου...
 
Εμενα με καλυπτει - αλλα το poll μιλαει για Καλυτερη κονσολα και οχι αναγκαστικα την πιο αγαπημενη. Anyway - αφου δεν κερδισε το cube, τι ασχολουμαι ? :cool:
 
Εφόσον όμως μιλάμε για "καλύτερη κονσόλα" γενικά και αόριστα, κανένας δεν μας επιβάλλει να ψηφίσουμε με βάση το πόσες κονσόλες πουλήθηκαν, πόσοι τίτλοι κυκλοφόρησαν σε κάθε κονσόλα, πόσοι τίτλοι πραγματικά άξιζαν σε κάθε κονσόλα, ποια κονσόλα ήταν δυνατότερη στα χαρτιά και ούτω καθεξής.

Ο καθένα από μας παίρνει τα δεδομένα που τον βολεύει/αντιπροσωπεύει/αρέσει/συμφέρει, τα προσαρμόζει κατά το δοκούν και παίρνει την απόφασή του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η καλύτερη όλωνε είναι το ΧΒΟΧ γιατί εκτός από παιχνίδια....κάνει τα πάντα και συμφέρει, κι αυτή τη στιγμή έχει αντικαταστήσει το βίντεό μου, το DVD, το home cinema κλπ κλπ ;) ;)
 
Παντως το πιο επιτυχημενο το ειπε ο Aardvark.

Πραγματι ειναι αποριας αξιο πως απο τοσα μελη, μονο 39 ασχολουνται με κονσολια.
 
Πίσω
Μπλουζα