φυσικα και δεν κρινεται απο τους αριθμους...κρινεται απο τα παιχνιδια που αφησε πισω της η κονσολα και οχι απο την ταμπελιτσα που γραφει μπροστα (sega/nintendo/sony)..ειναι αστειο νομιζω να βαζουμε το dreamcast σαν καλυτερη κονσολα της γενιας εκτος και αν αφησουμε το software τελειως στην ακρηHaros είπε:Ο κόσμος υποθέτω ψήφισε με βάση τον αντίκτυπο κάθε κονσόλας στην gaming κοινότητα. Όπως και να το κάνουμε το κύκνειο άσμα της Sega θα μέινει στην ιστορία άσχετα αν πούλησε.Το "καλύτερο" δεν κρίνεται μόνο στους αριθμούς...
συμφωνώ! Γι'αυτό ψηφίζουμε dreamcast.bahamut zero είπε:φυσικα και δεν κρινεται απο τους αριθμους...κρινεται απο τα παιχνιδια που αφησε πισω της η κονσολα και οχι απο την ταμπελιτσα που γραφει μπροστα (sega/nintendo/sony)..
cast128dreams είπε:Εαν και δεν ψηφισα γιατι δεν προλαβα την δημοσκοπιση...Απο μενα SEGA DREAMCAST γιατι πολυ απλα εφερε πρωτο την επανασταση,ειναι sega και τελος το πρωτυμο απο το ps2.Δεν με νοιαζει ποσο πουλησε το PS2 δεν κρινουμε αυτο.Ασε που ηταν η ποιο Overhyped κονσολα. 1) Dreamcast
Σαν δευτερο ΧΒΟΧ
από component βγαίνουν όλα, το θέμα είναι ότι το ΧΒΟΧ έβγαζε progressive σήμα ενώ στο ps2 τα παιχνίδια με progressive είναι πολύ λίγα.... το 95% ήταν και πάλι interlaced... άσε έχω εντρυφήσειDarkSynbios είπε:Οσο να αφορα το component του PS2 εκει να εβλεπες πραγματα!Τουλαχιστον στο ΧΒΟΧ εδειχναν καλυτερα. Χωρις Anti-alliasing στο PS2 τα δε παιχνιδια του φαινοντουσαν χειροτερα και απο το VGA του Dreamcast. Οχι οτι το VGA του Dreamcast(Τεχνολογια 1998 ) ητανε χαλια αλλα καποια παιχνιδια φαινοντουσαν πολυ ανωτερα απο του PS2.Και παλι στο PS2 ενα 80% των NTSC τιτλων υποστηριζουν component ενω στην Ευρωπη αμφιβαλω αμα ξεπερναει τα 20 παιχνιδια.
από component βγαίνουν όλα, το θέμα είναι ότι το ΧΒΟΧ έβγαζε progressive σήμα ενώ στο ps2 τα παιχνίδια με progressive είναι πολύ λίγα.... το 95% ήταν και πάλι interlaced... άσε έχω εντρυφήσειDarkSynbios είπε:Οσο να αφορα το component του PS2 εκει να εβλεπες πραγματα!Τουλαχιστον στο ΧΒΟΧ εδειχναν καλυτερα. Χωρις Anti-alliasing στο PS2 τα δε παιχνιδια του φαινοντουσαν χειροτερα και απο το VGA του Dreamcast. Οχι οτι το VGA του Dreamcast(Τεχνολογια 1998 ) ητανε χαλια αλλα καποια παιχνιδια φαινοντουσαν πολυ ανωτερα απο του PS2.Και παλι στο PS2 ενα 80% των NTSC τιτλων υποστηριζουν component ενω στην Ευρωπη αμφιβαλω αμα ξεπερναει τα 20 παιχνιδια.
... είναι το Overhyped που λέγαμε...keropi είπε:...αλλά και πάλι Wally μια χαρά τα πήγαινε το άτιμο! ΛΟΛ
Βασικα επειδη κατεχω και τα τελευταια επισημα παιχνιδια του Dreamcast που κυκλοφορησαν μεχρι το 2007,μπορω να πω οτι καποια απο αυτα δειχνανε πολυ καλα για VGA .Εχω δοκιμασει component και σε PS2 και σε ΧΒΟΧ και μπορω να πω οτι το μοναδικο παιχνιδι που μου εκανε να ασχοληθω και λογω αναλυσης στο ΧΒΟΧ ηταν το MK Armaggedon που επαιζε σε 720p.keropi είπε:...αλλά και πάλι Wally μια χαρά τα πήγαινε το άτιμο! ΛΟΛ
από component βγαίνουν όλα, το θέμα είναι ότι το ΧΒΟΧ έβγαζε progressive σήμα ενώ στο ps2 τα παιχνίδια με progressive είναι πολύ λίγα.... το 95% ήταν και πάλι interlaced... άσε έχω εντρυφήσει
βασικά DarkSynbios τα έχεις δοκιμασμένα τα ps2/xbox με component; γιατί και το σχόλιο σου για το dc ότι έχει καλύτερα gfx είναι λίγο άκυρο, μπορεί οι πρώτοι τίτλοι του ps2 να μην ήταν τόσο καλοί, αλλά από ένα σημείο και μετά ξέφευγε πολύ από το dc....
Για να μην παρεξηγηθω, εγώ τα έχω ΟΛΑ και δεν έχω κολλήματα με κανένα μηχάνημα...
Τι ειπε το παλικαρι! Απλα ΛΟΛ!DINO είπε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Πες τα ρε Χαρε!Haros είπε:Ο λαός αποφάνθηκε κύριοι. Και να ξέρετε. Εσείς οι 6... έχετε επιβαρύνει το κάρμα σας...
Haros είπε:Ο λαός αποφάνθηκε κύριοι. Και να ξέρετε. Εσείς οι 6... έχετε επιβαρύνει το κάρμα σας...