Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Γραφικά δεν είχε καλά αλλά από Gameplay μέχρι Story κ.λ.π. λάλαγεWally είπε:Θα τρελαθουμε μαλλονΑς μου πει καποιος τα καρε/sec του GTA San Andreas...
Εγω χρειαστηκα ΚΟΛΛΥΡΙΟ μετα!!
Nαι κοιτα σορι ε .. αλλα γιά μένα το tekem tag είναι πατάτα!μπουνιτσα-κλωτσια αντε και κανενα πιασιμο.Λες και το έφτιαξαν με το εφέ του matrix.Δεν με αγγιζει Plus αργή κίνηση,αργή δράση.Με την ταχύτητα που τρέχει το παιχνίδι τα πολύγωνα λογικό να τρέχει άρτια αυτα τα γράφηκα.f2bnp είπε:Χώσε Dino χώσε!Το κορυφαίο είναι ότι μιλάνε για γραφικά στην αρχή και με το που λέω για Tekken Tag Tournament μου το γυρνάνε όλοι στο gameplay και πόσο κατώτερο είναι του Soul Calibur!
20 απο τα 50 παιχνίδια είναι Mario/Pokemon! Γενικώς τα περισσότερα είναι Νιντέντο.geo2004z είπε:Σας παραπέμπω στην λίστα με τα 50 πρώτα παιχνίδια σε πωλήσεις για τη δεκαετία που πέρασε και θα καταλάβετε τι εννοώ. http://news.vgchartz.com/news.php?id=6901
Χα,χα,είδες καμιά φορά;Wally είπε:Δεν καταλαβαινω το μενος με την 6η γενια.
Just for the record DINO,κανείς mod δεν έπαιζε χθες Sensi...DINO είπε:Βαράτε τώρα που οι Mods, παίζουν Sensi!!!:tease:
Μα, είναι πολύ ανωτερη της 7ης. Απλώς η 7η είναι τόσο χάλια που το να είναι κάποια γενιά καλυτερη δεν λέει και πολλαWally είπε:Τολμω να πω οτι την θεωρω ανωτερη ποιοτικα της 7ης...
Άρα κράτησαν σιγή υχθείος... Ύποφτο αυτό... :xm:manos426f είπε:Just for the record DINO,κανείς mod δεν έπαιζε χθες Sensi...![]()