DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 211
Αμα το ανοιξει θα δημιουργηθει ενας χαος παλι!
Αυτό προσδοκώ κι εγώ .DarkSynbios είπε:Αμα το ανοιξει θα δημιουργηθει ενας χαος παλι!
Θα πρεπε;;johnny19818 είπε:Βλέπω, ούτε λόγος για XBOX...
Ακριβώς αυτό. Ειδικά το Starfox Adventures ήταν ντροπιαστικό. Και μετά βγήκε και το Starfox Assault το οποίο ήταν πιο κοντά στο κανονικό Starfox αλλά και αυτό ήταν ψιλομέτριο τελικά. Κανένα από τα δύο δεν τα έφτιαξε η Nintendo.geo2004z είπε:Το Gamecube με απογοήτευσε πάρα πολύ, δεν μπορούσα να βρω έναν τίτλο συνέχειας του Ν64 που να αξίζει. Το Μάριο Καρτ τραγικό, τα Μάριο Παρτι επίσης, το Sunshine βαρετό, το winwaker άδειο, το Starfox μια κακή αντιγραφή του Zelda. Τα μοναδικά που χάρηκα ήταν τα Metroid, τα Resident και τα Pikmin.
Χμμμ, δεν ξέρω, εγώ το 99 είχα Pentium III με Voodoo 3 και το σύστημα άφηνε πίσω το Dreamcast αρκετά χιλιόμετρα θεωρώ στα multiplatorm.κονσολα που να αφηνει πισω τους και πιο ακριβους gaming υπολογιστες οσον αφορα τα γραφικα που βλεπουμε στην οθονη μας δεν εχει ξαναγινει.
Περισσοτερο για αποκλειστικους τιτλους που το dreamcast ηταν καλυτερο στα 3d γραφικα και σε καποιους τιλους και ισαξιο σε παρομοια η και στα ιδια παιχνιδια παιχνιδια μεχρι και το 2000.Χμμμ, δεν ξέρω, εγώ το 99 είχα Pentium III με Voodoo 3 και το σύστημα άφηνε πίσω το Dreamcast αρκετά χιλιόμετρα θεωρώ στα multiplatorm.
Voodoo !!! και απαν το σιλικον βαλευ, αμα λαχει να 'ουμε.Voodoo
Βασικά δεν ήταν θέμα specs, όπου προφανώς μια φθηνή κονσόλα δεν μπορούσε να πιάσει ένα gaming PC, αλλά αισθητικής και production value. To Shenmue ήταν πραγματικά ανεπανάληπτο και άφηνε πίσω οτιδήποτε σε οποιοδήποτε format, λόγω των χρημάτων που είχαν πέσει. Το Soul Calibur ήταν το ωραιότερο fighter της εποχής του. Στα PC δεν υπήρχαν fighting games ανάλογης ποιότητας.Όντως exclusives όπως Sonic Adventure και Soul Calibur ήταν ανώτερα στο DC. Όμως αλλά genres όπως First Person Shooters ήταν καλύτερα στο PC. Επίσης σχεδόν όλα τα multiplatform που έπαιξα ήταν καλύτερα στο PC μου.
Eτσι ακριβως.Για αυτο στα vs των Dreamcαst και high end pc εποχης 1998 εως 2000 εχω γραψει και εγω με βαση τα γραφικα που βλεπουμε στην οθονη μας και οχι στα vs των specs των 2 συστηματων που εκει εννοειται ηταν καλυτερα στα pc.Βασικά δεν ήταν θέμα specs, όπου προφανώς μια φθηνή κονσόλα δεν μπορούσε να πιάσει ένα gaming PC, αλλά αισθητικής και production value. To Shenmue ήταν πραγματικά ανεπανάληπτο και άφηνε πίσω οτιδήποτε σε οποιοδήποτε format, λόγω των χρημάτων που είχαν πέσει. Το Soul Calibur ήταν το ωραιότερο fighter της εποχής του. Στα PC δεν υπήρχαν fighting games ανάλογης ποιότητας.
Eτσι ακριβως.Για αυτο στα vs των Dreamcαst και high end pc εποχης 1998 εως 2000 εχω γραψει και εγω με βαση τα γραφικα που βλεπουμε στην οθονη μας και οχι στα vs των specs των 2 συστηματων που εκει εννοειται ηταν καλυτερα στα pc.