Δεν σχολιάζω το γεγονός ότι παίζεις λάθος ποδοσφαιράκι (ντροπή και αίσχος! ) και ότι γενικά είχες μεγάλη γκαντεμιά (έπεσες σε SCART που δεν έχει scandoubler προφανώς). Αλλά τελικά το θέμα είναι ότι καλύτερα με WinUAE όχι μόνο για λόγους ευκολίας. Αφού αποφάσισες να μαγαρίσεις την Amiga βάζοντάς την σε LCD TV τελικά θα έχεις πιο αυθεντικό αποτέλεσμα με το WinUAE παρά με πραγματική Amiga όσο παράδοξο και αν ακούγεται αυτό. Με τα φίλτρα του WinUAE θα πετύχεις αποτέλεσμα πιο κοντά στο αυθεντικό look, παρά με κανονική Amiga σε LCD που δείχνει χάλια (αν σου έπαιζε... ).manos426f είπε:Η ψυχρολουσία που έφαγα σήμερα,πρώτη μέρα που επιτέλους κατάφερα να είμαι σε θέση να συνδέσω τα Amigάκια στην 42' Full HD Sharp,ήταν άνευ προηγουμένου !!!Γιατί ;
Διότι απλούστατα τα Amigάκια ΔΕΝ παίζανε σε κανένα εκ των 2 Scart της TV !!!Μιλάμε για ΤΗΝ πίκρα !!!
Αν βάλετε σαν δεδομένο δε ότι δεύτερη TV δε γίνεται να μπει στο σπίτι,ενώ στην LG που βρίσκεται στο σπίτι της μάνας μου και που τα μηχανήματα παίζουν άψογα δεν έχει νόημα να πηγαίνω να παίζω (όλο το σκηνικό το είχα κάνει για να παίζω σπίτι μου με φίλους,κυρίως Sensible φυσικά...),συν το ότι ένα εκ των 2 τροφοδοτικών παρέδωσε πνεύμα (αν είναι δυνατόν,όλα μαζί "κάτσανε" !!! ),τότε εύκολα καταλαβαίνετε ότι το project "Amigάκια"¨για μένα έφτασε στο τέλος του εδώ,μια και δείχνει ότι δε με θέλει το αναθεματισμένο!Θα αφοσιωθώ λοιπόν στον WinUAE,τι να κάνω...
Χαχαχαχα, κάτι μου λέει ότι σε λίγα χρονάκια οι καλές CRT θα γίνουν συλλεκτικές και περιζήτητες, ειδικά αν ισχύει αυτό που λες και μόνο σε αυτές μπορείς πλέον να συνδέσεις (και να δείξει καλά...) οποιοδήποτε legacy hardware.georarg είπε:manos426f : απο οτι καταλαβαινω η sharp δεν εχει τα συγκεκριμενα τσιπακια για να διαβασει το σημα της Amiga! και οπως καταλαβενετε απο εδω και περα epeidh to εψαξα το θεμα ολα τα νεα μοντελα LCD TV βγαινουν διχως scart!
Εχω ξανα-αναφερει οτι πριν κανα χρονο εψαχνα να βρω μια αξιοπρεπης CRT TV (δηλαδη Sony - μετα το χαος και η φρικη) για τη μανα μου και δεν βρηκα σε ΚΑΝΕΝΑ καταστημα!!!Maddog είπε:Χαχαχαχα, κάτι μου λέει ότι σε λίγα χρονάκια οι καλές CRT θα γίνουν συλλεκτικές και περιζήτητες, ειδικά αν ισχύει αυτό που λες και μόνο σε αυτές μπορείς πλέον να συνδέσεις (και να δείξει καλά...) οποιοδήποτε legacy hardware.