To κάθε site έχει ανθρώπους-διαχειριστές που και από τις συνομιλίες τους με άλλα μέλη,μετά από χρόνια ειδικά ξέρουν τι είναι το καλύτερο γι αυτό.Θα σταθώ σε κάποια σημεία :
1)Συμπάθειες,όπως και στη ζωή έξω από τους υπολογιστές,αυτό παίζει πολύ κι εδώ.Παρατηρώ δηλαδή φαινόμενα(βάλτε με κι εμένα μέσα)να ευχαριστώ κόσμο όχι μόνο επειδή αφιέρωσε χρόνο στο να δημοσιεύσει κάτι αξιόλογο,ή μου θύμισε κάτι(αν και ο κύριος λόγος που ευχαριστώ κάτι παίδες είναι επειδή μου αρέσει το άρθρο του),αλλά επειδή έχουμε αρκετές κοινές απόψεις και το χέρι πάει εκεί.Δεν έχει να κάνει με το σου βάζω εγώ βάλε μου κι εσύ.Είναι προσωπική άποψη.
2)Σχετικά με το reputation που λέτε σε άλλα site,έχετε απόλυτο δίκιο.Βλέπω άτομα(σε άλλα site ξανατονίζω) να κάνουν Post τύπου"ναι,όχι"για να ανεβαίνουν βαθμίδες γρήγορα και να το παίζουν μετά "οι παλιοί".Ποτέ δεν έδινα σημασία σε αυτά και ειδικά σε άτομα που επειδή έχουν κάνει login 7 χρόνια νωρίτερα από κάποιον άλλο ότι είναι και ανώτεροι,όπως κάποιοι θεωρούν.Για να σεβαστώ προσωπικά κάποιο άτομο,θα το κάνω για το χαρακτήρα του και το σεβασμό που θα μου δείξει και ο ίδιος και όχι από τα πόσα χρόνια είναι εδώ και πόσα Thanks ή reputation κτλ έχει.
3)Τέλος άκουσα εμπεριστατωμένες απόψεις από τους προλαλήσαντες σχετικά με αυτό το θέμα.Προσωπική μεγαλύτερη ικανοποίηση παίρνω όταν δημιουργώ ένα Post την ώρα που το γράφω και μου έρχονται αναμνήσεις,ιδέες κτλ και όταν απαντάνε άνθρωποι που με κάνουν να σκέφτομαι επίσης και να μελαγχολώ ή να χαίρομαι,συμφωνώ,διαφωνώ.Δεν κοιτάω το "thanks"για να πω,α εντάξει πήρα ικανοποίηση.Προτιμώ να μην έχω κανένα thanks,αλλά ανθρώπους που κάνουμε μία εποικοδομιτική κουβέντα,παρά το αντίστροφο.