Στην περιπτωση αυτη το thanks ειναι το λιγοτερο που μπορει να κανει καποιο μελος και γενικα οποιοδηποτε ποστ κρινει ο καθενας χρησιμο ειναι ευλογο να κανει thanks.Wally είπε:Μπορεις να κανεις remove τα Thanx αν νομιζεις οτι δεν αξιζουν στο thread.
Πχ οταν ανεβαζω scans σβηνω τα οποια Thanx διοτι δεν τα αξιζω. Αλλος εκανε το περιοδικο του φυλλο και φτερο, εκατσε στο scanner, crop-αρε, εχασε τοσο χρονο για να προσφερει στην κοινοτητα...
Σωστή παρατήρηση, κάποιοι έχουν αφήσει thanks στο θέμα που μιλάει για κατάργηση των thanks, τρελό έτσι;spirtoulis είπε:Μου αρέσει το γεγονός που ακόμη και σε αυτό το ποστ , μπορούμε να κάνουμε thanks.
Το αυτό ^^Rygar είπε:Εγώ νομίζω ότι το θέμα το έχουμε ξεχειλώσει
Απο Moderator θα επιθυμούσα λίγη περισσότερη αμεροληψία , σε αντίθεση με έμμεσες μομφές που γίνονται απο τους απανταχού παραπονεμένους θιασώτες των Thanks/Likes. Δίνει μια αρκετά άσχημη εικόνα και δεν βοηθάει πουθενά , το αντίθετο θα έλεγα πως προτρέπει την άλλη πλευρά να ξεκινήσει πυρά. Το τελευταίο κομμάτι της φράσης δεν είναι δικά μου λόγια αλλά τα λόγια σου σε αυτό το Post που υποδυκνύει πως υπάρχουν δύο στρατόπεδα : http://www.retromaniax.gr/vb/forum/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-retromaniax/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/1017922-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7?p=1019011#post1019011perlastar είπε:Κι εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ γελοίο αυτό που κάνουν μερικοί κι αφήνουν like στον εαυτό τους. Δεν νομίζω όμως να το δεις εδώ Moonlight, έχουν ήδη κατηγορηθεί ότι είναι ψωνάρες όσοι ευχαριστιούνται με τα likes των άλλων, φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν άφηναν και στον εαυτό τους; Ελπίζω και το υπάρχον θέμα να μην συνεχιστεί στο μέλλον με τίτλο "κατάργηση likes" αυτή τη φορά