Φίλε NLS (και λοιποί!), καλό θα είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το γεγονός ότι διαβάζει πολύς κόσμος το τόπικ και δεν είναι όλοι το ίδιο δεκτικοί, όπως ο φίλος ababapanos!
Κάποια πράγματα φαίνονται άσχημα κι ας μην ξεχνάμε ότι ο γραπτός λόγος δεν έχει την εκφραστικότητα του προφορικού - παρερμηνεύεται πανεύκολα.
Αν κάποιος ξέρει, θέλει και μπορεί, απαντάει. Αν όχι, ε τότε ας πει ένα "δεν ξέρω / δε μπορώ" και ας τ' αφήσει εκεί.
@ababapanos (dude, σόρρυ αν γράφω λάθος το nick σου, αλλά είναι λίγο σαρδαμιάρικο!
). Για το πρώτο link λέει ξεκάθαρα σε δυο κιόλας σημεία:
Optional Full-Speed USB interface, or connect directly to our Mini-PAC or Opti-PAC interfaces.
Σύνδεση είτε με usb, είτε απευθείας στο mini-pac ή optic-pac
Παρακάτω το κάνει λίγο πιο λιανά:
Suitable wires with contacts are contained in the "Mini-PAC Extension harness Pack" which can be ordered in the Mini-PAC section of our store.
Υπάρχει ένα pack που περιέχει καλώδια με επαφές για σύνδεση με mini-pac.
Πώς το αντιλαμβάνομαι εγώ: υπάρχει δυνατότητα σίγουρα να το συνδέσεις με mini-pac, αλλά θα χρειαστεί κάποια έξτρα καλωδίωση. Για την i-Pac, καλό θα ήταν να ρωτήσεις, για να είσαι διασφαλισμένος.
Για το δεύτερο link τώρα, ισχύει αυτό που λες, αλλά:
Output mode: Allows joystick to be connected to an interface such as the I-PAC, to replace a standard switch-type joystick.
Σου επιτρέπει να το συνδέσεις με i-pac, αλλά δεν ξέρουμε τι παίζει με το mini-pac...
Όποιος πιστός, ας ρίξει και μια δεύτερη ματιά, διότι προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα των iPacs. Εγώ είμαι φαν του "παίρνω ένα joypad" των 5 euros και το ξεκοιλιάζω κάνοντας κολλήσεις. Κρατάει για πάντα - κόστος απίστευτα φθηνό.
(Έχει γραφτεί από την Kambia κι ένας φοβερός step-by-step οδηγός!
)