Εγώ όπως τα βλέπω μάλλον θα επιμείνω στον ίδιο τον Andy ας λέτε ότι τα βαράει.
Τουλάχιστον εκεί αν κάτι δεν σου κάτσει καλά θα ξέρεις ποιον να πρήξεις.
Επίσης θα καταλάβει τι του λες και τι ζητάς, δεν είναι Κινέζος στην Αθηνάς με τα καλάθια έξω (και ότι κάτσει).
Τώρα αν πάει κάτι από 320 ευρώ 400 στο σύνολο, οκ τα πολλά μας λείπουν. Με τα 80 διαφορά παίρνεις τουλάχιστον τον Andy από πίσω (εχμ... μόλις κατάλαβα ότι μπορεί να διαβαστεί λάθος αυτό), συν υποτιθέμενα κάτι δοκιμασμένης ποιότητας και όχι "του πανεριού".
Πάντως αν γουστάρεις φίλε Πάνο προχωρημένα πράγματα, ΞΑΝΑΔΕΣ αυτό που έγραφα πιο πάνω:
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ πρόσεξε τα πακέτα που έχει ΜΑΖΙ με φωτιζόμενα κουμπιά (189 καναδέζικα δολάρια και πάνω)
Μειονέκτημα; Δεν είναι έτοιμο. Πρώτες παραδόσεις σε 4 μήνες.
Εγώ μάλιστα του ζήτησα ένα πακέτο που δεν το αναφέρει. Φουλ όλα τα πλήκτρα (όπως το "two player deluxe"), αλλά χωρίς joysticks (γιατί θέλω UltraStik 360 Rotary που θα έρθουν και αυτά κατά το Φεβρουάριο) και μου το δίνει με ένα ποσό.
Όταν λέμε φωτιζόμενα πλήκτρα δεν μιλάμε απλώς φωτιζόμενα στο χρώμα του πλαστικού. Μιλάμε για full RGB προγραμματιζόμενα χρώματα. Πχ. στο τάδε game θες ένα άσπρο, ένα μπλε, ένα πράσινο πλήκτρο, στο άλλο θες δυο κόκκινα (τα άλλα σβηστά) κλπ. Το μέγιστο "ψάρωμα" των έξω.
Πάντως παιδιά αν ψάχνουμε αν κάτι το βρούμε (τυχαία νούμερα) 17 ευρώ αντί 22 και πάμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο (που θα το έχουμε χρόνια να το βλέπουμε) αλλά με ρίσκο, ε σόρρυ δεν συμφωνώ με την τακτική.
Πάνο προχώρα με τον πιο αξιόπιστο τρόπο αν θες τη γνώμη μου.
Βρες πωλητές με μεγάλα σκορ, βρες από Ευρώπη ίσως για να μη ρισκάρεις δασμούς κλπ.