Στην δικια μου καμπινα εβαλα εναν εξωτερικο κονεκτορα τροφοδοτικου στο πισω καπακι και μεχρι το τροφοδοτικο παρεμβαλεται ενα καλωδιο στο οποιο συνδεσα και το καλωδιο ρευματος της οθονης.Αν ομως το τροφοδοτικο ειναι αρκετα εξω (οπως το κλασικο σχεδιο) και δεν παρεμβαλεται ενδιαμεσο καλωδιο,πρεπει να κολλησεις το καλωδιο ρευματος της οθονης μεσα στο τροφοδοτικο.FISHERMAN είπε:Άψογος ο Πέρι!! Εγω Δευτέρα κόβω ξύλα,ινοξ κλπ και ξεκινάω σιγά σιγά μοντάρισμα. Τελικά από που παίρνει ρεύμα η οθόνη; Ανοίγω το τροφοδοτικό και κολάω πάνω στα 230 από εκεί που παίρνει τροφοδοσία ή είναι επικύνδυνο; Θα μπεί τελικά δίσκος 640γιγα προς το παρών και ψάχνω για καλώδιο vga κοντό 30πόντους για να μην κουλουριάζει μέσα στην καμπίνα και πιάνει χώρο. Πέρι30 αν μπορείς στείλε πμ περί της συλλογής σου...ενδιαφέρομαι.
πω πω φίλε...vaggos_vankel είπε:Υ.Γ.Χθες η καμπινουλα μου εκαψε σκληρο δισκο.....Κοντεβω να παθω καταθλιψη.....
Με ηρεμιστικα κρατιεμαι...Το χειροτερο της υποθεσης ειναι οτι τα περισσοτερα πρεπει να τα ξανακατεβασω γιατι δεν ειχα κρατησει μπακαπ.ntsmrtz είπε:πω πω φίλε...μην το αφήσεις να σε ρίξει. πάμε για νέο σκληρό με πιο πολλά games πλέον!
Αν και για backup δεν πρέπει να μιλάω, (γιατί όλο λέω πως θα πάρω μα ποτέ δεν ξεκινώ) το top που θα κρατήσω ένα δίσκο είναι τα 2,5 χρόνια. Και αυτό με ιδανικές συνθήκες ψύξης και χωρίς πολλά - πολλά power on -off cycles.vaggos_vankel είπε:Με ηρεμιστικα κρατιεμαι...Το χειροτερο της υποθεσης ειναι οτι τα περισσοτερα πρεπει να τα ξανακατεβασω γιατι δεν ειχα κρατησει μπακαπ.Το λαθος ομως ειναι δικο μου,ο σκληρος δισκος ηταν 4ων ετων,ειχε υποστει αμετρητα φορματ...ΜΕΓΑ σφαλμα που δεν εβαλα καινουριο.
Gryzor είπε:Κανένα νέο σχετικά με το HyperSpace?
Ευχαριστώ γιατην απάντηση! Κανένα ντέμο βίντεο της τελικής έκδοσης;Peri30 είπε:Ναι φυσικά. Θέλει ένα donation 5$ εδώ https://www.paypal.com/cgi-bin/webscrcmd=_donations&business=8MZ4VFCJH33BC&lc=US&item_name=Spacegoogie%27s%20Themes¤cy_code=USD&bn=PP%2dDonationsBF%3abtn_donateCC_LG%2egif%3aNonHosted για να στο στείλει. Είναι πραγματικά τρομερό.
Ωραια,τετοια θελω να ακουω!DREDD είπε:Ειμαστε υπο κατασκευη vaggos_vankel γιαυτο σιγουρα θα εχουμε να πουμε πολλα σε λιγες μερες...