Κατασκευή arcade καμπίνας ΜΑΜΕ

Αφου μου βγηκε η πιστη να καταλαβω πως σχεδιαζεις στο sketchup(poly kalo programma) εφτιαξα δυο 3d models της καμπινας που σκεφτομαι να εχω.

previewwf5.png


preview2rw1.png
 
Πάρα πολύ καλό !!!

(Εμένα μου αρέσει το NBA JAM skin πάντως....)
 
Το μωβ είναι κορυφαίο!!!!
 
Αφου το ΝΒΑ δεν καταφερε να με πισει οπως και πολους απο εσας.....το θεμα αλλαξε και δεν ξανα αλλαζει!!! BACK TO THE FUTURE ειναι το θεμα που θα μπει και μου αρεσει παρα πολυ γιατι ειναι ρετρο....και πιο συγκεκριμενα BACK TO THE ARCADE

bttfpreviewredos0.png


73376697to4.png


Ελπιζω να σας αρεσει.
 
Πάρα πολύ καλό επίσης, και πιο ουδέτερο θα έλεγα από τα υπόλοιπα που είχαν ένα συγκεκριμένο θέμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι οντως θα ηταν αδικο σε τοσο απιστευτα arcade παιχνιδια που θα εχεις την δυνατοτητα να παιξεις να υπαρχει καποιο συγκεκριμενο σε ολη την καμπινα. Το Back to the arcade πιστευω ειναι αυτο που ταιριαζει απολυτα με το υφος του προτζεκτ.

Αντε να τελειωσω κατι δουλειες που εχω αυτη την εβδομαδα και παμε για βαψιμο
 
Σημερα εγινε το πρωτο βημα για το βαψιμο της καμπινας. Με πιστολι περαστηκε σε ολη την επιφανεια του ξυλου σουρφασερ.Περιμεναμε να στεγνωσει , επεσε τριψιμο και μετα μπολικο σουρφασερ για να καλυψει οποια τυχων ατελεια. Θα περιμενουμε μεχρι αυριο να στεγνωσει για να ξανατριφτει και μετα θα πεσει λακα κοκκινη γυαλιστερη ( μπανικη :) ) . Επειτα το μονο που μενει αν ολα πανε καλα να μπoυν τα κομματια hardware και να μπουν τα αυτοκολλητα και να γινει η ρυθμιση των μοχλων και των πληκτρων.

Ριξτε μια ματια....

asa.png


Ειχα ξεχασει να ανεβασω μια φωτο οταν δοκιμαζα την γωνια θεασης της οοθονης αν ειναι καλη και αν επεσα μεσα στο βαψιμο του μαυρου περιγραματος της bezel.

Ολα πανε γαντι.

50609871zl5.png
 
Φίλε,το project σου πραγματικά εντυπωσιάζει !
 
Συνέχισε την πολύ όμορφη δουλειά!!!!!!

Άψογος!!!!!
 
Φίλε μου dkssprs,πολύ πιθανό στο μέλλον να χρειαστεί να με καθοδηγήσεις στο να φτιάξω κι εγώ μια τέτοια μίνι (και βολικότατη) καμπινούλα,βάζοντας μέσα πιθανότατα τον δεύτερο P-III μου !!! :) :) :)

Όλη κι όλη η καμπίνα είναι αυτή που βλέπω και στην τελευταία αυτή photo,σωστά ;
 
Ειναι πολυ ωραιο! ζηλευω! σκεφτομαι να δοκιμασω να το κανω και εγω μιας και εχω εναν pentium 3.
 
Θα....πάρουν φωτιά δηλαδή οι P-III's μας !!! :D :D

Προσωπικά,μια και δυσκολεύομαι να βρω θέση για τούτον στο σπίτι μου,δε θα με χάλαγε η ιδέα μιας τόσο compact καμπινούλας που να κρύβει μέσα της ένα P3,που θ' αποκτήσει έτσι διπλή χρησιμότητα:

Ένας HDD με win98 για τα ανάλογα games κι ένας ακόμη με XP,καθαρά για mame χρήση !

Και θα μπορεί έτσι να μπει και κάπου στο σαλόνι μου,καθότι πολύ πιο όμορφο από ένα ακόμη PC !

Φίλε dkssprs,μήπως θα μπορούσες να δώσεις διαστάσεις (ύψος,πλάτος,βάθος) της καμπινούλας αυτής ;
 
Παιδιά buttons και μοχλάκια από που προμηθευόμαστε στην Ελλάδα; Έχω βρει από Αγγλία και Γερμανία αλλά στην Ελλάδα δεν έχω ιδέα... Υπάρχει κάτι καλό και να έχει και ποικιλία; (Όπως χρωματιστά buttons κτλ)...
 
Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τα καλα σας λογια.

Σιγουρα αυτο ειναι το πρωτο μου μηχανημα και το γουσταρω απιστευτα. Θα το βαλω μεσα στο δωματιο μου και οποιος φιλος ερχετε σιγουρα θα παιζουμε ενα bubble bobble.Μολις τελειωσει πολυ πιθανον να φτιαξω αλλα 2.

Φιλε Μανο (τα σχεδια δεν ειναι δικα μου...απλα για να μην δημιουργηθει η εντυπωση οτι το σχεδιασα εγω) αλλα ενος δανου Σορενσεν.

Εδω θα βρειτε οτι θελετε για διαστασεις.

http://www.koenigs.dk/mame/WeeCade_plans_1.0.pdf

Ευχαριστως να βοηθησω τον οποιδηποτε γουσταρει να εχει κατι τοσο ωραιο στο χωρο του.

Στην ελλαδα δυστηχως ουτε και εγω βρηκα κοθμπια και χειρηστιρια.Μονο απο εξωτερικο.
 
Ρε παιδιά,ο arc,μέλος μας εδώ,που φτιάχνει τα arcade joysticks,θα έχει buttons να σας δώσει φαντάζομαι...
 
Μπράβο dkssprs, χαίρομαι που βλέπω οτι συνεχίζεις την εξαιρετική δουλειά!!!

Η καμπίνα δείχνει να γίνεται κούκλα!!!! Και το bezel φαίνεται εξαιρετικό...

Μακάρι να είχα το κουράγιο να φτιάξω και εγώ ένα τέτοιο minicab

(πριν αποκτήσω τν καμπίνα μου σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο)

όσο για πλήκτρα και χειριστήρια που ρωτήσατε,

υπάρχει κάπου στα πατήσια ένα μαγαζί που έχει κάποια πράγματα (δείτε στο θέμα για τις καμπίνες που είχε ανοίξει πριν τις γιορτές) ..αλλά όχι μεγάλη ποικιλία.

Και σίγουρα όχι πολύ καλής ποιότητας χειριστήρια.

Πλήκτρα θα βρεις λογικά και σε κεντρικά μαγαζία με ηλεκτρονικά, τύπου φανός, κατουμάς.

Η καλύτερη και οικονομικότερη λύση είναι το εξωτερικό.

Εγγυημένο κατάστημα είναι του ultimarc
 
Εκτός από τον arc που θα ξέρει να σας πει περισσότερα αφου είναι το στοιχείο του, κουμπάκια και χειριστήρια εγώ προσωπικά και κάποιοι άλλοι παλιμπαιδίζοντες (ονόματα δε λέμε :D ) αγοράσαμε από εδώ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Απλώς είναι λίιιγο πιο ακριβά. Αλλά σε κάτι τέτοια, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Παράδειγμα στο πιο πάνω λινκ, θα βρει κανείς joystick true 4-way/8way με διακόπτη να εναλλάσεις από τη μία κατάσταση στην άλλη. Δηλαδή εάν παίζεις Pacman, όπου η κίνηση του Joystick πρέπει να ενεργοποιεί μονο 4 διακόπτες (πάνω,κατω,αριστερα,δεξιά), τότε θα γυρίσεις στη λειτουργία 4-way, ειδάλλως στην κλασσική 8-way. Ε, αυτό το στικ θα το πληρώσεις 21 ευρώ! Υπάρχουν όμως και πολύ φθηνότερα. Εξαρτάται από το τί θες, και πόσα διαθέτεις. Προτείνω, αμα αυτό είναι το καμάρι σου, να σκάσεις λίγα χρήματα παραπάνω για το κάνεις σούπερ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rygar είπε:
Εκτός από τον arc που θα ξέρει να σας πει περισσότερα αφου είναι το στοιχείο του, κουμπάκια και χειριστήρια εγώ προσωπικά και κάποιοι άλλοι παλιμπαιδίζοντες (ονόματα δε λέμε :D ) αγοράσαμε από εδώ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. .
Επειδή μιλάμε αρκετά με τον Arc, ξέρω ότι και αυτός από τον ultimarc ψωνίζει, καθώς τα χειριστήρια και όλα τα υλικά που έχει είναι τα καλύτερης ποιότητας!
 
Εγω τα δικα μου παντως τα πηρα απο εδω

http://www.arcadeshop.de/

πολυ καλη εξυπηρετηση καλο πακεταρισμα και ηρθαν μεσα σε 10 μερες αν θυμαμαι καλα. Εχει τις καλυτερες μαρκες οπως sanwa kai seimitsu
 
Πίσω
Μπλουζα