Tα Arcades δεν θα πεθανουν ποτε φιλε ολοι μερα η καλητερα ολη νυχτα μαυτα ασχολουμαστε εξαλου.steve612 είπε:πολύ όμορφες δουλειές.. πωω ρε παιδιά ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται ακόμη με τα arcades και δεν τα πήρε και αυτά το ποτάμι της 'νέας' τεχνολογίας...
D@aredevil σε ευχαριστώ πολύ ! Με βοηθάει αρκετά και θα το κοιτάξω όσο πιο άμεσα μπορώ. Ευχαριστώ ξανά.Fred Madison είπε:Ρε παιδιά, μια βοήθεια σας παρακαλώ. Μέχρι και την τελευταία φορά που έπαιξα στην mame καμπίνα μου όλα ήταν οκ. Εχθές ξεκίνησα να παίξω ξανά και με το που μπούταρε το μηχάνημα εντύπωση μου έκανε πως δεν είχα τον χαρακτηριστικό ήχο των windows. Δυστυχώς επιβαιβεώθηκα διότι με το που επέλεξα το πρώτο παιχνίδι που ήθελα να δοκιμάσω μου έβγαλε το εξής μήνυμα : Error creating DirectSound: 88780078 . Τι είναι αυτό έχετε υπ' όψιν σας; Έκανα κάτι; Πως το αντιμετωπίζω; Είμαι ολίγον άσχετος από τα hardware γενικώς.
Βγάλε καμιά φώτο αν μπορείς του εσωτερικού της καμπίνας και πες μας τι ακριβώς θέλεις να βάλεις μέσα σε αυτήν.japetus είπε:Γεια χαρά παιδιά, είπα και εγώ σιγά σιγά να προχωρήσω στην κατασκευή μιας κονσόλας μια και το είχα παγώσει το πρότζεκτ για πολύ καιρό.Εχω μια παλιά καμπίνα από μαγαζί, ελαφρώς κανιβαλισμένη στην καλωδίωση και χωρίς jamma board αλλά γενικά σε καλή κατάσταση. Πριν προχωρήσω, πώς μπορώ να διαπιστώσω αν το μόνιτορ είναι λειτουργικό; Πώς θα γίνει η διασύνδεση με υπολογιστή στην περίπτωση που δουλεύει; Αξίζει να το παιδέψω ή να προχωρήσω κατευθείαν σε αντικατάσταση της arcade οθόνης με pc monitor ή παλιά τηλεόραση;
Nemo είπε:Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπετε το pcb layoutarximidis/mame.gr[/u]], επανέρχομαι με την κατασκευή της πλακέτας του ελεγκτή των χειριστηρίων και της μηχανής γενικότεραΤις τελευταίες μέρες ολοκλήρωσα το pcb layout και είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην κατασκευή της πλακέτας, αφού πρώτα ελέγξω το σχέδιο
Λεπτομέρειες:
Μπορεί να χειριστεί μέχρι 32 πλήκτρα/επαφές
Εξομοιώνει ένα πληκτρολόγιο PS/2
Εκκινεί TV και PC
Επεκτάσιμο (π.χ infrared, Bluetooth)
http://www.mame.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=3715&p=28466#p28466
http://www.mame.gr/forum/viewtopic.php?f=2&t=3715&p=28466#p28466
Ο ελεγκτής (βασιζόμενος σε έναν ATtiny2313)