manos426f είπε:Για μένα όχι φίλε......Είναι σαν να μου λες να παίξω FPS με pad !!!
manos426f είπε:Για μένα όχι φίλε......Είναι σαν να μου λες να παίξω FPS με pad !!!
Συμφωνώ μαζί σου. Έτσι κι αλλιώς η καμπίνα που σχεδιάζω να φτιάξω θα έχει το μοχλό στα αριστερά. Δοκίμασα με αριστερό μοχλό και κόλλησα.michpan είπε:Με τον μοχλό δεν έχω κανένα πρόβλημα, πολλά από τα παλιά arcades άλλωστε είχαν τον μοχλό αριστερά. Ετσι κι αλλιώς το συνηθίζεις βέβαια..
Μιχάλης
Πιθανως να τους το χακεψαν εν αγνοια τους, γι αυτο και δεν δουλευει η φορμα...Safe Browsing
Diagnostic page for lunacade.com
What is the current listing status for lunacade.com?
Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.
Part of this site was listed for suspicious activity 7 time(s) over the past 90 days.
What happened when Google visited this site?
Of the 8 pages we tested on the site over the past 90 days, 3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2009-03-21, and the last time suspicious content was found on this site was on 2009-03-21.
Malicious software includes 13 adware(s), 3 trojan(s). Successful infection resulted in an average of 4 new process(es) on the target machine.
Malicious software is hosted on 10 domain(s), including liveantivirusscanner.com/, 87.248.180.0/, premiumlivevirusscan.com/.
3 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including 89.28.13.0/, internetsecuredweb.com/, intendyoseeyou.cn/.
This site was hosted on 1 network(s) including AS19318 (NJIIX).
Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?
Over the past 90 days, lunacade.com did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites.
Has this site hosted malware?
No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.
How did this happen?
In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message.
Και ναι λοιπόν, εγώ είμαι ο τυχερός ιδιοκτήτης αυτού του υπέροχου bartop cabinet ! Τα συγχαρητήρια όμως δεν πρέπει να πάνε σε μένα αλλά στον φίλο μου Κώστα που επιμελήθηκε όλο αυτόν τον καιρό αυτήν την πραγματικά πολύ δύσκολη (λόγω μικρού μεγέθους) κατασκευή ! Και ίσως να την έκανα και εγώ ακόμα πιο δύσκολη γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν ήθελα την καμπίνα να παίζει μόνο MAME.. Εχω συγκεντρώσει 2 TB "υλικού" και τα ήθελα όλα να βρίσκονται εκεί και να παίζουν τέλεια... (Αντε να χωρέσεις 3 σκληρούς δίσκους, δυνατή κάρτα γραφικών κτλ). Ο Κώστας όμως κατάφερε αυτό που αρχικά φαινόταν ακατόρθωτο και γιαυτό ακόμα για μια φορά από αυτό το βήμα θέλω να του δώσω δημόσια συγχαρητήρια που με τον απίστευτο επαγγελματισμό του και τις ιδιαίτερες ικανότητες του είχαμε το αποτέλεσμα που βλέπετε στην photo (αλλά κυρίως όσα δεν βλέπετε και βρίσκονται εντός της καμπίνας) και κυρίως που με ανέχτηκε !..(είμαι τελειομανής και καμιά φορά γίνομαι κομματάκι πιεστικός...) Αν επιθυμεί και ο ίδιος θα μπορούσε να δώσει στο forum κάποιες λεπτομέρειες-μυστικά του έργου του..dkssprs είπε:Να λοιπον που δεν ειμαι ο μονος που ασχολειθηκε με την κατασκευη arcade cabinet και για την ακριβεια bartop οπως και η δικη μου.Αλλος ενας ελληνας με το μερακι του εφτιαξε ενα weecade project. Το οποιο ειναι με 19αρα οθονη!!!!!!! (ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ)
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΑΚΙ