Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το οποιο, πρεπει να εκλεισε προσφατα.. Περασα πριν λιγες μερες μεσα αοπ την στοα της Καλλιθεας, και δεν ειδα την πινακιδα της εταιριας.. Θρυλικοτατο μαγαζι, και πασιγνωστο σε ολους τους Καλλιθεατες με καποιον υπολογιστη.arc είπε:Εγώ θα προσθέσω το Computer για σένα για τους Καλλιθεάτες
Να συμπληρώσω "και των θυγατέρων"...dony είπε:Επίσης, για τους Παγκρατιώτες, η κλασική Micro-Κίνηση του κυρίου Κώστα και της κυρίας Αθηνάς - υπάρχει και διαφήμισή της στις τελευταίες σελίδες του ελληνικού manual της Amiga 500!
Η μεγάλη...dony είπε:@TZANNSPY:
Βάσω![]()
Για τον Νικήτα που είχε το μαγαζί μαζί με τον πατέρα του δεν μιλάς Γιάννη; Απο αυτό το μαγαζί μου είχαν αγοράσει οι γονείς μου το gamegear τότε. Θυμάμαι πουλούσε και μεταχειρισμένα cartridges του gamegear με 5.000 δρχ αν θυμάμαι καλά. Mερικά χρόνια αργότερα έμαθα πως ο Νικήτας σκοτώθηκε σε ατύχημα με την μηχανή του. Δεν ξέρω αν όντως είναι αλήθεια αυτό αλλά το μαγαζί μετά από λίγο καιρό έκλεισε.Amigos είπε:θυμάται κανείς ένα μαγαζάκι στην Νίκαια το "Νίκαια computers" είχε πάει ποτέ κανένας εκεί? έκλεισε ξαφνικά και δεν ξανά άνοιξε πότε.. έκανα κάργα ανταλλαγές .. από εκεί είχα πάρει και την πρώτη μου Amiga 1200 μόλις είχαν έρθει Ελλάδα
nikodr είπε:Διαβάζωντας τα pixel που έχουμε στα thread του retromaniax είδα διαφημίσεις απο παλιά μαγαζιά με τοπικά μαγαζιά που είχαν όνομα και μετά απο δεκαετίες χάθηκαν, και τα πήρε ο γερμανός για να πουλάει κινητά!
Θα ήθελα να μοιραστούμε αναμνήσεις απο εκείνα τα καταστήματα που μερικά σίγουρα δεν υπάρχουν πια!
Εγώ θα ξεκινήσω μιλώντας για το κατάστημα που λεγόταν Aspeco και ήταν στην στουρνάρη 44 ακριβώς πίσω από εκεί που είναι τα goodies τώρα.Εκεί πήγαινα με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (τότε ήμουν 7-8 χρονών το 1988-89) και αγοράζαμε δισκέτες για msx2 μηχανήματα(νομίζω ήταν ο μόνος που έφερνε τότε δισκέτες για msx/msx2,ίσως και ο εγκέφαλος computer μετά είχε για msx).
Είχε games για πολλά computer της εποχής όπως spectrum,amstrad,commodore.oric, και πολλά άλλα,σε ένα κατάστημα με πολλές οθόνες και υπολογιστές.
Θυμάμαι τον κύριο που το είχε που περπάταγε κουτσένωντας στο ένα πόδι.Πολλές αναμνήσεις από αυτό το μαγαζί.Μετά το 1990 δεν πρέπει να ξαναπήγαμε εκεί.Πολλά χρόνια αργότερα πρέπει να πέρασα απο εκεί,αλλά το μαγαζί είχε κλείσει.
Πάντα αναρωτιόμουν τι να απέγινε αυτός ο κύριος όπως και πολλά άλλα μαγαζιά που γίναν τώρα καταστήματα για κινητή τηλεφωνία.
2 άλλα που ψώνιζα ήταν ο εγκέφαλος (α ρε δέσποινα,ακόμα ζεις και είσαι με τον μαύρο φάκελο με τις φωτογραφίες απο τα dvd games που πουλάς και κάνεις και παζάρια,επίσης θυμήθηκα το παλικάρι που δούλευε στο πατάρι στον εγκέφαλο και έκανε κόπιες σε amiga εκεί πολλές.)
Μετά έπαιρνα την δεκαετία του 90 κάποιες φορές και απο τον thomas soft.
Εσείς για πείτε καμιά ανάμνηση από τότε?