Κοινά τραγούδια και μουσική σε ελληνικές ταινίες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ακριβως. Στο Μαριχουανα στοπ το κομματι ξεκιναει στο 0:17 του βιντεο του tonytony.

κουιζ

Βοηθηστε λιγο οσοι εχετε μουσικο αυτι: πού αλλου ακουσαμε τα μουσικα κομματια των βιντεο;Τα αποσπασματα ειναι απ την ταινια "Ησαΐα μη χορευεις"

Το πρώτο ακούστηκε στην ταινία "Η αγάπη μας". Είναι η σκηνή που βγαίνουν η Αλίκη και ο Δημήτρης σε ένα νυχτερινό κέντρο , συναντούνε τυχαία την Χέλμη , τους πλησιάζει και ρωτάει τον Δημήτρη αν είναι ακόμα στο θίασο της γυναίκας του , τρώει το χαστούκι και ουρλιάζει "Γελοίεεεεε....ξοφλημένε..." :)

Το δεύτερο ακούγεται στην ταινία "Ως την τελευταία στιγμή" νομίζω...

ευχαριστω πολυ Αντωνη!!!!! πιθανον να ακουσαμε τα κομματια αυτα και σε αλλες ελληνικες ταινιες.Οποιος θυμηθει κατι επιπλεον ας το συμπληρωσει :flower:

Το 2ο κομματι ξαναακουστηκε στους τιτλους εναρξης της ταινιας "ως την τελευταια στιγμη",καλα θυμασαι :)

Το πασίγνωστο τραγούδι "Είμαι γυναίκα του κεφιού" που τραγούδησε η Μαίρη Χρονοπούλου στην ταινία "Μια κυρία στα μπουζούκια" , ακούγεται ορχηστρικά στην ταινία "Το θύμα".

[edit] Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί από το χρήστη. [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικα βρηκα ακομη μια ταινια που ακουγεται το μουσικο κομματι του 1ου βιντεο .Στην ταινια "εμπαινε Μανωλιο" στη σκηνη που συναντιουνται στο ζαχαροπλαστειο οι : Βικυ Βανιτα,Τελης Ζωτος και Γιωργος Παπαζησης για να καταστρωσουν ενα σχεδιο προκειμενου να μην παντρευτει η Βανιτα τον Ορφεα Ζαχο (γυρω στα 35:47λεπτα της ταινιας)

σημερα ανακαλυψα οτι το τραγουδι που ακουμε στην ταινια "Αμοκ" ειναι μια παραλλαγη του τραγουδιου "τα τρενα που φυγαν" που το τραγουδαει η Βικυ Μοσχολιου.Ξερετε αν το ερμηνευσε σε καποια ελληνικη ταινια;

[video=youtube;iJI-HamuntI]

Στην ταινία "Ο γόης" η Νόρα Βαλσάμη ακούει σε ραδιοφωνάκι τη μουσική του τραγουδιού "Η πρώτη μας νύχτα".

tonytony είπε:
Στην ταινία "Ο γόης" η Νόρα Βαλσάμη ακούει σε ραδιοφωνάκι τη μουσική του τραγουδιού "Η πρώτη μας νύχτα".
Αντωνη εχει αναφερθει εδω , ριξε μια ματια στο ποστ γιατι μπορει να εκανα λαθος σ αυτο που γραφω λιγο πιο κατω,μια δευτερη ακουστικη γνωμη παντα μετραει :)

katerinak είπε:
Αντωνη εχει αναφερθει εδω , ριξε μια ματια στο ποστ γιατι μπορει να εκανα λαθος σ αυτο που γραφω λιγο πιο κατω,μια δευτερη ακουστικη γνωμη παντα μετραει :)
Ναι Κατερίνα αυτό ακριβώς! :)

tonytony είπε:
Ναι Κατερίνα αυτό ακριβώς! :)
ευχαριστω και παλι Αντωνη :)

Το ορχηστρικο "ο χορος του Σακαινα" του Σταυρου Ξαρχακου ,το ακουμε και βλεπουμε να το χορευουν στις ταινιες "Λολα" και "κοριτσια στον ηλιο"

Στην ταινία "Η αμαρτία της ομορφιάς" ακούμε τη μουσική του τραγουδιού "I'm in love" που τραγουδούσε ο Βαγγέλης Σειληνός στην "Παριζιάνα".

http://www.youtube.com/watch?v=SQl2D8Sg5Bs

tonytony είπε:
Στην ταινία "Η αμαρτία της ομορφιάς" ακούμε τη μουσική του τραγουδιού "I'm in love" που τραγουδούσε ο Βαγγέλης Σειληνός στην "Παριζιάνα".
δηλαδη αυτο το τραγουδι:[video=youtube;-kCZbiYfs4g]http://www.youtube.com/watch?v=-kCZbiYfs4g

ευχαριστουμε και παλι Αντωνη :)

tonytony είπε:
Εχει αναφερθει εδω, tonytony.

bambinella 100 είπε:
Εχει αναφερθει εδω, tonytony.
#) συγγνωμη ΒΒ,λογω περασμενης ωρας μου διεφυγε οτι το ειχες αναφερει :flower:

Το υπεροχο κομματι του Stelvio Cipriani που πρωτοακουστηκε στην ταινια "Anonimo Veneziano",ακουγεται στους τιτλους εναρξης της ταινιας "τυψεις συνειδησεως" (δυστυχως δεν ειδα ποτε την ταινια) και σε διαφορα σημεια στη βιντεοταινια "ο ορκος του μισους"

[edit] Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί από το χρήστη. [edit]

Προς Θεου, katerinak. Κι εμενα συνηθως μου διαφευγουν τετοια πραγματα γιατι νομιζω πως ειναι δυσκολο να διαβαζουμε η να θυμομαστε απ' εξω τοσες σελιδες.

Το συγκεκριμενο ποστ ετυχε να το θυμαμαι γιατι το εγραψα εγω. #)

Μια που μπορουμε να γραψουμε και για ξενα μουσικα μοτιβα, ας γραψω κι εγω για κατι που παρατηρησα προσφατα.

Η μουσικη εναρξης της ταινιας Αυτη που δε λυγισε εχει την ιδια μουσικη με το Charade.

ΒΒ :bow2: :bow2: για το μουσικο σου αυτι :) Λες να το ακουσαμε και σε αλλη ελληνικη ταινια αυτο το ορχηστρικο;

Εχω την εντυπωση οτι εχω ακουσει και σε αλλη ελληνικη ταινια την εναρξη του Charade.

Mακαρι να καταφερω να θυμηθω....

κουιζ

Ας βαλω ακομη ενα κουιζ:σε ποια αλλη ελληνικη ταινια βλεπουμε να χορευουν το μουσικο κομματι που ακουγεται στο βιντεακι στην ταινια "ο κατεργαρης" ; Οποιος γνωριζει να περιγραψει και τη σκηνη ή τις σκηνες (αν ειναι περισσοτερες)

[edit] Αφαίρεση video από τον χρήστη λόγω πνευματικών δικαιωμάτων [edit]

Είναι σίγουρα στην ταινία "Η θεία μου η χίπισσα" και αν θυμάμαι καλά το χορεύουν πάλι η Νόρα Βαλσάμη με τον Ανδρέα Μπάρκουλη αυτή τη φορά.

Πίσω
Μπλουζα