Σήμερα κατάφερα να βρω χρόνο να μπω μετά την κοπή του σαββάτου συγχωρέστε με αλλά ήμουν όλη την προηγούμενη βδομάδα με ψύξη στο αριστερό μου πλευρό....
Πραγματικά δεν περίμενα να δω τόσα πολλά παιδιά!!!! Μπράβο για άλλη μια φορά για την απίστευτη προσέλευση!!!!
Χάρηκα που γνώρισα από κοντά:
Επιτέλους "The South Connection" Daredevil & Kambia - είστε πραγματικά απίστευτες και μακάρι να σας βλέπουμε πιο συχνά!!!
Είχαμε την καθιερωμένη linuxoσυζήτηση με την Dare τον pooky(1) και τον bspus , με την Kambia δεν πρόλαβα να μιλήσω πάρα πολύ γιατί προσπαθούσε πραγματικά να τους ικανοποιήσει όλους (μια από δω , μια από κει έτρεχε η καημένη
)
Τον Δον (πραγματικά υποκλίνομαι!! Δεν έχω άλλα λόγια!!)
Τον phil_vr , fotis_kfor, amigovios, Alucard (έχω διαβάσει τόσα πόστ σας και έχω τρελό respect στη συλλογή του foti!!)
Τον Rinus_Cesar (το cd ακόμη δεν το χω ακούσει αλλά αυτό που κάνεις είναι απίστευτο να το δίνεις δωρεάν οπότε προσκυνάω!)
Τον θάνο που τρακάραμε στην ανηφόρα και μπήκαμε μαζί στο μαγαζί!!
Τον stavro που πέτυχε το φλουρί και κέρδισε τον Amstrad (Καλόπαιχτοοοοοοοοοοος!!!!)
Συγγνώμη αν ξεχνάω κανέναν που γνώρισα για πρώτη φορά αλλά είμασταν πάρα πολλοί!!!!!
Χάρηκα πάρα πολύ που είδα ΠΑΛΙ από κοντά όλα τα παιδιά που γνώριζα από πριν!!!!
ξεκινάμε λοιπόν με τους :
pooky(1) , Maddog , circleag , bspus , SONIC , kyriazisv (Εσείς ξέρετε....ε; και σύντομα!) ,
Ambu (ακόμα δεν μπορώ να θυμηθώ το nick που λέγαμε ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!
)
ntsmrtz ( Καλά στη συναυλία των Inspiral Carpets θα γίνει χαμός , θα σκάσω με 20 άτομα περίπου!!!!)
mike ( που δε θα ξεχάσω τι έκανε για μένα εκείνη τη μέρα)
dominion (στην αρχή δε σε γνώρισα ρε συ μετά από 2 λεπτά (εντάξει λίγο αλτζχαίμερ έχω θα περάσει, υγεία πάνω απ'όλα!! χεχε))
Wally , Shock , herco (για την προσπάθεια τους γι'αυτη τη συνάντηση που ήταν μεγάλη!!!)
και περνάμε στις γυναικείες παρουσίες :
Caprice , krios, abbey , retrofan , juanita , maverick kai Χριστίνα (μετά κορούλας) ξερετε πόσο σας αγαπώ και εκτιμώ οπότε δε χρειάζεται να πω τίποτε άλλο!
Συγγνώμη αν ξεχνάω πάλι κανέναν....
και τέλος.....
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!
Υ.Γ. Χριστίνα!!!!!!!!!!!! τη συνταγή του γλυκού περιμένω ε;!;!;!;!;!;!;!;!;;;;;;