Jackie dragon
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 431
Μπραβο παιδια.. χαιρομαι πολυ που περασατε τέλεια!!! Παντα τέτοια! θερμα συγχαρητήρια και στο νικητή!
Δεν θέλω να γράψω αρνητικά συναισθήματα στο κατά τα άλλα εκπληκτικό αυτό thread, πιστεύω ότι καταλαβαίνετε όλοι πόσο ήθελα να παραβρεθώ. Γι' αυτό και περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για να ακυρώσω μήπως και έπεφτε ο καταραμένος πυρετός αλλά φευ... Τουλάχιστον σας καμαρώνω στις φωτογραφίες, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες!D@redevil είπε:Στις μικρές λύπες, η απουσία του Ρηγανάκου & του Alkis21 (περαστικά!), που έχασε μια εκπληκτική κουβέντα πάνω στα adventures μεταξύ εμού - Kambias - Ntsmrtz - Amigoviou.
Και το καταλαβαίνουμε, και το ξέρουμε! Να είμαστε όλοι γεροί και κάτι μου λέει ότι θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία.alkis21 είπε:Δεν θέλω να γράψω αρνητικά συναισθήματα στο κατά τα άλλα εκπληκτικό αυτό thread, πιστεύω ότι καταλαβαίνετε όλοι πόσο ήθελα να παραβρεθώ. Γι' αυτό και περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για να ακυρώσω μήπως και έπεφτε ο καταραμένος πυρετός αλλά φευ... Τουλάχιστον σας καμαρώνω στις φωτογραφίες, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες!
pooky(1) είπε:Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Ο Rygar που ήταν να έρθει τι έγινε; Επικοινώνησε κανείς μαζί του, διότι ούτε μέσα δεν τον έχω δει.......
Η caprice φταίει!! Με είχε βαλει πρώτο στη λίστα ΧΩΡΙΣ νουμερο, άρα ρε παιδιά πως θα έρθω;;;circleag είπε:@Pooky Γιώργη τον θυμήθηκα και εγώ όταν ήμασταν στο μαγαζί.
Μάλλον δεν θα μπόρεσε λόγω άσχημου καιρού (και καλύτερα γιατί νομίζω έχει μηχανή και απο χαλκιδα με βροχή ειναι δύσκολη διαδρομή)
Επίσης είχα διαβάσει στο chatbox ότι τελείωνε η αδεία του και θα γύριζε στην δούλευα του εκείνη την μέρα νομίζω.
και για να δώσω μία ιδέα του τι ειπώθηκε: μπορεί η σειρά monkey island, GK 1+2, Phantasmagoria1+2, Sanitarium, Planescape torment και άλλα που ειπώθηκαν και δεν θυμάμαι να είναι κορυφαία, αλλά εμένα μου αρέσουν επίσης πάρα πολύ τόσο τα 5 της σειράς myst όσο και τα 2 της σειράς schizm. Και ναι, το παραδέχομαι... το longest journey με κούρασε με την πολυλογία του.D@redevil είπε:μια εκπληκτική κουβέντα πάνω στα adventures μεταξύ εμού - Kambias - Ntsmrtz - Amigoviou.
Rygar είπε:Ετσι είχε η φάση. Στεναχωρήθηκα αφάνταστα, ήθελα να δω και τα αλλα παιδιά που είχα να τα δω χρόνια (ambudare, alucard, phil).
Τελικά είχε και κάτι καλό η απουσία μου... δεν εκσφενδονίστηκαν μπουκάλια μπύρας και κομμάτια βασιλόπιτας ένθεν και ένθεν στο μαγαζί! :animlaugh:ntsmrtz είπε:και για να δώσω μία ιδέα του τι ειπώθηκε: μπορεί η σειρά monkey island, GK 1+2, Phantasmagoria1+2, Sanitarium, Planescape torment και άλλα που ειπώθηκαν και δεν θυμάμαι να είναι κορυφαία, αλλά εμένα μου αρέσουν επίσης πάρα πολύ τόσο τα 5 της σειράς myst όσο και τα 2 της σειράς schizm. Και ναι, το παραδέχομαι... το longest journey με κούρασε με την πολυλογία του.
Πριν μπουμε με τον maxouli, στην πορτα υπηρχε ενας τυπος με αγερωχο υφος που αμεσως σε εκοβε κρυος ιδρωτας, και ελεγες "τωρα την κατσαμε, δεν μπαινουμε μεσα!"! Πορτιερης σωστοτατος, οχι οτι να ναι!! Ο λογος για τον Shock που ηταν επι της υποδοχης στην εισοδο του μαγαζιου!Stratulator είπε:Να ευχαριστησω τον Herco,τον Shock και τον Circleag που μας υποδεχτηκαν καθως μπαιναμε...