Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν το GPS σου νομίζει ότι υπάρχει Δακτύλιος Σάββατο βράδυ, έχει ΠΟΛΥ σοβαρό πρόβλημα. Συνιστώ να επιστρέψεις στους παραδοσιακούς χάρτες, τουλάχιστον εκείνοι δεν παίρνουν τέτοιες βλακώδεις πρωτοβουλίες. Αφτά.Rygar είπε:Λοιπον, θα σας πω. Ξεκίνησα με το αυτοκίνητο μεσα σε καταρρακτώδη βροχή. Πηγα μεχρι Θησείο και εκεί βαζω GPS. Ελα όμως που το ρημαδι το πρόγραμμα μου έλεγε συνεχώς ότι με βαση τις ρυθμίσεις για την πινακίδα μου δε μου επιτρέπεται να κυκλοφορήσω στο δακτύλιο!! Πσάχνω από δω πσάχνω από κεί, η ώρα πέρναγε και είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι. Ηταν ήδη 8, και είχα ξεκινήσει από 18.30. Σε καποια στιγμή βρίσκω στις ρυθμίσεις της διαδρομής (όχι τις ρυθμίσεις του προγράμματος που κανονικά θα έπρεπε να είναι) για την πινακίδα, τη δηλώνω μονή και ζυγή (το επέτρεπε το πρόγραμμα για καποιο λόγο), αλλά παλι το ίδιο! Ρε παιδιά λεω, μα αφου δεν είμαι Αθηναίος!! Αφηνω την ένδειξη στο χάρτη να υπαρχει και πηγαινα κοιτώντας καθε τόσο που έπρεπε να στρίψω, έλα όμως που δε μπορούσα να βρω με τίποτα το σημείο!!! Είχε παει η ώρα 9 παρά και τα νεύρα μου τσατάλια, σε καποια στιγμή σκέφτηκα ότι θα είχατε κόπσει την πίτα, φούντωσα και πηρα το δρόμο της επιστροφής.
Ωραια ιδεα!phil_vr είπε:Shock: Που πανε τα παιδια?
Phil_vr: Εεεεε να στην συγκεντρωση για την πιτα.
Shock: Συγκεντρωσεις εδω φιλε γινονται μονο στο Συνταγμα. Δεν μπαινετε μεσα!
Μaxouli: Μα ειναι για το retromaniax, το φορουμ με το retro orientation.
Shock: A ναι ε? Και που ειναι τα φουξια πουκαμισα μεσα στο παντελονι, ψηλοκαβαλο τζην, η λευκη καλτσα και τo Casio ρολοϊ? Δεν μπαινετε μεσα!
Maddog είπε:Αν το GPS σου νομίζει ότι υπάρχει Δακτύλιος Σάββατο βράδυ, έχει ΠΟΛΥ σοβαρό πρόβλημα. Συνιστώ να επιστρέψεις στους παραδοσιακούς χάρτες, τουλάχιστον εκείνοι δεν παίρνουν τέτοιες βλακώδεις πρωτοβουλίες. Αφτά.
Playmobilακιας ΕΓΩ???!!!Kambia είπε:Σαν όνειρο μου φαίνεται! Πότε ήρθαμε, πότε έγινε η κοπή, πότε επιστρέψαμε..... Το σίγουρο είναι οτι πέρασα υπέροχα (παρά την απίστευτη κούραση, 41 ώρες άυπνη!)
Επιτέλους σας είδα από κοντά!!!.
Tους συν admins Wally και Shock (gentleman και εξαιρετικός φωτογράφος που μου αρέσει να τον πειράζω για εκείνο το φορματ :flower: )
Tα retro "ξαδέρφια" μου Pooky, Kyriazisv και Juanita που μοίρασε σε χρόνο dt με την D@redevil την πίτα![]()
Tον συμπαθέστατο Maddog, τον αγαπητό phil_vr, την αδυναμία μου... Herco, τον Θεό Don Dokken, την γλυκύτατη Χριστίνα με την χαριτωμένη κορούλα της (το γλυκό ήταν σούπερ!!! Έφαγα 2 πιάτα![]()
), τη χαμογελαστή Maverick και το «τέρας μνήμης» Rinus Cesar.
Tην Abbey και την Κριος (τέτοια θερμή αγκαλιά έχω να πω οτι δεν υπάρχει), τον Stratulator (είχα ξεχάσει τελείως το Sanitarium #) ), τον playmobilακια Stayro και τυχερό της βραδιάς. Περιμένουμε να ποστάρεις εντυπώσεις από τον 6128![]()
Επιτέλους έδωσα από κοντά και τα respects στον Fotis_kfor για την συλλογή του. Όπως και στον teras 1956 για τις φωτογραφικές μηχανές του. Να περιμένουμε και φωτογραφίες με τι συλλογή από στυλό?
Retrofan έχω να πω ότι ακόμα γελάω με τον macgyver και την σκλάβα Ιζάουρα.
Ntsmrtz μετά την κουβέντα για τα adventures αποφάσισα να ξαναπαίξω τα Myst!
Σίγουρα ξέχασα να αναφέρω πολλούς που γνώρισα και σίγουρα δεν μπόρεσα να μιλήσω με όλους και σας ζητώ συγνώμη!. Θα σας χρωστάω και άλλη επίσκεψη γι αυτό…
Caprice δεν σε ξέχασα. Απλά ότι και να πω είναι λίγο….