Κοπή Πίτας 2012 - Αθήνα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλημερα! Ιδου οι πρωτες φωτογραφιες απο την χθεσινοβραδυνη εκδηλωση...Retromaniax 2012 Kambia cuting the Βασιλοπιτα.jpg...που ηταν σε ολα της Αψογη!!!!!! :) Ηταν μια τελεια βραδια με τα παντα οργανωμενα στην εντελεια! Ειχα την τιμη να γνωρισω απο κοντα τις καταπληκτικες και θρυλικες: Kambia (Ναταλι),Daredevil (Μαριανα),Caprice (Κατερινα) αλλα και την Χριστινα μαζι με την υπεροχη κορουλα της!!!!!! Ευχαριστω τον Circleag (Βαγγελη) για την παραδοση του υπεροχου Amstrad CPC- 6128 (τον οποιο παρεπιμπτοντως με βλεπω να κολλαω ασχημα) αλλα και τα υπολοιπα παιδια Αντωνη,Φιλιππο,Κωστα... (συγχωρεστε με αν ξεχναω καποιον) με τα οποια ανταλλαξαμε ρετρο αποψεις. Ευχομαι να ζησουμε και του χρονου αναλογες υπεροχες στιγμες και να ειμαστε περισοτεροι!!!! :)

Retromaniax 2012 Η Βασιλοπιτες.jpg

Retromaniax 2012 Caprice & Kambia Προετοιμασ&#.jpg

Retromaniax 2012 Armored Kambia!.jpg

Retromaniax 2012 Kambia prepare to cut the Βασιλοπι&#964.jpg
 
θανος είπε:
Δεν μπορεσα να καθησω καθως ειχα ταξιδι για να γυρισω και ελπιζω να τα ξαναπουμε σε καποια συναντηση
Οπως και γώ (Φοβήθηκα καμιά πιθανή χιονοπτωση στη Μαλακάσα) την έκανα νωρίς ,αν και συνήθως κάθομαι στο φαγητό.

Είταν όλα υπέροχα ,για άλλη μια φορά πέρασα τέλεια! Στα + η (για πρώτη φορά) τοσο μεγαλιώδης προσέλευση των μελών του φορουμ ,Στα - δυστιχός και οπως είταν αναμενόμενο δεν μπορεσα να σινομιλίσω με όλους.

Συγχαρητήρια στο φίλο Σταύρο οπου κέρδισε τον υπολογιστή.

Και του χρόνου με υγεία παιδιά ,είταν όλα τέλεια!
 
Μπραβο ρε παιδια ευχομαι καθε χρονο να εχει την ιδια επυτηχια και ακομαμεγαλητερη.Μακαρι καποια φορα να μπορεσω να ρθω και γω.Συγχαρητηρια σταυρο για το φλουρι.
 
Ήταν μια εξαιρετική συνάντηση.

Αν και έχω επανειλλημένα διατυπώσει τις επιφυλάξεις μου για τις πολύ μεγάλες συναντήσεις επειδή αναγκάζεσαι συνήθως να μιλήσεις μόνο με τους 3-4 που κάθονται πιό κοντά σου, χτες ο χώρος βοηθούσε με την διάταξη του και μπόρεσα να μιλήσω με πολλά παιδιά.

Χάρηκα ιδιαίτερα και για τους παλιούς γνωστούς που ξαναείδα μετά από καιρό (herco, phil, alucard, maxouli, mike, kyriazisv, bspus, circleag...you know who you are παίδες!) και ακόμα περισσότερο που γνώρισα παιδιά που δεν είχα ξανασυναντήσει. Αρχίζοντας από τις εξαιρετικές "δίδυμες" kambia και D@redevil, την γλυκύτατη και πολύ δραστήρια caprice, την πατριαρχική μορφή του Don Dokken, την Χριστίνα που μας κέρασε και για τα γενέθλια της (και πάλι Χρόνια Πολλά!), τον Rinus Cesar (ευχαριστούμε για το CD σου!), τον έτερο ιατρό angel_grig, τον amigovios, τον video80, τον θάνο, την Juanita, τον τυχερό της πίτας και βαμμένο Σφακιανακικό stayros (τελικά το γλύτωσε ο Amstrad το τελετουργικό κάψιμο που είχα υποσχεθεί), τον teo214 και φυσικά και τον απίστευτο συλλέκτη φωτογραφικών μηχανών teras1956.

Φυσικά με τόσο κόσμο υπήρχαν και κάποιοι που δεν κατάφερα να γνωρίσω καθόλου, επιφυλάσσομαι για την επόμενη χρονιά!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! :D :D:D
 
Το οτι περασαμε υπεροχα θα το αφησω στις περιγραφες των περισσοτερων, και ειδικα στα νεα μελη που σιγουρα ειχαν μια εντονοτερη εμπειρια στο θεμα του τι γινεται οταν μαζευεται στην πραγματικοτητα τοσος πολυς κοσμος σε ενα χωρο, που συνηθως βλεπουμε απλα σαν nicknames στο κατω μερος της κεντρικης σελιδας του φορουμ. Και μιας και ανεφερα για nicknames.. εχθες εχασα τον μπουσουλα. Μεχρι καποια στιγμη τα συγκρατουσα (κυριως απο παιδια που δεν ειχα ξαναδει) αλλα η κατασταση ξεφυγε σε σημειο να ρωταω και να ξαναρωταω. Λογικο μεν, και ισως δειχνει μια καλη ευκαιρια να γινονται συχνοτερες συναντησεις για καφε.

Χαρηκα που ειδα πολλους γνωστους, λυπηθηκα που δεν ειδα αλλους αλλα κατανοω πως ολοι εχουμε τις υποχρεωσεις και τα απροοπτα, και φυσικα highlight της βραδιας ηταν τα καρντασια Kambia και D@redevil απο την ομορφη Θεσσαλονικη που ειναι απλα απιστευτες. Μπορει να μην εφεραν τριγωνα πανοραματος και μπουγατσες (!) αλλα μας χαρισαν πολυ ομορφες στιγμες και τις ευχαριστουμε που εκαναν ολο αυτο το ταξιδι για να μοιραστουν αυτο το βραδι μαζι μας. Καλο δρομο να εχουν στην επιστροφη τους τα κοριτσια και φυσικα η απληστη ευχη οπως παντα ειναι να μας ξαναρθουν. Οταν περναμε καλα, ειναι στην ανθρωπινη φυση να θελει να το επαναλαβει!

Το μονο αρνητικο ολης της βραδιας ηταν το αποτυχημενο σχεδιο μου να μεθυσουμε τον wally και να του χτυπησουμε τατουαζ "I LOVE AMSTRAD"!! Αλλα αυτο δεν το γλυτωνει και ειναι θεμα χρονου!! :)

Stavros, χαρηκα που σε γνωρισα φιλε μου, και παντα τυχερος! Καλοδουλευτος ο CPC, και megathanx στον circleag για την ομορφη νοτα που χαρισε στην βραδια με την προσφορα του, οπως και στον Rinus Cesar που γεμισε τον παρευρισκομενο κοσμο με την μουσικη του σε CD.

Και του χρονου λοιπον, και να βαδιζουμε καθε μερα σε ενα πιο ομορφο ετος απο το περσινο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
phil_vr,Maddog,metalcandyman,video80 και ολα τα υπολοιπα παιδια... :thanx2: :thanx2: :thanx2: για τις ευχες!!! Να εχουμε ολοι μας μια χρονια γεματη υγεια (τιποτα πιο σημαντικο απο αυτη) και να ειμαστε καλα να ξανανταμωσουμε και του χρονου. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προφανώς ήταν το επίκεντρο και όχι άδικα. Η admin μας (kambia) και και το νέο μέλος της moderator team D@redevill.

attachment.php


Τελειώνει το Bubble Bobble με ένα κανονάκι και έχει τερματίσει περισσότερα παιχνίδια από όλοι μας μαζί. Είχαμε να τον δούμε πολύ καιρό, Ευχαριστούμε για την παρέα Ambu!

attachment.php


"Ο Νταλάρας ήταν, είναι και θα είναι, ο Νο1". Η Ιωάννα η ψυχή της παρέας διαφωνεί για την επιλογή της μουσικής από τον DJ με την τελετάρχη. Στο καρεδάκι και ο Κώστας, που έχει πάθος με τη μουσική.

attachment.php


Ααα κάναμε και άλλη μια μινι γιορτούλα χτες, με γλυκά και όλα τα συναφή. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!

attachment.php


Κάποιος του είπε τη λέξη Microsoft και έκανε τα τσιγάρα απανωτά.

attachment.php


Μιλάμε για τον Gnu/Herco LGPL/GPLv3.

attachment.php


Ο οποίος φέτος έδωσε την σκυτάλη στο κόψιμο της πίτας στην νέα admin. O Wally φυσικά την είχε "κάνει"

attachment.php


...γιατί είχε πιάσει στο "μπλά-μπλά" τον Φώτη μήπως και του πούλαγε κάνα spectrum. Στη φωτό είναι και ο Βαγγέλης ο οποίος με πρόδωσε. Έδωσε τον Spectrum στον Σταύρο ανταλλαγή με ένα αυτόγραφο του Σφακιανάκη :(

κάποια στιγμή μάλιστα το αφεντικό μεράκλωσε και ήθελε χορό

attachment.php


... αλλά τον επανέφερε στην πραγματικότητα ένα βλέμμα του. DON!

attachment.php


Πολύς ο κόσμος και δύσκολα μπορούσες να μιλήσεις με όλους.

attachment.php


attachment.php


ούτε φωτογραφία δε μπορούσαμε να βγούμε όλοι μαζί

album.php


attachment.php


attachment.php


και μιας και λέμε για φωτογραφίες, ο κύριος εκεί τέρμα δεξιά σχεδόν έξω από το πλάνο, έπρεπε να είναι ο φωτογράφος μας! Έχει 500+ φωτογραφικές μηχανές και για κάποιο λόγο θέλει να έχει nick teras! Δεν κρίνω, δεν κρίνω..

Αα ήρθε μετά της συζύγου και μελλοντικό μέλος του forum μας!

attachment.php


κρυβόντουσαν από τους φωτογράφους που είχαν κατακλύσει τον χώρο αλλά σε αυτό τον πλάνο τους πετύχαμε. Ο PhilVR, o mike, o Sonic, o alucard, kyriazisv, κ.α ήταν από τα μέλη που κάνανε ακόμα πιο ευχάριστη τη βραδιά

album.php


Αν θέλετε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες περάστε από το album.

Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα που μας κάνατε. Μπορεί χτες να μην μου τυχε ο Amstrad αλλά σίγουρα έφυγα πιο κερδισμένος

Καλή χρονιά παιδιά!

(Είμασταν γύρω στα 60 άτομα!)
 
Μερικές φωτός:

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


Οι υπόλοιπες φωτογραφίες βρίσκονται εδώ!

Μόλις πιούμε καφέ, τα υπόλοιπα! :)
 
Όπως έγραψα και στο chatbox πριν λίγο:

Παρατηρήστε όλες τις φωτογραφίες και θα δείτε χαμογελαστά πρόσωπα παντού, πιστεύω ότι όλοι χθες περάσαν πάρα πολύ ωραία, ακόμα και τα νέα μελή που ίσως είχαν λίγο το άγχος της πρώτης συνάντησης!
 
Ζηλέυω...ζηλεύω που δεν μπόρεσα να έρθω...

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχασα μια πολύ ωραία συνάντηση.

Άντε και του χρόνου με πιο δυνατό και πλούσιο σε υλικό Retromaniax!!!

Υ.Γ. #!@#..τη τύχη μου
 
Ήταν πολύ ωραία βραδιά και ο στάυλος ήτανε τίγκα (πάνω από 60). Ήρθαμε παρέα εγώ και ο Alucard βρήκαμε παλιούς γνωστούς (Wally, telamonas, video80, cirleag, caprice) και γνωρίσαμε νέους. Άντε καλή χρονιά σε όλους μας και του χρόνου περισσότεροι.
 
Περάσαμε υπέροχα. Κάθε φορά και κάνω απο ορισμένες νέες γνωριμίες, με πολύ ενδιαφέροντα άτομα τα οποία μέχρι τότε ήταν ένα nick και απόψεις αραδιασμένες σε ορισμένες παραγράφους ηλεκτρονικού κειμένου.

Και το τραπέζι το βράδυ ήταν πολύ ευχάριστο. Έρευσε άφθονος οίνος.

Τα λέμε στην επόμενη συνάντηση ξανά.
 
Τώρα που άνοιξε το ματάκι μου θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι ξεκίνησαν από κοντά και από μακριά για να δώσουν "το παρόν" (και) σε αυτή τη συνάντηση. Κοινός παρονομαστής η "παρουσία μας" στο forum με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θυμάμαι πέρσι που είχα πάει στην Κοπή της Πίτας "μόνη μεταξύ αγνώστων" για να διαπιστώσω ιδιοίς όμμασι περί τίνος πρόκειται και φέτος να βρίσκομαι εδώ έχοντας κάνει δυνατές φιλίες και πολύ αξιόλογες γνωριμίες. Τελικά αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε (θα το ξαναπώ). Το χαμόγελο, η πλάκα, ο χαβαλές, οι "σοβαρές" κουβέντες, η ανταλλαγή απόψεων, τα ενδιαφέροντα των άλλων που γίνονται και δικά σου ... τι άλλο να θέλεις μέσα σε ένα βράδι;

Κάποια στιγμή χθες στεκόμουν σε μία άκρη χαζεύοντας τα δεκάδες πηγαδάκια σκεπτόμενη ότι ανάμεσα στα τόσα [edit αυτολογοκρισίας] που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εμείς έχουμε καταφέρει να είμαστε μία μεγάλη παρέα με τις όποιες διαφορές μας. Θα συμφωνήσω με τον circleag. Το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων μιλάει από μόνο του.

Ιδιαίτερη μνεία ;;; χμ! Αυτό το έχουν αναλάβει οι υπόλοιποι με αξιομνημόνευτο ήδη τρόπο. Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι φτιάχνουν "ιστορία οι παρέες"
 
Shock είπε:
Η admin μας (kambia) και και το νέο μέλος της moderator team D@redevill.
Πλεον μιλαμε για :thumbup: θεσσαλονικιωτικη ΤAG TEAM δηλαδη !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια πολύ όμορφη βραδιά! Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ... :)
 
Καταλαβαίνω ότι θα περάσατε τέλεια, αν κρινω από την συνάντηση του Σεπτεμβρίου! Δεν μπόρεσα να παρευρεθω δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας-είχα ξεχάσει εντελώς την ανακοίνωση! Την επόμενη φορά θα είμαι 100% μαζί σας! Καλή χρονιά να προσπαθήσουμε να έχουμε!
 
Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Dominion (χάρη στον οποίο εξάλλου γνώρισα και το forum), για την ιδέα να παραβρεθούμε στην ετήσια και καθιερωμένη πλέον σφαγή της πίττας.

Χάρηκα που χθες γνώρισα νέα αλλά και ξανάδα παλιά γνωστά μέλη που είχα να δω στην κυριολεξία χρόνια (μερικούς δεν τους αναγνώρισα καν). Αλλάζουμε πλέον όλοι εμφανισιακά :)

Θα χαιρόμουν επίσης, αν αυτή ήταν η μοναδική αρνητική αλλαγή στις ζωές όλων μας.

Είθε ο νέος χρόνος εκτός από υγεία να μας οπλίσει με τη χρήσιμη και απαραίτητη οργή ώστε του χρόνου αυτή τη μέρα τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους μας.
 
Για άλλη μια φορά, ήταν όλα τέλεια!!! Να' μαστε όλοι καλά, να ξανανταμώσουμε σύντομα :) :flower:
 
Μπράβο παιδιά!

Περάσατε καλά και φαίνεται!!!

Συγχαρητήρια στους τυχερούς της βραδιάς και εύχομαι πάντα τέτοια!!!!!

This is retromaniax, ladies and gentlemen!!!!!!
 
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Ο Rygar που ήταν να έρθει τι έγινε; Επικοινώνησε κανείς μαζί του, διότι ούτε μέσα δεν τον έχω δει.......
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα