Προφανώς ήταν το επίκεντρο και όχι άδικα. Η admin μας (kambia) και και το νέο μέλος της moderator team D@redevill.
Τελειώνει το Bubble Bobble με ένα κανονάκι και έχει τερματίσει περισσότερα παιχνίδια από όλοι μας μαζί. Είχαμε να τον δούμε πολύ καιρό, Ευχαριστούμε για την παρέα Ambu!
"Ο Νταλάρας ήταν, είναι και θα είναι, ο Νο1". Η Ιωάννα η ψυχή της παρέας διαφωνεί για την επιλογή της μουσικής από τον DJ με
την τελετάρχη. Στο καρεδάκι και ο Κώστας, που έχει πάθος με τη μουσική.
Ααα κάναμε και άλλη μια μινι γιορτούλα χτες, με γλυκά και όλα τα συναφή. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!
Κάποιος του είπε τη λέξη Microsoft και έκανε τα τσιγάρα απανωτά.
Μιλάμε για τον Gnu/Herco LGPL/GPLv3.
Ο οποίος φέτος έδωσε την σκυτάλη στο κόψιμο της πίτας στην νέα admin. O Wally φυσικά την είχε "κάνει"
...γιατί είχε πιάσει στο "μπλά-μπλά" τον Φώτη μήπως και του πούλαγε κάνα spectrum. Στη φωτό είναι και ο Βαγγέλης ο οποίος με πρόδωσε. Έδωσε τον Spectrum στον Σταύρο ανταλλαγή με ένα αυτόγραφο του Σφακιανάκη
κάποια στιγμή μάλιστα το αφεντικό μεράκλωσε και ήθελε χορό
... αλλά τον επανέφερε στην πραγματικότητα ένα βλέμμα του. DON!
Πολύς ο κόσμος και δύσκολα μπορούσες να μιλήσεις με όλους.
ούτε φωτογραφία δε μπορούσαμε να βγούμε όλοι μαζί
και μιας και λέμε για φωτογραφίες, ο κύριος εκεί τέρμα δεξιά σχεδόν έξω από το πλάνο, έπρεπε να είναι ο φωτογράφος μας! Έχει 500+ φωτογραφικές μηχανές και για κάποιο λόγο θέλει να έχει nick teras! Δεν κρίνω, δεν κρίνω..
Αα ήρθε μετά της συζύγου και μελλοντικό μέλος του forum μας!
κρυβόντουσαν από τους φωτογράφους που είχαν κατακλύσει τον χώρο αλλά σε αυτό τον πλάνο τους πετύχαμε. Ο PhilVR, o mike, o Sonic, o alucard, kyriazisv, κ.α ήταν από τα μέλη που κάνανε ακόμα πιο ευχάριστη τη βραδιά
Αν θέλετε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες περάστε από το
album.
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα που μας κάνατε. Μπορεί χτες να μην μου τυχε ο Amstrad αλλά σίγουρα έφυγα πιο κερδισμένος
Καλή χρονιά παιδιά!
(Είμασταν γύρω στα 60 άτομα!)