Κοπή Πίτας 2012 - Αθήνα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπραβο παιδια.. χαιρομαι πολυ που περασατε τέλεια!!! Παντα τέτοια! θερμα συγχαρητήρια και στο νικητή!
 
@Pooky Γιώργη τον θυμήθηκα και εγώ όταν ήμασταν στο μαγαζί.

Μάλλον δεν θα μπόρεσε λόγω άσχημου καιρού (και καλύτερα γιατί νομίζω έχει μηχανή και απο χαλκιδα με βροχή ειναι δύσκολη διαδρομή)

Επίσης είχα διαβάσει στο chatbox ότι τελείωνε η αδεία του και θα γύριζε στην δούλευα του εκείνη την μέρα νομίζω.
 
Του εστειλα ενα ΠΜ το πρωι. Δεν μου εχει απαντησει ακομα...εικαζω μοτοσυκλετιστικες δυσκολιες
 
Βλέπω ήσασταν πάρα πάρα πολλοί!Σίγουρα περισσότεροι από 60 από ότι φαίνεται στις photos!!!!!!!!!!
 
Πίσω στα πάτρια εδάφη!

Θα ήθελα να γράψω πάρα πολλά: να σας πω πόσο χάρηκα που σας γνώρισα, πόσο ζεστή είναι η παρέα σας, πόσο όμορφη είναι η φιλοξενία σας, πόσο τέλεια πέρασα... Όμως, δε νομίζω ότι χρειάζεται - βλέπω τη φάτσα μου στις φωτός και νομίζω ότι όλα μου τα συναισθήματα είναι έκδηλα!

Χάρηκα που επιτέλους γνώρισα τον phil_vr (από τα καλύτερα παιδιά!), το Maddog (αν και παιδί της sega, του το συγχωρώ γιατί είναι εξίσου εγκάρδιος, όπως όταν γράφει στο πληκτρολόγιο!), τον Pooky (μας βλέπω υπερχρεωμένους με τα Mac αγκαλιά, μιας και κάναμε το κόμμα των υπέρμαχων της Apple), τον Stavro (που επιτέλους του εξομολογήθηκα ότι οι συλλογές του είναι άξιες θαυμασμού & παρεπιπτόντως, συγχαρητήρια για το φλουρί! Με γεια το μηχάνημα! ), τον Angel_grig (κάποια στιγμή σε μπέρδεψα κιόλας με το Σταύρο!), τον Bspus (που για αρκετή ώρα είχα τη χαρά να συζητήσω μαζί του α) για το αβατάρ του! & β) για το αγαπημένο μου θέμα: υπολογιστές!), τον Cutlaroc, (κλασικά, πιάσαμε λινουξοσυζήτηση!)! Εύφημος μνεία στον αγαπητό Rinus Cesar, που μας εφοδίασε και με το πανέμορφο cd του! Εδώ κλείνει η πρώτη γύρα!

Εντύπωση μου έκανε ο μεγάλος Don Dokken, που όπως εύστοχα είπε ο Wally, είναι ο Don Dokken! :D

Αν και ίσα που προλάβαμε να συστηθούμε: Respect! (αυτές οι 2 γραμμές μόνο για τον Don!)

Χάρηκα που είδα τη Maverick (δυστυχώς, στα πεταχτά!) καθώς προσπαθούσα να προλάβω να σας γνωρίσω όλους!

Το αμέσως επόμενο πηγαδάκι, είναι τα αγαπημένα μου κορίτσια του φόρουμ: Juanita (που επιτέλους γνωριστήκαμε κι από κοντά & μπόνους, μοιράζαμε τις πίτες στον κόσμο - α λά στυλ "η πιο καλή γκαρσόνα"! ), η Krios μου (η ρετρό καλλιτέχνις μας, που πέραν των άλλων, μου έδωσε και μου δίνει ενίοτε τα "φώτα" της με τη φωτογραφία!), την Abbey (παλαιό μέλος του φόρουμ, που επίσης χάρηκα που τη γνώρισα!), το Χριστινάκι μετά της κορούλας της (και πάλι πολύχρονη! Α! Το γλυκό ήταν μια ζωγραφιά!) & τον Sonic, που πιάσαμε μια γρήγορη κουβέντα για τους αιώνιους: Sonic & Mario! :D Εδώ κλείνει και η δεύτερη γύρα!

Στα έξτρας:

α) Amigovios - Retrofan - Ntsmrtz: Το απόλυτο γέλιο! Respect στις games συνήθειες των παιδιών & το άπειρο γέλιο με την αγαπητή Retrofan που μας περιέγραφε το επεισοδιακό τέλος της σκλάβας ιζάουρα (αν το λέω και καλά! :p ) και πώς κατόρθωσε να παρακάμψει το Μαγκάϊβερ του ξαδέλφου της!

β) Επιτέλους, γνώρισα τον καπετάνιο μου, τον Circleag! Γλυκός κι ευγενικός, όπως και η παρουσία του πίσω από το πληκτρολόγιο! Γι' ακόμα μια φορά με είπε να μην το λέω καπετάνιο, αλλά δυστυχώς είναι έκφραση οικειότητας πλέον! Κοίτα να το συνηθίσεις, καπετάνιε μου! #)

γ) Χάρηκα που ξαναείδα τον φωτογράφο ("Φωτογράφεεεεεε, τράβα μια φωτογραφίααααα!) Αντώνη aka Shock! Η θερμή υποδοχή του με συγκίνησε, κι ας είχαμε συναντηθεί μόνο μια φορά πριν!

δ) Γνώρισα τον Wally (να σε πω ότι δε σε φανταζόμουν έτσι - μεταξύ μας!), ευγενικός και διακριτικός!

ε) Επιτέλους - επιτέλους - επιτέλους, γνώρισα μια από τις μεγάλες μου "αδυναμίες", τον Herco! :flower: Μετά από άπειρες λινουξο-συζητήσεις και παρόλο που του χάλασα την καρδιά που στράφηκα στην σκοτεινή πλευρά της δύναμης (τα Mac!), κατορθώσαμε και γνωριστήκαμε από κοντά! Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να περιγράψω τη χαρά μου, γιατί σαν το Herco, παιδί δεν βρίσκεται!

στ) Last, but not least, δε μπορώ ν' αφήσω απ' έξω την Caprice, την οποία επίσης έβλεπα πρώτη φορά! Ευχαριστώ θερμά για όλη τη βοήθεια & όλη την εξυπηρέτηση! Μέχρι το τέλος του διημέρου, μπορώ να πω ότι έκανα ακόμα μια πολύ καλή φίλη στην Αθήνα! #)

Στις μικρές λύπες, η απουσία του Ρηγανάκου & του Alkis21 (περαστικά!), που έχασε μια εκπληκτική κουβέντα πάνω στα adventures μεταξύ εμού - Kambias - Ntsmrtz - Amigoviou.

Θα ήθελα να πω πολλά και καλά, για πολλούς! Φοβάμαι ότι δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους, όσους είδα τους είδα λίγο στα πεταχτά & ενδεχομένως να έχω ξεχάσει/μπερδέψει κάποιον! Ζητώ ταπεινά συγνώμη εκ των προτέρων - καταλαβαίνετε, εμείς στη Θεσσαλονίκη 12 - 15 άτομα είμαστε όλοι κι όλοι - Είναι δύσκολο να χάσουμε το λογαριασμό!

Ευχαριστώ προσωπικά που με δεχτήκατε στην παρέα σας και με κάνατε να ξεπεράσω το γνωστό τρακ των γνωριμιών & εύχομαι ολόψυχα και του Χρόνου με Υγεία! :)
 
αν και αυτοπεριορίστικα σε ρόλο εξωτερικού παρατηρητή :xm: (πάρα πολλά άτομα,είμαι και άτολμος γενικά οπότε αναμενόμενο) η βραδιά ήταν πολύ καλή!

χάρηκα που γνώρισα τον WalkerYannis και τον teras1956 ( ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τις φωτογραφικές :) ) ,να πω επίσης συγχαρητήρια σε αυτόν που κέρδισε το φλουρί και τον amstrad! (btw το συναίσθημα του να έχεις,και να ζαχαρώνεις,ένα amstrad δίπλα σου και ξαφνικά να το βλέπεις να φεύγει μακριά σου είναι απαίσιο :precry: :D ) .

και του χρόνου λοιπόν!,ελπίζω σε ένα πιο ανοιχτό χώρο :D .
 
Περιγραφεικοτατη!!!!!! :) Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αγαπητη Μαριανα...απλα :worship: μπροστα σου (και στα τριγωνα Πανοραματος) :D .Να ειμαστε καλα και γεματοι υγεια και να ξανανταμωσουμε και του χρονου!
 
D@redevil είπε:
Στις μικρές λύπες, η απουσία του Ρηγανάκου & του Alkis21 (περαστικά!), που έχασε μια εκπληκτική κουβέντα πάνω στα adventures μεταξύ εμού - Kambias - Ntsmrtz - Amigoviou.
:( Δεν θέλω να γράψω αρνητικά συναισθήματα στο κατά τα άλλα εκπληκτικό αυτό thread, πιστεύω ότι καταλαβαίνετε όλοι πόσο ήθελα να παραβρεθώ. Γι' αυτό και περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για να ακυρώσω μήπως και έπεφτε ο καταραμένος πυρετός αλλά φευ... Τουλάχιστον σας καμαρώνω στις φωτογραφίες, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες!
 
alkis21 είπε:
:( Δεν θέλω να γράψω αρνητικά συναισθήματα στο κατά τα άλλα εκπληκτικό αυτό thread, πιστεύω ότι καταλαβαίνετε όλοι πόσο ήθελα να παραβρεθώ. Γι' αυτό και περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για να ακυρώσω μήπως και έπεφτε ο καταραμένος πυρετός αλλά φευ... Τουλάχιστον σας καμαρώνω στις φωτογραφίες, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες!
Και το καταλαβαίνουμε, και το ξέρουμε! Να είμαστε όλοι γεροί και κάτι μου λέει ότι θα μας ξαναδοθεί η ευκαιρία.

Και πάλι τα περαστικά μου! :)
 
Για άλλη μια φορά περάσαμε καταπληκτικά με την μεγαλύτερη μέχρι τώρα προσέλευση μελών .

Ναʼμαστε όλοι καλά και ραντεβού στην επόμενη συνάντηση.
 
pooky(1) είπε:
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Ο Rygar που ήταν να έρθει τι έγινε; Επικοινώνησε κανείς μαζί του, διότι ούτε μέσα δεν τον έχω δει.......

circleag είπε:
@Pooky Γιώργη τον θυμήθηκα και εγώ όταν ήμασταν στο μαγαζί.
Μάλλον δεν θα μπόρεσε λόγω άσχημου καιρού (και καλύτερα γιατί νομίζω έχει μηχανή και απο χαλκιδα με βροχή ειναι δύσκολη διαδρομή)

Επίσης είχα διαβάσει στο chatbox ότι τελείωνε η αδεία του και θα γύριζε στην δούλευα του εκείνη την μέρα νομίζω.
Η caprice φταίει!! Με είχε βαλει πρώτο στη λίστα ΧΩΡΙΣ νουμερο, άρα ρε παιδιά πως θα έρθω;;; :D

Δε θα ερχόμουν με μηχανή με τίποτα γιατί έβρεχε του σκοτωμού. Σήμερα γύρισα στη δουλειά μετά από 21 μερες.

Λοιπον, θα σας πω. Ξεκίνησα με το αυτοκίνητο μεσα σε καταρρακτώδη βροχή. Πηγα μεχρι Θησείο και εκεί βαζω GPS. Ελα όμως που το ρημαδι το πρόγραμμα μου έλεγε συνεχώς ότι με βαση τις ρυθμίσεις για την πινακίδα μου δε μου επιτρέπεται να κυκλοφορήσω στο δακτύλιο!! Πσάχνω από δω πσάχνω από κεί, η ώρα πέρναγε και είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι. Ηταν ήδη 8, και είχα ξεκινήσει από 18.30. Σε καποια στιγμή βρίσκω στις ρυθμίσεις της διαδρομής (όχι τις ρυθμίσεις του προγράμματος που κανονικά θα έπρεπε να είναι) για την πινακίδα, τη δηλώνω μονή και ζυγή (το επέτρεπε το πρόγραμμα για καποιο λόγο), αλλά παλι το ίδιο! Ρε παιδιά λεω, μα αφου δεν είμαι Αθηναίος!! Αφηνω την ένδειξη στο χάρτη να υπαρχει και πηγαινα κοιτώντας καθε τόσο που έπρεπε να στρίψω, έλα όμως που δε μπορούσα να βρω με τίποτα το σημείο!!! Είχε παει η ώρα 9 παρά και τα νεύρα μου τσατάλια, σε καποια στιγμή σκέφτηκα ότι θα είχατε κόπσει την πίτα, φούντωσα και πηρα το δρόμο της επιστροφής. Χτες μπηκα για λίγο, διάβασα για τον πανικό που επικράτησε, απογοητεύτηκα και δεν ξαναμπήκα :D . Ετσι είχε η φάση. Στεναχωρήθηκα αφάνταστα, ήθελα να δω και τα αλλα παιδιά που είχα να τα δω χρόνια (ambudare, alucard, phil). Τεσπα, να'μαστε καλά, να΄χουμε δουλειές, και θα τα πούμε σε καποια συναντηση.

Αφτα...
 
Όχι ρε Νικολά....... :(

στεναχωρήθηκα τώρα!

Όμως, όπως το είπες υγειά να υπάρχει και συναντήσεις γίνονται πολλές!

Να σαι καλά φίλε!
 
Βρε παλαβέ, ήξερα ότι έχεις μηχανή και έλεγα μη σου έκατσε καμιά στραβή με τη βροχή. Τόσα τρελά γίνονται!

Εσύ να είσαι καλά και συναντήσεις θα βρούμε! Αλλά, ρε παιδάκι μου, ούτε Πόντιος να ήσουνα!!!!!! :p
 
Μιλάμε για πολύ κόσμο! Ωραία..! Κάποιους τους θυμόμουν από προηγούμενες συναντήσεις, κάποιους άλλους μου τους σύστησε η caprice και η retrofan.

Ο χώρος ωραίος, λίγο μικρός αλλά βοηθούσε την επικοινωνία και την κουβέντα μεταξύ των μελών!

Οι μουσικές επιλογές του dj σύναδαν απόλυτα με τα γούστα τα δικά μου (νομίζω και του cutlaroc)

Στην επακόλουθη μασαμπούκα, είχαμε αρκετές αποχωρήσεις. Παρόλα αυτά, η παρέα με d@redevil-kambia-retrofan-amigovios ήταν διασκεδαστικότατη!

D@redevil είπε:
μια εκπληκτική κουβέντα πάνω στα adventures μεταξύ εμού - Kambias - Ntsmrtz - Amigoviou.
και για να δώσω μία ιδέα του τι ειπώθηκε: μπορεί η σειρά monkey island, GK 1+2, Phantasmagoria1+2, Sanitarium, Planescape torment και άλλα που ειπώθηκαν και δεν θυμάμαι να είναι κορυφαία, αλλά εμένα μου αρέσουν επίσης πάρα πολύ τόσο τα 5 της σειράς myst όσο και τα 2 της σειράς schizm. Και ναι, το παραδέχομαι... το longest journey με κούρασε με την πολυλογία του.

Αυτά. Και του χρόνου με υγεία και (ακόμα) περισσότερα μέλη! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τωρα είδα και τις φωτογραφίες και είμαι πολύ απογοητευμένος :( .

Αληθεια κανένα βίντεο έχουμε;
 
Στην αρχη δεν μου πολυαρεσε ο χωρος.Οταν μπηκαμε ειδαμε 50 ατομα να ειναι μαζεμενοι σε εκεινη την γωνια!...

Μεσα σε λιγα λεπτα αλλαξα γνωμη. Τελικα ηταν πολυ πετυχημενη η επιλογη του "Σταυλου"- βοηθησε και ο Dj σ'αυτο...

Ελπιζω οι επομενες συναντησεις να ειναι σαν κι αυτη...

Να ευχαριστησω τον Herco,τον Shock και τον Circleag που μας υποδεχτηκαν καθως μπαιναμε...

Α! και παλι χρονια πολλα στην Χριστινα και ευχαριστουμε για το γλυκο!...
 
Rygar είπε:
Ετσι είχε η φάση. Στεναχωρήθηκα αφάνταστα, ήθελα να δω και τα αλλα παιδιά που είχα να τα δω χρόνια (ambudare, alucard, phil).

Η νέα τεχνολογία είναι του διαόλου. Οι retroμανιακοί τα γνωρίζουν αυτά :)

Θα τα πούμε την επόμενη, να είσαι καλά :)
 
ntsmrtz είπε:
και για να δώσω μία ιδέα του τι ειπώθηκε: μπορεί η σειρά monkey island, GK 1+2, Phantasmagoria1+2, Sanitarium, Planescape torment και άλλα που ειπώθηκαν και δεν θυμάμαι να είναι κορυφαία, αλλά εμένα μου αρέσουν επίσης πάρα πολύ τόσο τα 5 της σειράς myst όσο και τα 2 της σειράς schizm. Και ναι, το παραδέχομαι... το longest journey με κούρασε με την πολυλογία του.
Τελικά είχε και κάτι καλό η απουσία μου... δεν εκσφενδονίστηκαν μπουκάλια μπύρας και κομμάτια βασιλόπιτας ένθεν και ένθεν στο μαγαζί! :animlaugh:
 
Stratulator είπε:
Να ευχαριστησω τον Herco,τον Shock και τον Circleag που μας υποδεχτηκαν καθως μπαιναμε...
Πριν μπουμε με τον maxouli, στην πορτα υπηρχε ενας τυπος με αγερωχο υφος που αμεσως σε εκοβε κρυος ιδρωτας, και ελεγες "τωρα την κατσαμε, δεν μπαινουμε μεσα!"! Πορτιερης σωστοτατος, οχι οτι να ναι!! Ο λογος για τον Shock που ηταν επι της υποδοχης στην εισοδο του μαγαζιου!

Ο διαλογος ηταν καπως ετσι:

Shock: Που πανε τα παιδια?

Phil_vr: Εεεεε να στην συγκεντρωση για την πιτα.

Shock: Συγκεντρωσεις εδω φιλε γινονται μονο στο Συνταγμα. Δεν μπαινετε μεσα!

Μaxouli: Μα ειναι για το retromaniax, το φορουμ με το retro orientation.

Shock: A ναι ε? Και που ειναι τα φουξια πουκαμισα μεσα στο παντελονι, ψηλοκαβαλο τζην, η λευκη καλτσα και τo Casio ρολοϊ? Δεν μπαινετε μεσα!

Θα ειχαμε μεινει στην απ εξω δηλαδη και ευτυχως που μου εκοψε και του ειπα την μαγικη φραση "Ε, ξερεις, ειμαστε γνωστοι του Alan Sugar!!"

Εκει ο Shock ανασκουμπωθηκε, και μας υποδεχτηκε λες και ανοιγαμε Ολυμπιαδα λεγοντας "Και δεν το λεγατε τοση ωρα βρε παιδια πως ειστε στου Alan την παρεα? Μεσα εχουμε το καλυτερο τραπεζι, ειναι reserve θα δειτε και στημενους τους Amstrad πανω, πρωτο τραπεζι πιστα!!" :)

Παρεβλεψα εντελως πως ο Shock στεκοταν αδιαμαρτυρητα στην πορτα οδηγωντας τον κοσμο προς την σωστη κατευθυνση! Παροτι τσιμπουσε το κρυο εκεινο το βραδυ, ηταν εκει ακλονητος επι το εργο και του αξιζουν ευσημα για το κομματι αυτο. Δεν ξερω αν αλλα παιδια βοηθησαν σε αυτο τον Shock, αλλα αν αφησα καποιον απ εξω megathanx για αλλη μια φορα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα