Κοπή της πίτας 2009 - After Math

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
exetlaios είπε:
Ναι, τον φαντάζομαι να λέει (η φωνή με ηχώ) :
ΑΝΤΩΝΗ ! ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ !
xaxaxa

δεν παλεύστε ρεεεε

δεν σας λέω όμως ποιο σημείο του σώματος ήταν...αυτός που έφαγε το κομμάτι του Χριστού καλά να πάθει μουαχαχαχα :rofl: :rofl:
 
Gryzor είπε:
Αύριο θα ανεβάσω ίσως και το βίντεο... αν βρω πώς να μετατρέψω 1 γκιγκα από .mov σε κάτι πιό εύπεπτο.
Ρίξτο όπως είναι!!!!!!!!

Το video, που είναι το video; :D
 
Να ζητήσω και δημόσια συγγνώμη για την απουσία μου (privately το έκανα ήδη στον Ηρακλή), αλλά αν ξεκινούσα από Ηράκλειο την ώρα που τελείωνα προπόνηση, όταν έφτανα Θησείο δεν θα έβρισκα ούτε το... μαχαίρι με το οποίο κόψατε τη... ρετρόπιτα, ενώ και οι περισσότεροι θα είχατε αποχωρήσει...

Επιφυλάσσομαι για επόμενη συνάντηση για να γνωρίσω όσους δεν ξέρω ήδη (κάποιους τους ξέρω και από το mame.gr), αρκεί όπως είπα να παραβρίσκεται κι ο theoritikos για να μη νιώθω ο "βενιαμίν" της παρέας...
 
Ωραίος ρε Θέμη !

Το κατεβάζω ήδη...
 
Εγώ δεν το βλέπω αυτο το βίντεο. :shake:

Γιατι..? :wait2:

Θελω και εγώ να το δω :cry: :cry: :cry:
 
Υπομονή, τώρα ανέβηκε και ακόμα δεν είναι διαθέσιμο. Από λεπτό σε λεπτό...

[ΕDIT] Er.... "This video has been removed due to terms of use violation. Rejected (length of video is too long)"

15 λεπτά πολύ μεγάλο;;;;; Πόσο είναι το όριο; Θα ορκιζόμουνα ότι έχω δει αρκετά μεγαλύτερα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομίζω πως είναι το πολύ 10'.

Χώρισέ το σε δύο μέρη.
 
παιδιά δεν μπορώ να το δω με κανέναν τρόπο...
 
Ρε όλο τη πίτα τραβάγατε; Τις ανωριμότητες που κάναμε στο παρασκήνιο δεν τις αποθανατίσατε; :D :D
 
έξακολουθω να μην μπορώ να δω...... :shake:
 
Pooky είπε:
Ρε όλο τη πίτα τραβάγατε; Τις ανωριμότητες που κάναμε στο παρασκήνιο δεν τις αποθανατίσατε; :D :D
τις μυτιές με την άχνη?? μην σκας, θα μείνουν ανεξίτηλες στη θύμησή μας!!!!

:D
 
Χα χα και να ήταν μόνο αυτές!!!!!!!!!!!!!!!
 
Μιας και τώρα είδα την είδηση που έβαλε o Wally για την κοπή, έχοντας βάλει στη βιτρίνα και την πίτα μας, πρέπει να δικαιολογήσω την ύπαρξη μεγάλου αριθμού δαχτυλιών στην κάτω δεξιά γωνία της. Φτάνοντας λοιπον στο καφέ, είπα να την τραβήξω 1-2 πλάνα, πρωτού την κατασπαράξουν τα όρνεα. Ανοίγοντας το καπάκι της συσκευασίας, είδα ένα "3 ΧΡΟ..." , ενα "RETROMA...." και ενα "20..." και φυσικά μου'πεσε το σαγώνι!! Τα σοκολατένια γράμματα είχαν φύγει από τη θέση τους καθώς δεν ήταν δυνατόν να κολλήσουν επάνω στην αχνη ζάχαρη, και είχαν μαζευτεί σ'εκείνο το σημείο. Οι δαχτυλιές είναι δικές μου στην προσπάθεια να τα τακτοποιήσω. Μετά πήρα μια χαρτοπετσέτα (αχρησιμοποίητη, μην ανησυχείτε) και άρχισα να σβήνω τα ίχνη, αλλά αυτό κατέστη μάταιο. Το νούμερο 9 μας έσπασε στη μέση, αλλά ευτυχώς το φτιάξαμε.

Πάντως ηταν πολύ ωραία (η πίτα και η γεύση της), δε μπορεί να το αρνηθεί αυτό ουδείς.

Επίσης, πρέπει να δικαιολογηθώ και για το κακό βίντεο (δεν το έχω δει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος) καθότι δεν είμαι ειδικός, δεν έχω σταθερό χέρι, και ίσως να λέω και αρλούμπες κατά τη διάρκεια. Δεν τράβηξα κάτι άλλο πέρα από την πίτα, γιατί θεώρησα ότι, βλέποντας 6-7 άτομα με κινητό και το Μανο με handycam, κάποιος θα τραβούσε βίντεο από τα παρασκήνια. Αλας! Ολοι φώναζαν Ορνέλα, γι'αυτό και ίσως να είναι το μοναδικό βίντεο. Του χρόνου θα είμαστε (να'μαστε καλά πρώτα ο Θεός) πιο οργανωμένοι, θα έχουμε και ελικόπτερο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να εισαστε καλα παιδια, που καταφερατε να μας χαρισετε λιγο απο το κεφι και την ατμοσφαιρα που φτιαξατε στην ομορφη αυτη συνγκεντρωση. Οι φωτο ειναι απιστευτες, και καταφερατε αλλη μια φορα να "μπηξετε" μαχαιρι σε ολους εμας που θελαμε να βρισκομαστε κοντα σας, αλλα ηταν αδυνατο να γινει!!! :) Τουλαχιστον επεσε και αλλο μαχαιρωμα στις βασιλοπιτες που απο οσο καταλαβα.. τσακιστηκαν επιμελως!! Malvina, megathanks που εξαφανισες και το δικο μου κομματι! Για του χρονου, 2 πιτες θα ειναι πολυ λιγες οποτε θα παμε σε συνταγη απο τα Παιδια απο την Πατρα.. "Φιλε πιανεις δυο πιτες σε παρακαλω? Οχι δυο.. τρεις!!"

Simonkey.. το μπλουζακι σου ειναι ενας απο τους πολυ μεγαλους λογους που νιωθω ασχημα που εχασα και αυτη την συναντηση!!! :)

DINO είπε:
Μπράβο ρε παιδιά και του χρόνου με υγεία να σμίξουμε και οι υπόλοιποι που δεν μπορέσαμε να παρεβρεθούμε!
Η καλυτερη ευχη ειναι αυτη! Του χρονου αν πανε ολα καλα DINO, θα εχουμε και κομματι του Αη-tari, καθως ειμαι σιγουρος οτι θα κανουμε οτι μπορουμε για να παρεβρεθουμε και εμεις!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
phil_vr είπε:
ΝSimonkey.. το μπλουζακι σου ειναι ενας απο τους πολυ μεγαλους λογους που νιωθω ασχημα που εχασα και αυτη την συναντηση!!! :)
Σ'αλλους εξέχει το δασύτρυχο στήθος τους, του Σπύρου εξείχε το logo του Αη-τάρι (ντάρι ντάρι)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα