Μιας και τώρα είδα την είδηση που έβαλε o Wally για την κοπή, έχοντας βάλει στη βιτρίνα και την πίτα μας, πρέπει να δικαιολογήσω την ύπαρξη μεγάλου αριθμού δαχτυλιών στην κάτω δεξιά γωνία της. Φτάνοντας λοιπον στο καφέ, είπα να την τραβήξω 1-2 πλάνα, πρωτού την κατασπαράξουν τα όρνεα. Ανοίγοντας το καπάκι της συσκευασίας, είδα ένα "3 ΧΡΟ..." , ενα "RETROMA...." και ενα "20..." και φυσικά μου'πεσε το σαγώνι!! Τα σοκολατένια γράμματα είχαν φύγει από τη θέση τους καθώς δεν ήταν δυνατόν να κολλήσουν επάνω στην αχνη ζάχαρη, και είχαν μαζευτεί σ'εκείνο το σημείο. Οι δαχτυλιές είναι δικές μου στην προσπάθεια να τα τακτοποιήσω. Μετά πήρα μια χαρτοπετσέτα (αχρησιμοποίητη, μην ανησυχείτε) και άρχισα να σβήνω τα ίχνη, αλλά αυτό κατέστη μάταιο. Το νούμερο 9 μας έσπασε στη μέση, αλλά ευτυχώς το φτιάξαμε.
Πάντως ηταν πολύ ωραία (η πίτα και η γεύση της), δε μπορεί να το αρνηθεί αυτό ουδείς.
Επίσης, πρέπει να δικαιολογηθώ και για το κακό βίντεο (δεν το έχω δει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος) καθότι δεν είμαι ειδικός, δεν έχω σταθερό χέρι, και ίσως να λέω και αρλούμπες κατά τη διάρκεια. Δεν τράβηξα κάτι άλλο πέρα από την πίτα, γιατί θεώρησα ότι, βλέποντας 6-7 άτομα με κινητό και το Μανο με handycam, κάποιος θα τραβούσε βίντεο από τα παρασκήνια. Αλας! Ολοι φώναζαν Ορνέλα, γι'αυτό και ίσως να είναι το μοναδικό βίντεο. Του χρόνου θα είμαστε (να'μαστε καλά πρώτα ο Θεός) πιο οργανωμένοι, θα έχουμε και ελικόπτερο.