Αλήθεια είναι μαζί με το Μάνο είχαμε πάει.Maddog είπε:Εσύ είσαι αθεόφοβος ρε. Εδώ στο νοσοκομείο είχες έρθει να με δεις και την έπεφτες στην νοσοκόμα.
Pooky είπε:Αλήθεια είναι μαζί με το Μάνο είχαμε πάει..
Γιατί φυσικά πάντα ισχύει η αρχή: "Άμα με δεις να μη παίζω με τα μπλιμπλίκια μου, ψάξε να δεις τι συμβαίνει".(Που αλλού θα έβρισκα γυναίκα που θα ήταν άνετη σε σπίτι με 30 κονσόλια και 4 υπολογιστές ακόμα και στο σαλόνι;;;; )
Playmolover είπε:Κάποιο άλλο καλοκαίρι όπου γούσταρα μια κοπέλα η οποία ήταν θανατική λεσβία και πολέμια των αντρών. Τελικά ήπιαμε σαν καλοί φίλοι ένα ποτό, εγώ, αυτή και η γκομενά της και μου εξηγήσανε. Πρέπει να πήγαινα Γ' γυμνασίου - Α΄λυκείου.
Μπορεί να ήταν κανείς που μέτραγε για μισή μερίδα ή για την ακρίβεια για 1/3 της μερίδας.Captain Kal είπε:Καλά το 1769 το καταλαβαίνω. Το 0,3 τι σημαίνει?:what:
γαμώ τις ατάκες! Θα την γράψω στο ατακολόγιο για να την χρησιμοποιήσω σε περίπτωση ανάγκης!Playmolover είπε:Στην Γ' Λυκείου από μια κοπέλα η οποία μου είχε πει το θεϊκό "Με το να μου λες οτι μ'αγαπάς το μόνο που πετυχαίνεις είναι να μου ασκείς πίεση..."
manos426f είπε:...κοιτάζανε ο ένας τον άλλο,χώρια που αρχίζανε μετά τα "έχει καμιά καλή φίλη να μας γνωρίσεις ;" Nαι ρε,έχει,αλλά την θέλω κι αυτήν για την πάρτη μου,αν τα καταφέρω,κακό είναι ;;
Pooky είπε:Θυμάμαι ακόμα την ατάκα που πέταξα σε μια κοπέλα στο σχολείο. "Θες να τα φτιάξουμε; Έχω και διπλοκάσσετο για αντιγραφή παιχνιδιών του Spectrum. " :flower:
LIONHEART είπε:...η με κατι γκομενες σε ενα μπαρακι που το παιζαν δηθεν και της κερασαμε για σπασιμο σφηνακια με νερο!!
ΑπιστευτοLIONHEART είπε:με κατι γκομενες σε ενα μπαρακι που το παιζαν δηθεν και της κερασαμε για σπασιμο σφηνακια με νερο!!