Η κατάσταση είχε δουλευτεί πολύ καλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες...
Πολλά μηνύματα είχαν ανταλλαγεί και από τις δύο πλευρές!
Το εγκεφαλικό παιχνίδι που έζησα δεν είχε προηγούμενο.
Άλλοτε ένοιωθα να χάνονται τα πάντα και άλλοτε αυτήν να με οδηγεί χεράκι χεράκι... :flower:
Έτσι τελικά αισίως κανονίστηκε μια πολύ υποσχόμενη συνάντηση. Τι υποσχόμενη δηλαδή...τελειωμένη υπόθεση αφού πλέων η πάσα μου είχε δοθεί σαφώς, και η μπάλα ήταν πια στην δική μου περιοχή.
Τίποτα δεν μπορούσε να πάει άσχημα εκείνη τη νύχτα. Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει το πεπρωμένο... :heartcloud:
Έφτασα στο συμφωνημένο σημείο πρώτος και περίμενα αυτήν να φανεί.Πήγαμε σε μια καφετέρια και αυτό ήταν...Τι κάνουμε τώρα; Μάλλον θα περιμένει από εμένα την κίνηση..αλλά πως να την κάνω έτσι απότομα αφού η συζήτηση έχει ξεφύγει περί ανέμων και υδάτων;;;
Η ώρα περνά και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και σε λίγο θα πούμε καλή νύχτα ... πρέπει να δράσω!!! Σκύβω προς το μέρος της την πιάνω απαλά από τους ώμους και προσπαθώ να την φιλήσω.. Μα τι στο καλό;;;
πως απέτυχα έτσι;;Αντί να πετύχω το στόχο μου βρεθήκαμε να ακουμπάμε μάγουλο με μάγουλο!!!! Ωχ!! Δεν χάθηκαν όλα σκέφτηκα !! Με ψυχραιμία τραβιέμαι πίσω και προσπαθώ να τη φιλήσω πιο συγκεντρωμένα αυτή τη φορά, για να βρεθώ ξανά με μια ελαφριά κλίση του κεφαλιού της στη ίδια πάλι θέση.... Μείναμε περίπου μισό λεπτό σε αυτό το χαριτωμένο cheek to cheek- αρκετός χρόνος για να την ακούσω να μου λέει " με φέρνεις σε δύσκολη θέση!" :nono:
Συγνώμη λάθος πληροφόρησης!!! Αλλάζω γραμμή πλεύσης!!!
Την οδήγησα σπίτι της και στάθηκα 3 μέτρα μακριά από την πόρτα της...
Μου είπε μετά: "ελπίζω να μου ξανατηλεφωνήσεις...."
:rant:
Περπατώντας απογοητευμένος και στεναχωρημένος μέσα στη νύχτα προς το σπίτι έλεγα τον πόνο μου από το κινητό στον καλύτερο μου φίλο... "Μα τι θέλουν τελικά οι γυναίκες;; Δεν είμαι τρελός!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!!!!!!!"
Θα μου μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μου η αμήχανη έκφραση της γκαρσόνας που διαισθάνθηκε το βατερλό που έγινε σε εκείνο το τραπέζι...