Turrican είπε:
Μα...!!! Λέτε βρε παιδιά;;; Λέτε;;; :animeek:
Λέμε!
Και ας δούμε και τα γεγονότα ξανά με ψύχραιμο και κριτικό μάτι:
Turrican είπε:
Η κατάσταση είχε δουλευτεί πολύ καλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες...Πολλά μηνύματα είχαν ανταλλαγεί και από τις δύο πλευρές!
Το εγκεφαλικό παιχνίδι που έζησα δεν είχε προηγούμενο.
Άλλοτε ένοιωθα να χάνονται τα πάντα και άλλοτε αυτήν να με οδηγεί χεράκι χεράκι...
The doctor says: αν δεν γούσταρε καθόλου, δεν θα έπαιζε δύο εβδομάδες, ειδικά αν σε κάποια σημεία σε οδήγησε κιόλας...θα έπρεπε να είναι πολύ bitch για να λειτουργήσει έτσι απλώς για να διασκεδάσει.
Turrican είπε:
Έτσι τελικά αισίως κανονίστηκε μια πολύ υποσχόμενη συνάντηση. Τι υποσχόμενη δηλαδή...τελειωμένη υπόθεση αφού πλέων η πάσα μου είχε δοθεί σαφώς
The doctor says: Δέχεται να βγείτε μετά από 2 εβδομάδες ψηστήρι και έχεις και το αίσθημα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πιθανώς σωστό αίσθημα. Σιγά μην έβγαινε αν δεν της άρεσες. Γιατί να το κάνει; Για να πιεί τζάμπα καφέ; Για να αναλύσετε το Κυπριακό; Αν ήθελε να σου ρίξει χυλόπιτα, εδώ ήταν το πιθανότερο σημείο να το κάνει. Δηλαδή θα μπορούσε απλώς να αρνηθεί με κάποιον τρόπο να βγει μαζί σου.
Turrican είπε:
Η ώρα περνά και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και σε λίγο θα πούμε καλή νύχτα ... πρέπει να δράσω!!! Σκύβω προς το μέρος της την πιάνω απαλά από τους ώμους και προσπαθώ να την φιλήσω
The doctor says: Έδρασες υπό πίεση και μάλλον την αιφνιδίασες. Πιστεύω ότι περίμενε πρώτα λεκτική "επίθεση" και όχι αμέσως σωματική επαφή που ενίοτε προκαλεί φόβο. Δηλαδή να ακούσει ότι την αγαπάς κλπ κλπ κλπ. Κάτι πιό "ρομαντικό" από απευθείας σιωπηλό φιλί.
Turrican είπε:
Μα τι στο καλό;;; πως απέτυχα έτσι;;Αντί να πετύχω το στόχο μου βρεθήκαμε να ακουμπάμε μάγουλο με μάγουλο!!!! Ωχ!! Δεν χάθηκαν όλα σκέφτηκα !! Με ψυχραιμία τραβιέμαι πίσω και προσπαθώ να τη φιλήσω πιο συγκεντρωμένα αυτή τη φορά, για να βρεθώ ξανά με μια ελαφριά κλίση του κεφαλιού της στη ίδια πάλι θέση....
The doctor says: δεν απέφυγε εντελώς την σωματική επαφή παρά τον αιφνιδιασμό και μάλιστα επανέλαβε ακριβώς την ίδια κίνηση για δεύτερη φορά (που λογικά ο αιφνιδιασμός είχε υποχωρήσει έστω και λίγο, οπότε θα ήταν ικανότερη να αποφύγει πλήρως την επαφή αν δεν την ήθελε καθόλου). Αν είχε ενοχληθεί πραγματικά από την κίνηση σου, στην δεύτερη απόπειρα ήσουν ισχυρός υποψήφιος για σπρώξιμο μακριά ή ακόμα και χαστούκι.
Turrican είπε:
Μείναμε περίπου μισό λεπτό σε αυτό το χαριτωμένο cheek to cheek- αρκετός χρόνος για να την ακούσω να μου λέει " με φέρνεις σε δύσκολη θέση!
The doctor says: Γυναίκα που θα είχε ενοχληθεί/θυμώσει με την κίνηση σου θα είχε τραβηχτεί γρήγορα σαν να κάηκε, δεν θα σπατάλαγε 30 δευτερόλεπτα cheek to cheek. Και άλλωστε στο είπε καθαρά το κορίτσι: "μου βάζεις δύσκολα"! Κοινώς "θέλω, αλλά δώσε μου χρόνο".
Turrican είπε:
Μου είπε μετά: "ελπίζω να μου ξανατηλεφωνήσεις...."
The doctor says: αν αυτό δεν είναι ανοιχτή πρόσκληση για συνέχιση της επαφής, τότε τι είναι; Πιστεύεις ότι ήθελε να μιλάτε φιλικά και μόνο; Προσωπικά αμφιβάλλω σφόδρα...
Φυσικά, αν την είχες πάρει τηλέφωνο μετά, δεν θα ήθελε να της πεις ότι όλα αυτά τα φαντάστηκε και την βλέπεις σαν φίλη που γράφεις (πάλι χυλόπιτα θα είχε θεωρηθεί). Ενδεχομένως θα ήθελε κάτι του στυλ "
Συγγνώμη για προχτές, αλλά μου αρέσεις πάρα πολύ και ίσως το παράκανα. Ελπίζω να μην με μισείς. Θέλω πολύ να ξαναβγούμε. Μήπως θα ήθελες και εσύ;"
Επαρκώς "ασφαλές" σαν προσέγγιση για μια διστακτική κοπέλα, αλλά αφήνει την πόρτα ορθάνοιχτη για συνέχιση των επαφών αν το θέλει και εκείνη!
Ελπίζω η ανάλυση μου να μην αφήνει λογικά κενά πουθενά. Ας πούνε την γνώμη τους και οι κοπέλες του forum.
Αν συμφωνούν, θα πάω να αναλάβω σύμβουλος σχέσεων.