Turrican είπε:
Αχχχ!!!! Έδωσα τα πάντα για σένανε μαντάμ ,
και τώρα je suis bossu de clos de Notre Dame. ... :icon_cry:
Ωχ, δεν ειμαι καλη στα γαλλικα και δεν μπορω να παρακολουθησω την εξελιξη του μυστηριου...
Επισης εχω την ιδια απορια με τον Vag: γιατι δεν υπαρχει επιλογη?
Mια καλη φιλη (να 'σαι καλα Queen) μολις μου θυμισε μια πολυ αστεια χυλοπιτα που εφαγα πριν 3 χρονια. Φυσικα δεν την θεωρω ακριβως χυλοπιτα, και θα καταλαβετε αμεσως τι λεω.
Πλησιαζε η περιοδος των Χριστουγεννων και ετοιμαζομουν να φυγω για τα πατρια. Ειχα κλεισει εισιτηριο με το intercity, αυτο που κανει 5 ωρες για Σαλόνικα. Τεσσερις-πεντε μερες πριν την αναχωρηση μου, ερχεται στο γραφειο ενας συναδελφος, ιδια ηλικια με μενα, Θεσσαλονικιος κ'αυτος, που θα τον ονομασω Σ. Κατι ρωτησα, ως ειθισται για τις διακοπες, ετσι συζητηση να γινεται, και ακολουθει η παρακατω στιχομυθια.
Σ: Α, φευγω κ'εγω για επανω, για διακοπες.
Μ: Σοβαρα? Ποτε?
Σ: Την Παρασκευη
Μ: Αληθεια? Κ'εγω την Παρασκευη φευγω. Παω με τρενο, εσυ πώς θα ανεβεις?
Σ: Με τρενο κ'εγω.
Μ: Αντε ρε, με ποιο τρενο?
Σ: Α, εγω πηγαινω με ενα συναδελφο απο το τμημα Χ.
.....οπως καταλαβαινετε, ειχα μεινει κοκκαλο
...τον ρωτησα με ποιο τρενο πηγαινει και μου απαντησε οτι πηγαινει με ενα συναδελφο
...δηλαδη, μου ελεγε εν ολιγης "Α, μη σου μπαινουν ιδεες να ερθεις μαζι μου, εγω παω με αλλον"
Kαι η συζητηση συνεχιζεται...
Μ: Ωραια, αλλα δεν μου ειπες με ποιο τρενο πηγαινεις?
Σ: Με το απλο (αργό).
Μ: Α, εγω πηγαινω με το Intercity, κανει μονο 5 ωρες. Το αλλο κανει πανω απο 6 ωρες και σταματαει σε καθε σταθμο.
Σ: Εμενα δεν με πειραζει να κανει πολλες ωρες γιατι εχω τον συναδελφο παρεα και περναει ευχαριστα η ωρα.
Οπως καταλαβαινετε, ειχα κουφαθει :animangry: Ομολογω οτι δεν περιμενα να φαω χυλοπιτα ενω δεν την ειχα πεσει σε κανενα :rant: Ελεος πια, ποσο ψηλα εχουν παρει τον αμανε οι αντρες στην Ελλαδα...καντε λιγο κρατι ρε παιδια, δεν παει αλλο
...!!!
Το ακομα πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι διηγουμουν αυτη την ιστορια στην καλη φιλη QueenofHearts μια μερα μεσα στον Ηλεκτρικο, ενω κατεβαιναμε απο το Μαρουσι στο Μοναστηρακι. Περιττο να σας πω οτι σε ολη τη διαδρομη ειχαμε πεθανει στα γελια, γιατι η Queen ειχε πει την εξης ατακα μολις ακουσε την ιστορια:
"Μα ποσο gay ακουγεται αυτος ο Σ???? Επρεπε να του κλεισεις το ματι και να του πεις: Ενταξει βρε αγορια, δεν θα σας ενοχλησω καθολου στη διαδρομη"...ε, δεν αντεξα και μετα δεν μπορουσα να σταματησω το γελιο
Δυστυχως δεν εχω καταφερει ακομα να γνωρισω τον ετερο συνταξιδιωτη του Σ, αλλα ξερω οτι ειναι υπαρκτο προσωπο. Α, ρε ξυλο που θελουν μερικοι