Κόκκινοι Γίγαντες - Άσπροι Νάνοι (1982)

Ευχαριστουμε για την προσβαση στο αρχειο σας κ Σιμοπουλε!!

Συγχαρητηρια και στον "πανταχου παρων" στα τηλεοπτικα, ChristosM

Περιμενουμε με ανυπομονησια!!
 
DPS είπε:
Ευχάριστα νέα! Ο ChristosM παρέλαβε σήμερααπό το γραφείο μου 100 ολόκληρα επεισόδια από τα συνολικά 197 που είχαν γυριστεί για την εκπομπή "Κόκκινοι Γίγαντες, Ασπροι Νάνοι" (1982-1986) σε κασέτες VHS άγνωστης "κατάστασης". Υποσχέθηκε να τα ψηφιοποιήσει και είμαι βέβαιος ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έχουμε τελικά αρκετές δεκάδες επεισόδια πολύ καλής ποιότητας. !
Aααα .... λιποθυμώωω !!! Δεν έχουμε λόγια για να σάς ευχαριστήσουμε κύριε Σιμόπουλε :flower:

:flower: :flower: :flower: :flower:
 
Eιναι πραγματικα απιστευτα νεα για μια εκπομπη που καταδεικνυει το μορφωτικο συναμα με το ψυχαγωγικο επιπεδο της τοτε τηλεορασης μας.


Τωρα κυνηγανε αυγα και πατανε κουμπια για να τους πεσουν τα πακετα με τα εκατομυρια,πτου σταματα.
 
Ο κυριος Σιμόπουλος, ενας ευγενεστατος και γλυκος ανθρωπος, μας δεχτηκε χθες στο γραφειο του και μου εμπιστευτηκε το αρχειο του το οποιο περιλαμβανει πολλες εκπομπες απο το αγαπημενο μας τηλεπαιγνιδι. Τον ευχαριστω πολυ για την εμπιστοσυνη του. Ευχομαι και εγω οι εγγραφες αυτες των 30 χρονων να εχουν διασωθει. Μεσα στο Σαββατοκυριακο θα ξεκινησω την θεαση και μετατροπη. Θα σας κρατω ενημερους.
 
Το ότι ο Κος Σιμόπουλος διαθέτει τον πολύτιμο χρόνο του για να μοιραστεί υλικό και αναμνήσεις μαζί μας είναι παράδειγμα προς μίμηση! :)

Σας ευχαριστούμε γι' αυτό!

@ChristosM: Αναμένουμε ό,τι νεώτερο θα έχεις να μας πεις! :flower:
 
Nα ευχαριστησω και εγω τον Κο Σιμοπουλο και τα παιδια που συναντηθηκαν μαζι του!ChristosM περιμενουμε εναγωνιως νεοτερα!!
 
ευχαριστούμε τόσο τον κύριο Σιμόπουλο που μοιράστηκε το αρχείο του μαζί μας όσο και τα μέλη που έτρεξαν για να μας το φέρουν αλλά και θα τρέξουν τόσο καιρό για να μας το ψηφιοποιήσουν!Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον christosm!
 
ChristosM είπε:
Ο κυριος Σιμόπουλος, ενας ευγενεστατος και γλυκος ανθρωπος, μας δεχτηκε χθες στο γραφειο του ...
 


Τι;;;
44rd8r5.gif


 


Πήγατε και δε με πήρατε μαζί σας;;;;
q7.gif


 

 


Μπράβο... καλοί είστε...
148fs542321.gif


 

 

 

Τέλεια!!! :d@redevil Θα έχουμε τόσα επεισόδια από το αγαπημένο μας τηλεπαιχνίδι;;;


Κύριε Σιμόπουλε, δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσουμε!!!
3120.gif
 
Η ψηφιοποίηση του τηλεπαιχνιδιού προχωράει... Δειτε πως ξεκινησαν ολα εκεινο το Νοεμβριο του 1982...

 
ευχαριστουμε πολυ τον κ.Σιμοπουλο για τη διαθεση του αρχειου του και εσενα ChristosM για τον τεραστιο κοπο που κανεις με την ψηφιοποιηση ολου αυτου του υλικου!!!!

επιτελους θα δουμε κι εμεις την εκπομπη αυτη για πρωτη φορα
 
μας γύρισες 30 χρόνια πίσω ρε Χρηστάρα!!! Σ' ευχαριστώ και πάλι για τον κόπο σου όπως άλλωστε και τον κύριο Σιμόπουλο για την προσφορά!
 
ChristosM είπε:
Η ψηφιοποίηση του τηλεπαιχνιδιού προχωράει... Δειτε πως ξεκινησαν ολα εκεινο το Νοεμβριο του 1982...
Πω πωωωω ... τι υπέροχο βιντεάκι είναι αυτόοοο !!! Αν αρχίσω να γράφω για το "πόσες αναμνήσεις μού ξύπνησε" και "πόση συγκίνηση μού προκάλεσε" ... τελειωμό δεν θα έχω !!! Και ... η έκπληξη : Το βιντεάκι είναι σε αρίστη κατάσταση !!! Ούτε ξεθωρισμένο, ούτε θαμπό, λες και ... η εκπομπή προβλήθηκε ... λίγα χρόνια πριν !!! Φαίνεται ότι οι βιντεοταινίες, στις οποίες έγραψε τις εκπομπές του ο κος Σιμόπουλος, ήταν ... αρκούντως αξιόπιστες !!! Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια να τον ευχαριστήσουμε :flower:

:flower: :flower: :flower: :flower:

......... όπως, επίσης, δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσουμε και τον συμφορουμίτη christosM που έχει αναλάβει την ψηφιοποίηση της εκπομπής !!! Καλή συνέχεια Χρήστο :flower: :flower: .... θα περιμένουμε με ανυπομονησία και τα υπόλοιπα βιντεάκια, να ετοιμασθούν και να τα απολαύσουμε !!!
 
Η θα γραψεις κατεβατα η δεν υπαρχουν λογια,ποιος το περιμενε και ποιος να ξερει τι μας περιμενει στο μελλον.
 
Χρηστο μας ταξιδεψες χρονια πισω!

Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια σου και ενα ευχαριστω στον κ Σιμοπουλο για τη διαθεση προσφορας!!!
 
Αυτο δεν ειναι βιντεο αλλα χρονομηχανη!Ευχαριστουμε Κε Σιμοπουλε και ChristosM! :bow:
 
Να στε καλα παιδια. Σιγα σιγα θα ερθουν κι αλλα πολλα βιντεο μια και η εκπομπη αλλαζε μορφη με την παροδο του χρονου. Να σημειωσω οτι ολες οι κασσετες ειναι γραμμενες στο Γαλλικο SECAM και οχι στο SECAM που εξεπεμπε η ΕΡΤ την δεκαετια του 80 και αυτο εχει δυσκολεψει λιγο την μετατροπη τους.
 
Δεν το πιστεύω ότι είχαμε τέτοια εκπομπή!.... Τι κρίμα που δεν τη θυμάμαι καθόλου! :(

Ωστόσο... να, κάτι η μουσική, να, λίγο το ρετρό ντύσιμο, να λίγο η φωνή του Κου Παυλίδη ( :flower: ), ε, όσο να το πεις, μια συγκίνηση την προκαλεί - κι ας μην έχουμε αναμνήσεις!....

Χρήστο, άπειρα ευχαριστώ για τον κόπο σου! Είναι η 2η φορά που βλέπω το ίδιο απόσπασμα, κι ας έχω μάθει τις απαντήσεις πλέον! #)
 
ChristosM είπε:
Να στε καλα παιδια. Σιγα σιγα θα ερθουν κι αλλα πολλα βιντεο μια και η εκπομπη αλλαζε μορφη με την παροδο του χρονου. .
Όντως, έτσι είναι !!! Παρόλο που η "ουσία" και η "φιλοσοφία" της εκπομπής παρέμεναν ίδιες, με την πάροδο του χρόνου άλλαζαν κάποια πράγματα στον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού !!! Όλα αυτά, βέβαια, συνέβαλαν στο να ανανεώνεται σε κάθε τηλεοπτική σεζόν το ενδιαφέρον μας για το τηλεπαιχνίδι [και ίσως ... αυτός να είναι ένας απ' τους βασικούς λόγους που οι "Κόκκινοι Γίγαντες" μακροημέρευσαν, προσωπικά τους θυμάμαι επί ... τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν να μάς κρατάνε συντροφιά :flower: :flower:] !!! Επίσης, κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του και ... ο κομπιούτερ που μετρούσε τη βαθμολογία των παιχτών, με εκείνη την φοβερή "κομπιουτερέ φωνή" που ανακοίνωνε : "χουάνουεις έναν βαθμουό" [σε κάποιο επεισόδιο ο Παυλίδης μάς εξήγησε από πού προερχόταν αυτή η φωνή] !!!

Όλα αυτά περιμένουμε με ανυπομονησία να τα ξαναδούμε μετά από τόοοοσα χρόνια στα βιντεάκια που θα αναρτηθούν :flower:

:flower:

Daredevil έγραψε :

Δεν το πιστεύω ότι είχαμε τέτοια εκπομπή!.... Τι κρίμα που δεν τη θυμάμαι καθόλου!
tinysmile_angry_t.png





Διότι από το 1982 μέχρι το 1985 [ίσως και 1986] που διήρκεσε η εκπομπή ήσουν πολύ - πολύ μικλό ..... :flower: :flower:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ChristosM είπε:
Η ψηφιοποίηση του τηλεπαιχνιδιού προχωράει... Δειτε πως ξεκινησαν ολα εκεινο το Νοεμβριο του 1982...
Από τα ωραιότερα και χρησιμότερα project που θα μπορούσαν να γίνουν. Συγχαρητήρια!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χορταστικότατο έστω και αυτό το δεκάλεπτο βιντεάκι! Ευχαριστούμε τον κύριο Σιμόπουλο για την παραχώρηση του αρχείου και τον ChristosM που ανέλαβε την ψηφιοποίηση!!!

Μπορεί να μη γνώριζα το παιχνίδι και την εποχή που παιζόταν να ήμουν αγέννητο, αλλά έχει τόσο ενδιαφέρον να το βλέπεις έστω και 30 χρόνια μετά. Όπως είπε και η D@redevil με τις απαντήσεις που τις μαθαίνεις βλέποντάς το, είναι ευχάριστο στη ροή του και μαθαίνεις πολλά!
 
Πίσω
Μπλουζα