γιατί το λες αυτό? αρκετές φορές βάζουν οι εφημερίδες κορυφαίες ταινίες (θυμάμαι το scarface κάποια στιγμή είχε βάλει το βήμα). Ντροπή ειναι δηλαδή να πέρνει κάποιος ταινιες που του αρέσουν μέσω από αγοράς εφημερίδας? Εγώ αν δεν την είχα original θα την τσάκωνα την ταινία..Το μόνο που δεν κατάλαβα ποτέ ήταν γιατί το παρουσιάζαν με ξανθό μαλλί...κατά τα άλλα την θεωρώ πολύ καλή ταινία του είδους και απο τις καλές στιγμες του συγκεκριμένου ηθοποιού. (ίσως γιατί δεν χρειαζόταν να μιλάει και πολύ... )iknowall είπε:περα το οτι ξεφτηλισανε τον κοναν βγαζοντας τον στις εφημεριδες!!
Αναμφισβήτητα ενδιαφέρουσα είδηση, έχω όμως τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά την ικανότητά του ν' ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου (λόγω ηλικίας).θανος είπε:ο schwarzeneger θα επιστρεψει στον ρολο του κοναν στο the legend of conan πραγματικα ανυπομονω για το αποτελεσμα http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=96383
Αν δεν κανω λαθος ο Κοναν περιπου σε αυτήν την ηλικια εγινε βασιλιας, οποτε δεν πρεπει να περιμενουμε μα περιπετεια με τιποτα ακροβατικα (αν και με τα CGI ολα γινονται)Thor είπε:Αναμφισβήτητα ενδιαφέρουσα είδηση, έχω όμως τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά την ικανότητά του ν' ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου (λόγω ηλικίας).