Aardvark είπε:
Τωρα για τις δυο προγενεστερες ,πιτσιρικας η πρωτη μου φαινοταν "βαρια" ,σαν βαρια κουλτουρα αλλα οχι ακριβως ,μαλλον too dark for my age και η 2 ηταν περισσοτερο του γουστου μου,σημερα η πρωτη παραμενει βαρια και η 2η ελαφρυνε επικινδυνα.
Παραμενουν κορυφαιες ομως.
Μου αρεσαν παντα οι ταινιες εποχης με δραση και αιμα, και ο Κοναν ηταν απο τις αγαπημενες
καθολου βαρια..
Καλα εκεινη η σουπα, ηταν οντως μια αηδια, και μεγαλυτερη που την ειδα γελασα
Η Βαλέρια αν και δεν μου αρεσε στην αρχη (ως εμφανιση, ειχε λιγο μεγαλη μυτη :xm: ) στεναχωρεθηκα παρα πολυ που πεθανε
, αξια πολεμιστρια στο πλευρο του
Σκηνες που μου εμειναν : η σφαγη στο χωριο, εκει που ελεγε πως του πηγαν τις καλυτερες κοπελες (οταν ηταν δουλος ακομη), το τελετουργικο με την θυσια της κοπελας στο φιδι (που κατεληξε σε φιασκο και ενα ψοφιο φιδι
), ο βασιλιας που παρακαλει να του φερουν πισω την κορη του, η αποτυχια της πρωτης διασωσης που κοντεψε να του στοιχισει την ζωη, αλλα σωθηκε, η σουπα, ο Ταλσα Ντουμ που μεταμορφωνεται σε φιδι, και.. η απογοητευτικη σκηνη που τον σκοτωνει.
Στην RED SONIA εκει που ειπα " επιτελους και μια γυναικα μονομαχος" μου φανηκε ελαφρως ξενερωτη (σαν ταινια) ασε που οσο επαιζε εφερνα στο μυαλο τον Κοναν
Υ.Γ. Για την δευτερη ταινια με το κερας, δεν βλεπω να σχολιαζει κανεις.. :xm: