Κόναν ο Βάρβαρος - Conan the Barbarian (1982)

αυτο ειναι το ντεμπουτο του σβαρτζενεγκερ

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
περα το οτι ξεφτηλισανε τον κοναν βγαζοντας τον στις εφημεριδες!!οι πιο παλιες ταινιες του αρνολντ κ συγκεκριμενα το stay hungry για το οποιο κερδισε κ χρυση σφαιρα ηταν απιστευτη ταινια!!! απλα το κοναν ειναι η ταινια που τον ανεδειξε σε σουπερ σταρ!!
 
iknowall είπε:
περα το οτι ξεφτηλισανε τον κοναν βγαζοντας τον στις εφημεριδες!!
γιατί το λες αυτό? αρκετές φορές βάζουν οι εφημερίδες κορυφαίες ταινίες (θυμάμαι το scarface κάποια στιγμή είχε βάλει το βήμα). Ντροπή ειναι δηλαδή να πέρνει κάποιος ταινιες που του αρέσουν μέσω από αγοράς εφημερίδας? Εγώ αν δεν την είχα original θα την τσάκωνα την ταινία..Το μόνο που δεν κατάλαβα ποτέ ήταν γιατί το παρουσιάζαν με ξανθό μαλλί...κατά τα άλλα την θεωρώ πολύ καλή ταινία του είδους και απο τις καλές στιγμες του συγκεκριμένου ηθοποιού. (ίσως γιατί δεν χρειαζόταν να μιλάει και πολύ... ;) )
 
δεν ειπα οτι ειναι ντροπη για καποιον!! το κοναν ειναι η κορυφαια ταινια του ειδους. βασικα αν δεν υπηρχε το κοναν δεν θα ειχαμε ταινιες τετοιου ειδους την δεκαετια του 80! η πρεμιερα του εκανε τρελη θραυση οταν βγηκε στην αμερικη!!
 
!

Συμφωνώ 100%...!! Από τις πρώτες ταινίες επικής φαντασίας που πηγε καλά σε πωλήσεις και ώθησε και άλλους δημιουργούς στο είδος..
 
την μερα της πρεμιερας ειχαν βαλει μια προβολη!! κ λογο του κοσμου που μαζευτηκε στο σινεμα!! αναγκαστηκαν κ βαλανε αλλεσ 3 προβολες μετα!!
 
θανος είπε:
ο schwarzeneger θα επιστρεψει στον ρολο του κοναν στο the legend of conan πραγματικα ανυπομονω για το αποτελεσμα http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=96383
Αναμφισβήτητα ενδιαφέρουσα είδηση, έχω όμως τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά την ικανότητά του ν' ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου (λόγω ηλικίας).
 
Tο συζητανε σαν το αντιστοιχο Unforgiven του Ιστγουντ.
 
Δεν υπηρξε πιο μουφα υποσχεση απο αυτη στο τελος του Conan! Θυμαμαι μομολο να βγαινω απο το σινεμα και να περιμενω οτι του χρονου θα δω πως ο Conan εγινε βασιλιας!

Μακαρι να το διορθωσουν...εστω και 30 χρονια μετα
 
Noμιζω τον Κοναν στον Θρονο τον δειχνει στο τελος του 1 και απο οτι λενε αυτη η ταινια δεν θα λαβει υποψη ουτε το 2 τον Destroyer ουτε το προσφατο remake.


Αλλα θα'ναι συνεχεια του πρωτου!
 
Thor είπε:
Αναμφισβήτητα ενδιαφέρουσα είδηση, έχω όμως τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά την ικανότητά του ν' ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου (λόγω ηλικίας).
Αν δεν κανω λαθος ο Κοναν περιπου σε αυτήν την ηλικια εγινε βασιλιας, οποτε δεν πρεπει να περιμενουμε μα περιπετεια με τιποτα ακροβατικα (αν και με τα CGI ολα γινονται)
 
τι να λεμε τωρα αν βγει αυτη η ταιναι τιποτε αλλο!!! το 2005 ενας θεος πωλονος ειχε κανει αυτη την αφισα για το king conan crown of iron ενας φυμολογουμενος τιτλος για την ταινια οταν ακομα ηταν ανακατεμενος ο john milius!!!! αν κ fan made αφισαρα!!

king conan crown of iron.jpg
 
Την τελευταια ταινια που βγηκε ακομα να αξιωθω να τη δω.Παντως κατι δεν μου παει καλα με τον πρωταγωνιστη...Θα τον προτιμουσα σε μια ταινια οπως το Τhe Scorpion King παρα εδω που ενσαρκωνει το ρολο του Κοναν...

Παντως ειναι οντως αφισαρα και πραγματικα αξιομνημονευτο το οτι καποιοι ανθρωποι με γνωμονα την αγαπη τους για καποια πραγματα τι μπορουν να φτιαξουν.
 
Τώρα είδα το νέο για τον Σβαρτζενέγκερ.

Αν δεν πάρουν ένα συνθέτη της προκοπής να κάνει ένα σκορ που να μπορεί να συναγωνιστεί αυτό του Πολυδούρη και αν κάνουν την ταινία μόνο μια αφορμή για να βάλουν όσο περισσότερα CGI μπορούν, τότε ίσως θα έχουμε μια από τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς..
 
πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι καταπληκτικο

πηρε φορεα ο Σβατζενεγκερ και κανει συνεχεια ταινιες.Και μας αρεσει αυτο!!!!!
 
Βασικα θελω να δω την τελευταια ταινια που βγηκε για να αρχιζω να ελπιζω σε κατι καλο...Παντως εχω διαβασει/ακουσει οτι ηταν μεγαλη αποτυχια.

Θα δειξει...
 
παιδια ενα σας λεω την νεα τανια μολις ανοιξανε τα φωτα στο σινεμα την εκανα delete!!
 
Πίσω
Μπλουζα