Φίλοι,ομοιοπαθής και εγώ, και με Conan και με Πολυδούρη φυσικά!..Εμένα μου άρεσε και το 2 (Conan the destroyer)!..Αυτό ήταν το πρώτο μου Κόναν,στο σπίτι των γειτόνων μου και κολλητών μου!..Πιτσιρικαρία τότε, ο ένας 10, αδελφός του 12 ,εγώ 11..
1985 η χρονιά, αυτοί είχαν βίντεο,εγώ όχι (λίγους μήνες μετά πήραμε και ΄μεις).Νοικιάσαμε από το απέναντι βιντεοκλαμπ τo "Conan the Destroyer" και κατενθουσιαστήκαμε και οι τρεις!..Μας άρεσε,το λατρέψαμε!..Μετά από ένα εξάμηνο περίπου,βρήκα και νοίκιασα στο δικό μου βίντεο πια και το "Κόναν ο βάρβαρος"!..Υπερευχαριστημένος..Είχα κολλήσει με αυτή την μυθολογική ατμόσφαιρα και με τη μουσική του Πολυδούρη!..Έψαχνα παρόμοιες ταινίες..Μετά από λίγους μήνες,σε ένα άλλο βίντεοκλαμπ,είδα πάλι εξώφυλλο τον Άρνολντ,την ίδια αμφίεση και μια κοκκινομάλλα στο κέντρο του εξώφυλλου!..Ήταν το "Κάλιντορ ο μονομάχος" (το "Red Sonja").Το νοίκιασα,το είδαμε η κολλητοπαρέα μαζί,με ανάμεικτα τα συναισθήματα στο τέλος!..
Δεν περνάει πολύς καιρός, και μια μέρα μπαίνοντας στο κοντινό μας βίντεοκλαμπ, (από εκεί που είχαμε νοικιάσει τα Κόναν), είδα ξενοίκιαστο το "Κόναν 3" !!! Ναι φίλοι μου,δεν το πίστευα. Το "Κόναν 3" υπήρξε τέλη του '86 περίπου!..Άσπρο εξώφυλλο,με τον Άρνολντ στη μέση του εξώφυλλου να κρατάει το σπαθί του!Και πάνω από τη φωτό να γράφει " Conan 3" !!!
Το νοίκιασα αμέσως,πήγα σπίτι,το ΄βαλα στο βίντεο.Δεν φώναξα τους άλλους,δεν μπορούσαν να έρθουν μεσημεριάτικα.Δεν υπήρχε θέμα άλλωστε,θα το ξαναβλεπα μαζί με τους άλλους αργότερα!..Πάτησα play και τελικά ήταν το.."Red Sonja"!!!!!
Πωωωω..Τι ξενέρα ήταν αυτή?..Δεν μπορούσα να το πιστέψω!..Το βίντεοκλαμπ,είχε φέρει τo "Red Sonja" αλλά το εξώφυλλο του κουτιού έγραφε "Conan 3"! Πώς γίνεται αυτό?..Τι "παπατζιλίκι" ήταν αυτό!..Πήγα ξανά πίσω στο βίντεοκλαμπ (δεν μπορούσα να τους πω πως το είχα δει από άλλο βίντεοκλαμπ)..Τίποτα!..Πήγα στα ράφια, να ξαναδώ το εξώφυλλο!..Μπροστά έγραφε "Conan 3"..Στο οπισθόφυλλο,είχε μικρές φωτό από τον "Κάλιντορ το μονομάχο"!..Δεν μπορούσα να το χωνέψω..Μεγάλο χουνέρι!
Μετάνιωσα,που μερικά χρόνια αργότερα όταν έκλεινε το βίντεοκλαμπ και πουλούσε ταινίες (αν και είχα αγοράσει καμιά 20αριά ταινίες) δεν αγόρασα και το "Conan 3" ! Θα ήταν ντοκουμέντο τώρα!..Θα το ΄βγαζα φωτό,θα το ποστάριζα και θα σας έλεγα:
" Μα υπήρξε το "Conan 3" τη δεκαετία του ΄80!..Εσείς δεν το πήρατε χαμπάρι..Ορίστε και η φωτογραφία με το εξώφυλλο!..