Λεωφορεία από 80s!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Προσωπικά από την πρώτη στιγμή που είδα την φωτογραφία, ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ έγραφε στην μετώπη.
Τι να σου πω... Ίσως επειδή το είδα μέσω κινητού; Δεν έχω και τεχνικές γνώσεις επί του θέματος.

Υ.Γ. Τώρα είδα ότι αναφέρεις στην μετώπη. Εννοείς στη μετώπη των λεωφορείων; Εγώ το διάβασα στο κείμενο του μηνύματός σου. Εκεί όπου γράφει: δόθηκαν στον Δήμο Μεταμορφώσεως.

Τελευταία επεξεργασία:
Τι να σου πω... Ίσως επειδή το είδα μέσω κινητού; Δεν έχω και τεχνικές γνώσεις επί του θέματος.

Υ.Γ. Τώρα είδα ότι αναφέρεις στην μετώπη. Εννοείς στη μετώπη των λεωφορείων; Εγώ το διάβασα στο κείμενο του μηνύματός σου. Εκεί όπου γράφει: δόθηκαν στον Δήμο Μεταμορφώσεως.
Επειδή γίνεται αντιγραφή - επικόλληση , το πιθανότερο είναι να διάβασες λάθος.

Ένας εξαιρετικά σπάνιος συνδυασμός οχήματος και γραμμής. Η γραμμή 213, αν δεν κάνω λάθος, αντικατέστησε τη γραμμή 95, τον Μάρτιο του 1981. Μέχρι και τον Μάρτιο του 1985 (ίσως και λίγο αργότερα) εξυπηρετείτο από "μισθωμένα οχήματα" του πρώην
ΕΚΤΕΛ, κυρίως Volvo. Εν συνεχεία, για λιγότερο από δυόμισι χρόνια, την ανέλαβαν τα νέα οχήματα της ΕΑΣ. Η γραμμή καταργήθηκε αρχές του 1988, νομίζω, για να αντικατασταθεί από τις διακεντρικές 622/815. Εδώ λοιπόν βλέπουμε ένα Magirus Deutz της ΕΑΣ, στη συγκεκριμένη γραμμή, δίπλα από ένα τρόλεϊ επί της Βασιλίσσης Σοφίας. Έτος 1986.
FB_IMG_1726341088016.jpg

Νοσταλγική βόλτα στο παρελθόν με M.B 0302 της Βιαμάξ (Λεωφορείο ΚΤΕΛ)

Μουσείο Λεωφορείων στο ΚΤΕΛ Μακεδονίας: Mercedes Βιαμάξ 1962

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα