"Μαγικές" στιγμές στην αλληλογραφία του USER!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η απάντηση των 4 Amigaδων ήρθε 2 τεύχη αργότερα τεύχος 19 - (Νοέμβριος 1991)

Ήταν εξίσου διασκεδαστική και τσαμπουκαλίδικη:cool:

apantisi amigadon...jpg

Kατα μία διαβολική σύμπτωση το διπλανό γράμμα του Αγνώστου Χ την λέει "στα ίσια" στο Pixel :vampy:

Ε ρε γλέντια τρικούβερτα...:p

Το θρεντάκι αναφέρεται σε μαγικες στιγμές στην αλληλογραφία του USER
και σε αυτό σκοπεύω να επικεντρωθώ σήμερα το βράδυ...

Ενας από τους λόγους που αγοράζαμε το USER σαν τρελοί είναι ότι δεν ήταν "καθώς πρέπει" και "je suis"

H αλληλογραφία ήταν "ναρκοπέδιο" κανονικό (Amigaδες-Ataraδες-PCαδες-Koνσολάδες )

Κοινώς έριχνε λάδι στην φωτιά :midfinger:.. αλλά πάντα με χαβαλέ και έναν καλός εννοούμενο τσαμπουκά.

Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η "προκύρηξη" του ATARI CLUB :armed::grflag: στο τεύχος 17. (Σεπτέμβριος 1991).

Προβολή συνημμένου 288627

Είχα γελάσει πάρα πολύ ομολογώ

Αλλά κυρίως κόλλησα αμέσως από το στυλ που πλάσαρε το USER.

Φυσικά και δεν άργησε η απάντηση από τους Amigάδες...:armed::armed::armed::armed:

Χαχαχα!! Atarians vs Amigans!!!!

Ωραίες εποχές!!! :biglaugh:

Και μην ξεχνάμε και τα demos που έφτιαχναν οι κάτοχοι αυτών των θρυλικών home υπολογιστών..

Amiga demo

Atari demo

:D

@pervak ===> click me :armed:

Τελευταία επεξεργασία:
Αποψε το βραδυ θα μοιράστώ μαζί σας άλλη μια θρυλική στιγμή του USER που σχεδόν εφτιαξε Urban Legend...

Στο τεύχος 27 με το υπέροχο Mega CD στο εξώφυλλο...

User_No_27.jpg

Στην στήλη coin op ...στην παρουσιαση του SF2 Champion Edition

Είδαμε μια φωτό και χάσαμε τον υπνο μας δια παντώς.

Ο Sheng Long αυτοπροσώπως!

USER Sheng Long SF2.jpg

Φανταστείτε εμάς γυμνασιοπαιδα σκυλοπορωμένοι με το SF2 να κατηφορίζουμε από το Άλσος προς την Στουρνάρα!

Και φυσικά να φτιάχνουμε σενάρια το πως θα εμφανίσουμε τον Sheng Long!

Οι διάλογοι καθώς τρέχαμε προς την Τζορτζ να "ξεσκιστούμε" στο SF 2 είναι χαρακτηριστικοί και πέρα ως πέρα αληθινοί....

"Ρε έχω ακούσει οτι η Dragon Punch του δασκάλου πιάνει διπλάσια απόσταση από του Ryu και του Ken"

"Πρεπει να βγαλουμε ολους τους αγωνες χωρις να χάσουμε ουτε pixel ενέργειας"

"Τον άτιμο τον Κροντηρά πως τον ξεκλείδωσε ...πρέπει να είναι τρελή παικτουρα...":ylsuper:

Η φωτογραφία αυτή μας έφτιαξε τον δικό μας urban legend... :beer:

Xάρη στην ανόθευτη αλητεία του USER που μας "κορόιδευε" :diablotin: χαρίζοντας μας τον Sheng Long ... :ylsuper:

Ευχαριστούμε El Krontir :diablotin:

Συνημμένα

• USER Sheng Long SF2.jpg
    USER Sheng Long SF2.jpg
    111,4 KB · Προβολές: 2
  • User_No_27.jpg
    User_No_27.jpg
    63,8 KB · Προβολές: 2
Δεν ξέρω τι ανέφερε η παρουσίαση του USER για αυτό τον.. Sheng Long αλλά έχω την εντύπωση ότι ούτε και ο ίδιος ο El Krontir πρέπει να το ήξερε αυτό όταν έβαλε τις εικόνες στο περιοδικό.

Τελευταία επεξεργασία:
εντωμεταξύ και εγώ θυμάμαι το sf2 αλλά δεν είχα ιδέα για τον ντόρο με τον Sheng Long και ούτε καν ήξερα πως υπήρχε. Το έμαθα πολύ αργότερα. Μιλάμε δηλαδή για παράλληλα σύμπαντα.

Εσείς το μάθατε από περιοδικά ή συζητούσατε μεταξύ σας και απορούσατε με το χαρακτήρα στα λόγια του Ryu;

@petran79 Τις ίδιες απορίες έχω και εγώ μιας και εγώ δεν ήξερα για αυτό τον fake παίχτη στο SF για αυτό και το έψαξα χθές (γιατί δεν είχα ξαναδεί αυτό το παίχτη πουθενά στο SF) και έπεσα πάνω στη θρυλική ιστορία αυτού του Hoax χαρακτήρα στο SF!

Τελευταία επεξεργασία:
Θυμάμαι μια περίοδο με πολλά περιστατικά μεταξύ Amiga και PC users. Είναι η εποχή των adventure/strategy/simulators γιατί σε παιχνίδια arcade ήταν μεγάλη μάπα το pc, πιο καλά να είχες master system. Το οποίο ήταν μύθος (ότι ήταν ανώτερο το pc), η Amiga εκείνη την εποχή ήταν μπροστά αρκετά χρόνια σε γραφικά, ήχο. Επικές μάχες στην αλληλογραφία, τα pc με κάτι duke nukem το πλατφορμ και ήχο σε επίπεδα Master system το έσωζε στα adventures ο σκληρός δίσκος και οι κλώνοι 386

Δεν ξέρω τι ανέφερε η παρουσίαση του USER για αυτό τον.. Sheng Long αλλά έχω την εντύπωση ότι ούτε και ο ίδιος ο El Krontir πρέπει να το ήξερε αυτό όταν έβαλε τις εικόνες στο περιοδικό.

Σε "κόβω" για κάργα UserοΦιλο και λάτρη της Σεχτας του User φιλτατε Αlways SomeWhere

Αγνωστο όντως εάν ο Κροντηράς ήξερε ότι αναπαράγει ένα εξαιρετικό Πρωταπριλιάτικο αστείο.:diablotin:

Εμείς όμως χάσαμε το μυαλό μας με την φωτό του Sheng Long!

Προσπαθούσαμε είτε στην Τζορτζ , είτε στον ναό του Τσιμογιάννη είτε στα Palladium να γίνουμε όσο δυνατόν καλύτεροι
και να καταφέρουμε το αδύνατο.

Να παλέψουμε με τον "δάσκαλο" μας.:cool:

Sheng_Long_SF2_Color.jpg

υγ.
Υπάρχουν άρθρα στα τευχη 4 και 6 του Retroid με "σπαρταριστές" λεπτομέρειες του τι γινόταν στην οδό Τζορτζ
με τις φωτιές που μας άναψε το USER και ο Kροντηράς ! :ylsuper:

@petran79 Τις ίδιες απορίες έχω και εγώ μιας και εγώ δεν ήξερα για αυτό τον fake παίχτη στο SF για αυτό και το έψαξα χθές (γιατί δεν είχα ξαναδεί αυτό το παίχτη πουθενά στο SF) και έπεσα πάνω στη θρυλική ιστορία αυτού του Hoax χαρακτήρα στο SF!
Η πλάκα είναι πως αργότερα έπαιζα στου ξαδέρφου μου το Mega Drive το SF2 the New Challengers και στου φίλου μου το SF2 Turbo στο DOS (το καλό Port όχι το άθλιο του SF2, έστω και με MIDI μουσική) και ούτε από αυτούς είχα ακούσει κάτι. Βέβαια δεν είχαμε τότε τις ικανότητες να ξεκλειδώσουμε τον Akuma

Θυμάμαι μια περίοδο με πολλά περιστατικά μεταξύ Amiga και PC users. Είναι η εποχή των adventure/strategy/simulators γιατί σε παιχνίδια arcade ήταν μεγάλη μάπα το pc, πιο καλά να είχες master system. Το οποίο ήταν μύθος (ότι ήταν ανώτερο το pc), η Amiga εκείνη την εποχή ήταν μπροστά αρκετά χρόνια σε γραφικά, ήχο. Επικές μάχες στην αλληλογραφία, τα pc με κάτι duke nukem το πλατφορμ και ήχο σε επίπεδα Master system το έσωζε στα adventures ο σκληρός δίσκος και οι κλώνοι 386
Όπως το λες ακριβως. Επικές μάχες! :bash:

Η εκπληκτική "θυμωμένη" απάντηση του Αmigaδων σε προηγούμενο γράμμα Pc-άδων. :armed:

z_amigades_.jpg

Έδινε τα ρέστα της η αλληλογραφία του USER πραγματικά...
Υγ. Θα ψάξω όμως και το γράμμα του Ρ.Γρηγορόπουλου έτσι για να έχουμε και την άλλη πλευρά. :bash:

Σε "κόβω" για κάργα UserοΦιλο και λάτρη της Σεχτας του User φιλτατε Αlways SomeWhere

Αγνωστο όντως εάν ο Κροντηράς ήξερε ότι αναπαράγει ένα εξαιρετικό Πρωταπριλιάτικο αστείο.:diablotin:

Εμείς όμως χάσαμε το μυαλό μας με την φωτό του Sheng Long!

Προσπαθούσαμε είτε στην Τζορτζ , είτε στον ναό του Τσιμογιάννη είτε στα Palladium να γίνουμε όσο δυνατόν καλύτεροι
και να καταφέρουμε το αδύνατο.

Να παλέψουμε με τον "δάσκαλο" μας.:cool:

Προβολή συνημμένου 288793

υγ.
Υπάρχουν άρθρα στα τευχη 4 και 6 του Retroid με "σπαρταριστές" λεπτομέρειες του τι γινόταν στην οδό Τζορτζ
με τις φωτιές που μας άναψε το USER και ο Kροντηράς ! :ylsuper:

Χαχαχα! Εννοείται ότι διάβαζα USER και είχα πάρα πολλά τεύχη και δισκέτες που είχαν κυκλοφορήσει μαζί με το περιοδικό. Θα ψάξω να τα βρω στην αποθήκη το ΣΚ και θα επανέλθω!

Όπως το λες ακριβως. Επικές μάχες! :bash:

Η εκπληκτική "θυμωμένη" απάντηση του Αmigaδων σε προηγούμενο γράμμα Pc-άδων. :armed:

Προβολή συνημμένου 288817

Έδινε τα ρέστα της η αλληλογραφία του USER πραγματικά...
Υγ. Θα ψάξω όμως και το γράμμα του Ρ.Γρηγορόπουλου έτσι για να έχουμε και την άλλη πλευρά. :bash:
"τα 386 είναι καθαρά multitasking". Και σύγκριση της Roland που ήταν έξτρα κάρτα ακριβή με το τσιπ ήχου σε Amiga. Εν τω μεταξύ η Amiga σχεδιάστηκε σαν παιχνιδομηχανή και έγινε υπολογιστής δηλαδή το ανάποδο

Γενικά μια ανάλαφρη κατάσταση τότε που ο καθένας έλεγε ότι ήθελε, δηλαδή μπορεί αυτός που το έγραψε να μην είχε καν υπολογιστή

"τα 386 είναι καθαρά multitasking". Και σύγκριση της Roland που ήταν έξτρα κάρτα ακριβή με το τσιπ ήχου σε Amiga. Εν τω μεταξύ η Amiga σχεδιάστηκε σαν παιχνιδομηχανή και έγινε υπολογιστής δηλαδή το ανάποδο

Γενικά μια ανάλαφρη κατάσταση τότε που ο καθένας έλεγε ότι ήθελε, δηλαδή μπορεί αυτός που το έγραψε να μην είχε καν υπολογιστή
Ακριβώς, αυτοί οι συγκεκριμένοι που είχαν amiga μάλλον δεν είχαν στην πραγματικότητα για να γράφουν τέτοιες αρλούμπες.

Χαχαχα!! Atarians vs Amigans!!!!

Ωραίες εποχές!!! :biglaugh:

Και μην ξεχνάμε και τα demos που έφτιαχναν οι κάτοχοι αυτών των θρυλικών home υπολογιστών..

Amiga demo

Atari demo

:D

@pervak ===> click me :armed:

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας:

Το "Amiga Joke" το έχω ανεβάσει εγώ στο ΥΤ... :diablotin:

Τεύχος 50, Σεπτέμβριος 1994. Ίσως το επικότερο γράμμα αναγνωστών στην ιστορία του Περιοδικού. Δύο αναγνώστες διαμαρτύρονται για το review του Ultima VIII:

Προβολή συνημμένου 282283
Το τεύχος με το video games και σατανισμός έχει γίνει θρυλικό. Θυμάμαι και το εξώφυλλο με την πεντάλφα του Pagan. Επικρατούσε τότε πανικός στα κανάλια με τους γνωστούς σατανιστές της Παλλήνης.

Η Amiga 1000 πάντως για να διαφημίζεται από τον Andy Warhol, μάλλον προοριζόταν ως εναλλακτική των Mac και αυτό άλλαξε στην πορεία

Πίσω
Μπλουζα