Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 3.799
XAXAXAXA!!!! Το όνομά της εταιρείας δεν το θυμάμαι. Δεν ξέρω εάν μιλάμε για την ίδια. Θυμάμαι όμως ότι είχε πρόεδρο με όνομα Μητσοτάκης και ο βασικός της υπάλληλος λεγόταν Γεννηματάς. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Θυμάμαι προ αμνημονεύτων χρόνων, κάποιος ρεσεψιονιστ, σε ένα κεντρικό ξεν/χείο της Χαλκίδας που είχε πρόγραμμα αυτής της εταιρείας και είχε πρόβλημα, μου είχε πει "Μα είναι δυνατόν να είναι σοβαρή εταιρεία αυτή που έχει πρόεδρο Μητσοτάκη και υπάλληλο Γεννηματά;;" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!Wally είπε:Με ξενοδοχειακες εφαρμογες ασχολουμε οποτε μαλλον ψυλιαζομαι ποια ειναι ...το τι τραγωδιες εχουν δει τα ματακια μου btw (οχι μονο απο ανταγωνιστικα πακετα αλλα και απο δικα μας στις αρχες...)δεν περιγραφετε
Το δουλεύετε ακόμα; Εμείς έχουμε αγοράσει το 80% του πακέτου, Labview+Databases+Internet+SPS+Datalogging & Supervisory Control+NI Vision+Automation Drivers, αρκετές χιλιάδες ευρώ. Και κάτι κάρτες ΝΑ, 5 χιλιάρικα η μία. Εκτός των άλλων, κάνουμε και data acquisition από παχύμετρα, οπότε απαιτείται κάρτα με ταχύτατο sampling rate. Το Labview επίσης είναι ιδανικό για να αυτοματοποιήσεις το σπίτι σου!Wally είπε:Eιχες πει παλια και για Labview.Ειχα κανει interface του πακετου μας με μια εφαρμογη γραμμενη σε Labview που χειριζοταν ρελεδες και τετοια.Ρε λες να ησουν εσυ και δεν σε θυμαμαι?