Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.150
XAXAXAXA!!!! Το όνομά της εταιρείας δεν το θυμάμαι. Δεν ξέρω εάν μιλάμε για την ίδια. Θυμάμαι όμως ότι είχε πρόεδρο με όνομα Μητσοτάκης και ο βασικός της υπάλληλος λεγόταν Γεννηματάς. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Θυμάμαι προ αμνημονεύτων χρόνων, κάποιος ρεσεψιονιστ, σε ένα κεντρικό ξεν/χείο της Χαλκίδας που είχε πρόγραμμα αυτής της εταιρείας και είχε πρόβλημα, μου είχε πει "Μα είναι δυνατόν να είναι σοβαρή εταιρεία αυτή που έχει πρόεδρο Μητσοτάκη και υπάλληλο Γεννηματά;;" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!Wally είπε:Με ξενοδοχειακες εφαρμογες ασχολουμε οποτε μαλλον ψυλιαζομαι ποια ειναι...το τι τραγωδιες εχουν δει τα ματακια μου btw (οχι μονο απο ανταγωνιστικα πακετα αλλα και απο δικα μας στις αρχες...)δεν περιγραφετε
![]()
Το δουλεύετε ακόμα; Εμείς έχουμε αγοράσει το 80% του πακέτου, Labview+Databases+Internet+SPS+Datalogging & Supervisory Control+NI Vision+Automation Drivers, αρκετές χιλιάδες ευρώ. Και κάτι κάρτες ΝΑ, 5 χιλιάρικα η μία. Εκτός των άλλων, κάνουμε και data acquisition από παχύμετρα, οπότε απαιτείται κάρτα με ταχύτατο sampling rate. Το Labview επίσης είναι ιδανικό για να αυτοματοποιήσεις το σπίτι σου!Wally είπε:Eιχες πει παλια και για Labview.Ειχα κανει interface του πακετου μας με μια εφαρμογη γραμμενη σε Labview που χειριζοταν ρελεδες και τετοια.Ρε λες να ησουν εσυ και δεν σε θυμαμαι?![]()