NorthStar και στην Ελλάδα δύο τραγούδια υπήρξαν για την εισαγωγή της σειράς και δεν αναφέρομαι στη νέα μετάφραση!! Η νέα μετάφραση είναι αίσχος...Όπως το είπες και εσύ, υπάρχει παλιότερη ερμηνεία και είναι θαυμάσια!! Σε όσους έχω αναφέρει αυτή τη βιντεοκασέτα, κανένας δεν την ξέρει...Μα τόσο σπάνια είναι ? και ο βλάκας πήγα και την έδωσα...Θυμάμαι μάλιστα και το τραγούδι που πάει κάπως έτσι:
Το φωτεινό ουράνιο τόξο
Στα μαγικά βουνά
Στη κοιλάδα των ονείρων τα πάντα μπορούν να γυρνάν
Πετώντας μέσα στα σύννεφα
Ψηλά στον ουρανό
Ψάχνω στην παραμυθοχώρα τα μικρά πόνυ να βρω
(Η Master HOME VIDEO για τους μικρούς της φίλους, σε νέες περιπέτειες με τα αγαπημένα σας πόνυ) κάπως έτσι το λέει πάνω κάτω και συνεχίζει το τραγούδι
Στην παρέα της χαράς πρέπει να 'ρθεις και εσύ
Σ'αγαπάω μικρό μου πόνυ
Θα'μαστε πάντα μαζί, θα'μαστε πάντα μαζί
Αυτό είναι το αντίστοιχο τραγούδι ^ και το θυμάμαι πάρα πολύ καλά, γιατί έχω δει τη συγκεκριμένη βιντεοκασέτα πάνω από 100 φορές! Ήταν η πρώτη μου και αγαπημένη βιντεοκασέτα όταν ήμουν μικρός και ξανατονίζω ότι μιλάω για δεκαετία 80!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήγα και έδωσα αυτή τη βιντεοκασέτα που δεν την αποχωριζόμουν ? Με έπιασε το καλό μια μέρα και όπως γυρνούσα από το μάθημα ζωγραφικής, είπα να περάσω από την θεία μου όπως συνήθιζα να πηγαίνω μετά την ζωγραφική, μέχρι να έρθει το αστικό που θα με πήγαινε στη περιοχή που μένω και θυμάμαι ότι έβγαλα τη βιντεοκασέτα από τη τσάντα, την έδωσα στην θεία μου και είπα αυτό είναι για την Μερόπη (ξαδέρφη μου) και θυμάμαι ότι μου είπε η μάνα σου το ξέρει αυτό ή κάτι τέτοιο και την λέω ναι το ξέρει και δεν τη θέλω άλλο και την έδωσα...OMG Επίσης είχα πει σε μια άλλη ξαδέρφη μου να πει στην Μερόπη να της δώσει την βιντεοκασέτα για να την δω ξανά (ήταν στο ίδιο τμήμα στο σχολείο) και μου είπε ότι την είπε και η απάντηση που πήρε ήταν αυτή ''η μάνα μου πέταξε τη βιντεοκασέτα στα σκουπίδια'' αλλά δεν νομίζω να ισχύει και να είπε η ξαδέρφη μου κάτι τέτοιο (μάλλον η άλλη δεν της είπε τίποτα) Και σκέφτομαι να παω να τη ζητήσω ρε παιδιά, αλλά ντρέπομαι και πέρασαν πόσα χρόνια :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" /> Βασικά λέω να παω και να πω στην θεία μου να μου δώσει κάποιες βιντεοκασέτες της ξαδέρφης μου (έχει πάρα πολλές) και να της πω ότι της θέλω για να τις μετατρέψω σε DVD και να τις ανεβάσω στη σελίδα μου (λέμε τώρα) επειδή είναι σπάνιες
και μαζί με 2-3 βιντεοκασέτες που θα πάρω, θα πάρω και τη βιντεοκασέτα με τα πόνυ
Αν την έχει ακόμη...Δεν ξέρω τι λέτε εσείς να κάνω ? Δεν ήθελα να την δωσω, το μετάνιωσα
Επίσης η βιντεοκασέτα είχε ένα αυτοκόλλητο με το σήμα της MASTER HOME VIDEO και ένα μικρότερο αυτοκόλλητο με την Megan να αγκαλιάζει την Magic Star!!!